det er så mye du kan si med blomster

reklame: interflora

Jeg elsker blomster! Det er vel ikke akkurat en hemmelighet – her i huset er fredagsbuketten på plass helst hver helg, for uten den føles det liksom som at noe mangler. Jeg tror aldri jeg har hørt om noen som ikke liker å ha friske blomster i hus, og nettopp derfor er blomster så innmari fint å gi bort også – til absolutt alle anledninger, men kanskje passer det aller best til spesielle anledninger som bursdager, morsdag, valentine’s day eller jul. Og dere! På søndag er det jo morsdag! Hva med å overraske mammaen din med å bestille en nydelig bukett som kommer hjem til henne på døren? Det er alltid et ekstra overraskelsesmoment i seg selv, når buketten blir levert og hun ikke aner hvem den er fra før hun leser kortet. Jeg synes i hvert fall alltid at det er en del av spenningen 🙂 Og med rabattkoden MORSDAG20 får du 20 prosent rabatt fra 7. februar til og med 9.februar HER

Hos Interflora får du litt av alt, og har også mulighet til å bestille både sjokolade og noe godt å drikke ved siden av buketten – sjekk det flotte utvalget deres HER


Bestilling av blomster for levering på morsdag må gjøres senest lørdag 8. februar – altså dagen før 🙂 Klikk HER for å overraske den beste mammaen i hele verden med nydelige blomster, og ikke glem rabattkoden MORSDAG20 som gir deg 20 prosent rabatt fra 7. februar til og med 9.februar 🌸

23 kommentarer

 1. Blomster er aldri feil! Jeg både elsker å kjøpe blomster til meg selv, gi eller få 🙂 Tulipaner er et must nå om vinteren de farger opp og gir ekstra liv til bordet. God fredag! Lykke til med forestilling og god bedring til stemmen 🙂 inspirerende med alt du får til og gjør! 😀 klem fra Tone

 2. Kanskje du kan fikse rabattkode til valentines ♥️

 3. Hvilken blomst er på bilde 1? Vet ikke navnet, takk for svar

 4. Flott rabatt, takk!

 5. Dear Caroline, yes, this is true! You can say so much with flowers! And you look perfect as usual.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Elsker blomster … Det er pent og lukter godt .Den eple cider en fikk jeg en gang ,Den er veldig god ..så dere som har planer om å kjøpe fra Interflora Anbefales dette 🙂

 7. Åh mitt favorittinnlegg.. fredagsblomster! Virkelig nydelige blomster, en mor verdig:) Ha en fin morsdag! Klem fra Nina

 8. Rabattkode brukt og blomster mor fikk 🙂 Lykketil med forestilling og stemmen.

 9. Tusen takk for rabattkoden-den er super nå ift morsdag. Lykke til med forestilling, og takk for all inspirasjon du gir:-)

 10. Flott rabatt:) Tusen takk. God helg.

 11. Håper du er på beina igjen snart, slik at du rekker å spille resten av forestillingen e. God bedring.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Katrin <3

 12. Hvor er den hvite vasen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Home and Cottage 🙂

 13. Kan garantert si at du ikke ble syk av hostesaft. Du hadde nok vanlig omgangssyke. Hvis man får i seg noe man ikke tåler, vil kroppen reagere ganske fort. Det tar ikke 3-4 timer. I tillegg ville du heller ikke være dårlig nesten et døgn, og kaste opp i over 12 timer. Tror du bør krysse fingre for at du ikke har smittet noen andre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det var nok hostesaften 🙂 Jeg begynte å reagere allerede 15-30 minutter etter at jeg tok den.

   Du kjenner ikke meg, men jeg blir alltid dårlig så lenge. Om jeg f.eks blir bilsyk er jeg fort syk i 24 timer, og sånn var det i går også :/

 14. Det føles litt rart å skrive dette til en fremmed person, men siden du deler sykdom på sosial medier er det kanskje innafor likevel 😉

  Jeg syns at det virker som du ofte blir syk/får plager når det er noe ekstra som står på? Det er migrene, infeksjoner, oppkast og generelt utslått ganske ofte, og spesielt med at det er noe ekstra som ‘står på’?

  Har du sjekket blodverdiene dine? Spesielt vinterstid kan vitaminmangel gjøre store utslag på helsen, og det virker som om kroppen din ikke takler stress så godt?

  Med det fokuset du har på kosthold og trening er du overraskende ofte syk, så det er bare et tips fra meg. Jeg selv hadde altfor lave verdier av vitamin D, og har fått en helt annen helse etter at jeg startet å ta tilskudd om vinteren spesielt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er nesten aldri syk? Kan ikke huske forrige gang jeg var dårlig med feber for eksempel. Forkjølelse er jo noe som kommer og går på denne årstiden, og for min del går ikke det under «å være syk» 🙂

   Migrene er dessverre noe jeg er plaget med til tider, og dette kommer som oftest i perioder med masse stress og lite søvn, det er dette som er triggere for mine anfall, og det er noe jeg bare må leve med.

   Denne gangen ble jeg syk på grunn av en hostesaft som inneholder stoffer jeg ikke tåler. Så det har ingenting med noen annet å gjøre 🙂

   Jeg er frisk og har fine verdier 🙂

   1. Gabrielle

    Ble du ikke blant annet helt slått ut på sykkelturen deres i sommer da? Det var da det som var grunnen til at den ble avbrutt før tiden?

    Det er ikke for å kverulere, jeg ville bare dele et tips som har hjulpet meg.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, det er sant, men det er vel også den eneste gangen på en god stund. Har vært borti et par ganger siste årene med kort omgangssyke pga. barnehage, men husker ikke mer enn det.

 15. Herregud, Caroline kjenner vel kroppen sin best vel? Blir så lei av at ANDRE tror de vet best om et menneske! Vet om flere som reagerer på dette, så dette er absolutt ikke tull! Så utrolig bra at du kom deg på bena på Lørdag! Åhhh! Klem! <3

 16. Flott rabatt 🙂 Tusen takk 🙂

 17. Så vakkert! For meg er det virkelig helgen å kjøpe blomster på fredag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *