snipp snapp snute…

… så var nok et fantastisk teatereventyr ute! For en helg – så god og vond på flere måter.. Vond på grunn av fredagen som kjennes som en eller annen fjern drøm. Jeg hadde det så vondt hele den dagen, både på grunn av sykdommen og på grunn av dårlig samvittighet. Litt vond fordi lørdagen var skikkelig tung i starten og fordi jeg var livredd for at jeg ikke skulle klare å gjennomføre, men god fordi det endte med å bli så bra! Dette har vært en helt nydelig periode i livet mitt som jeg er så glad og takknemlig for å ha fått muligheten til å være en del av – jeg gleder meg til mer! 

Da teppet falt etter siste forestilling i går, samlet vi gjengen og dro ut for å spise 🙂 Det var så koselig! 


Dette blir siste teaterpratet her inne på en stund 😉 Men det er gøy å dele dette med dere, og det er så morsomt når flere av dere sier at det at jeg har tatt opp teater igjen, inspirerer dere til å gjøre det samme selv: sette av tid til noe du kan gjøre kun for deg. Det er så viktig i voksen alder, hvor hverdagen handler om jobb, og for mange barn, lekser og familietid. Det er det beste i verden, det synes jeg virkelig, men samtidig er det altfor lett å glemme seg selv oppi det hele og det er ingen tjent med. Litt tid til å pleie egne interesser heier jeg virkelig på 🙂 Jeg gleder meg i hvert fall til flere utfordringer i tiden fremover og kommer til å savne denne gjengen så masse! Tusen takk til alle som kom og så på oss! Jeg møtte også flere av dere som leser bloggen min, og det er klart at det er ekstra stas 🌸 Stor mandagsklem til dere! 

13 kommentarer

 1. Jeanette

  Har ikke stykket akkurat begynt å gå? Så er det over allerede?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi spilte fredag, to forestillinger lørdag og en på søndag 🙂

 2. Du klager over vondt på øyet, men tar på masse sminke? Du er klar over at det, og påsatte øyevipper er bakteriebomber? Øyet bør få hvile uten sminke, løsvipper og linser om det er en infeksjon på gang!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sprengt blodkar på øyet fordi jeg kastet opp så kraftig på fredag, så det har ingenting med infeksjon å gjøre 🙂

  2. Jean, hvordan vet du at hun har problemer med øynene?? Kan ikke se at det står i teksten?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har snakket om det / vist det på instagram 🙂

 3. Så utrolig kjipt at du ble syk til premieren, men så utrolig kult at du fikk spilt de siste forestillingene! 🙂 Håper du hadde det kjempegøy! 🙂

 4. Elsebelsa

  Er det bare meg som er lei av sykdomsprat og teater nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, sorrii! Er slutt på det nå, lover 🙂

   1. Anniken

    Jeg er IKKE lei teaterprat! Håper du fortsetter å holde på med det Spennende å følge med og kult at du har tatt opp igjen den hobbyen! Heier på det!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så innmari hyggelig å høre, Anniken 🙂 Det blir mer i fremtiden, det lover jeg!

 5. Litt random – men den joggedressen (?) du har på i den episoden av Bloggerne hvor du danser på butikken, hvor er den fra? :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara! Er så mange som har spurt om den 🙂 Kjempefin! Kommer i flere forskjellige farger og mønster 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *