save the date: 10 års bryllupsdag

Dere! 19. juni 2020 har Lars-Kristian og jeg vært mann og kone i 10 år! Tenk på det ❤️ Det både er og har vært en fantastisk reise og jeg gleder meg til fortsettelsen. I løpet av disse 10 årene har vi opplevd så mye fint og unikt sammen, vi er heller ikke bare mann og kone, men bestevenner ❤️ foreldre og kollegaer. Vi har så lyst til å feire dette med en kjempefest for nærmeste venner og familie, og du kan vel forestille deg at jeg allerede har begynt å planlegge? Selvsagt har jeg det! 

Vi legger det litt senere på sommeren, ettersom flere av gjestene vil være bortreist akkurat den 19. juni og i tillegg er det jo Sankthanshelgen – vi er fan av å holde på tradisjoner og må jo feire på hytta tradisjonen tro 😉 Derfor feirer vi ikke før i august, og det betyr at vi har ganske god tid enn så lenge. Likevel flyr jo tiden bokstavelig talt avsted i disse dager, så jeg har i hvert fall visjonen klar allerede. Jeg elsket å arrangere Lars-Kristian sitt overraskelsesselskap da han fylte 35, og jeg tenker at denne jubileumsfesten skal være litt i tråd med det. Det blir i hagen med partytelt, masse ballonger og passe low key, men med en ekslusiv følelse over det hele. Grønt, hvitt, gull, treverk… jeg har laget et moodboard og gleder meg til å ta dere med på festen! 


Ååå! Jeg gleder meg 🌸 

39 kommentarer

 1. Håper du deler masse inspirasjon og tanker fram mot festen! Jeg skal gifte meg i august, og har så langt ikke kommet veldig godt igang med planleggingen. Å hente inspirasjon fra deg må jo være helt topp – så satser på mange gode innlegg som vi kan finne tips i framover

 2. Høres helt fantastisk ut!! Deilig å kose seg med sånn planlegging❤️. Herlig med tradisjoner og st hans er noe helt spesielt. Blir det tradisjonen Hellas i sommer også?

 3. Gleder meg til å følge dere i planleggingen av festen deres.

 4. ÅH! Tenk at det er 10 år siden? WOW! Blir gøy å se den festen altså! Klem! <3

 5. Å, så moro! 😀 Gleder meg til å bli med på planleggingen 🙂 Nydelige bilder

 6. I alle dager, det var jo i fjor dere giftet dere
  Har jo snart fulgt deg halve livet ditt og mitt eget

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig rart å tenke på! Men glad for å ta dere med på reisen <3

   1. Oi, det var egentlig noen smileys inni der 🙂
    Veldig kjekt å følge deg og dere 😀

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Marte 🙂 <3

  2. Enig med Marte..dere giftet dere i fjor!
   Hva skjedde med tiden? Har jo fulgt deg siden rett etter bryllupet.. dette er galskap.. lykke til, og gratulerer på forskudd.

 7. Happy anniversary! You are a wonderful couple!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Gleder meg masse til å lese å kikke på planlegging ☺️ er nok en fryd å være gjest hos dere hihi☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Anita 🙂

 9. Så moro 🙂 men selve sankthansaften er 23 juni 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi feirer alltid nærmeste helg 🙂

 10. Spennende! Vi skal gifte oss i august, og har akkurat samme tema! Så kjenner igjen nesten alle bildene fra Pinterest Ville du gått for et slikt tema hvis du skulle giftet deg i dag? Gleder meg til å følge planleggingen deres.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, så gøy <3 Gratulerer så masse! Ettersom det er i hagen vår, så synes jeg dette blir helt fantastisk fint <3 Skulle jeg giftet meg for første gang nå til sommeren, så tror jeg at jeg hadde gått for noe annet igjen 🙂

 11. Æææ! Det betyr at jeg har fulgt bloggen din i 10 år

  1. Caroline Berg Eriksen

   TENK PÅ DET!!! Veldig stas at du har gjort det, Anne! Tusen takk <3

 12. Hei Caroline – Hvor er tracksuiten (sort, hvit og rosa) som du har på deg på Bloggerne i skal vi danse-episoden fra? Den er kjempefin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂 <3

 13. Jeg skal gifte meg til neste år, hadde vært så gøy å høre hva du ville gjort likt og hva du ville gjort annerledes i bryllupet deres om dere skulle giftet dere for første gang i år? 🙂

 14. Jeg et 27 år og har fulgt bloggen din siden jeg var 17 år Så gøy 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å! Iselin! Tenk på det!! Det er kjempegøy 🙂

 15. 10 år går jammen fort altså. <3 Blir spennende å følge planleggingen din videre. 🙂
  Dersom du / dere skulle feiret 10 års bryllupsdag bare Lars-Kristian, deg og ungene. Hvordan ville du planlagt / feiret dagen da? Hjemme her i Norge eller i utlandet?
  Har selv 10 års bryllupsdag senere i år, jeg tenker mer bare med mann og barn.

 16. Eg er 22 og har fulgt deg sida ei stund før bryllupet! Det vil seie sida 6.-7. klasse Rart å tenke på!

 17. Hur gör du Moodboard? På pinterest?

 18. Så gøy! Håper du deler masse inspirasjon og lure tips. Jeg gifter meg i august, og synes detfor at dette er ekstra gøy

 19. OMG er det 10 år siden!! HJELPES..nå må vi sees snart Caroline, tiden går ALTFOR fort!

 20. Så gøy å gjøre ekstra stas på 10årsbryllupsdag ❤️ Føles ikke ut som det er såå lenge siden vi fikk følge bryllupsforberedelsene deres.

 21. Hørtes gøy ut.
  Men jeg troede det var kobberbryllup man feiret 12,5 år. Og ikke som sådan 10 års bryllupsdag
  Man kan være kobberbryllup gift 12,5 år er dansk og man ikke gjør sånt i Norge. . Ligesom man feire godt 1 år, kobberbryllup, solvbryllup, guld og diramant bryllup
  Men gleder meg til å se hva du finner på 🙂 ha en fik dag

 22. Hvordan møttes du og Lars?

 23. Var da voldsomt så tidlig du innviet leserne dine i en fest som skal være i AUGUST da.
  Hva er hensikten?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hensikten er å inspirere andre som kanskje planlegger noe lignende, og om det skal skje til sommeren, så lønner det seg å være tidlig ute med planleggingen 🙂 Dessuten synes jeg det er veldig gøy å ta leserne mine med på planleggingen, dette gjorde jeg også før jeg skulle gifte meg og var vel ute i enda bedre tid 🙂

   1. Tenker du at denne festen skal være tilnærmet likt et bryllup?

    Fest er gøy og jeg heier på dem som feirer seg selv, men jeg føler at alt blir så over the top. 10 års bryllupsdag er jo ærlig talt ingen bragd og ikke så interessant for andre enn de helt nærmeste?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tenker at den skal være slik som bursdagen jeg arrangerte for Lars-Kristian 🙂

  2. HVorfor så negativ ? Syntes det er kjempekoselig og gleder meg til å se mere utover. Og det virker som de fleste kommentarene er positive til dette, så unødvendig , samme med ILMY. Det er ikke alt en tenker som en må kommentere. Og jeg kjenner flere som har feiret 10 års bryllupsdag med fest for venner og familie. Kjenner folk som også har fornyet ekteskapsløftene sine etter 10 år og hatt stort party som faktisk var større enn brylluppet . Scroll videre om det ikke er interessant

 24. Så flott at du legger ut planleggingen! Du bør vel bli sponset av noen selskaper, ikke sant, da kan vi seere få følge med og mange få gode ideer

 25. Åh du burde sjekke @finndinskatt på Instagram ,stolene dems hadde passet perfekt til hagefesten deres!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *