teriyakibakt blomkål

I går laget jeg noe skikkelig digg, men akk så vanskelig det skulle være å ta bilder av herligheten! Jeg håper dere stoler på meg når jeg sier at dette er veldig, veldig godt! Det er rett og slett ovnsbakt blomkål med teriyakisaus – utrolig deilig som tilbehør til de fleste middager og akkurat i går ble det som tilbehør til parmesanbakt laks pluss en enkel salat ved siden av. 


tilbehør til 2 

♥ 1 blomkål ♥ 1.5 dl. hvetemel ♥ 1.5 dl. vann ♥ 1 ts. salt ♥ 1 ts. hvitløkspulver ♥ 1/2 ts. hvitt pepper ♥ 1 dl. teriyakisaus ♥ 1 ts. sriracha 


slik gjør du 

Sett ovnen på 220 grader. Skyll blomkålen og del den opp i små buketter. Bland sammen vann, mel og krydder i en bolle, bland inn alle blomkålbukettene og rør godt. Dekk en bakeplate med bakepapir og spre blomkålbukettene med melblandingen godt utover. Stek dem deretter i 20 minutter – til de har blitt gylne. Bland sammen teriyakisaus og sriracha. Når blomkålbukettene er ferdig i ovnen, heller du denne sausen over, blander godt slik at sausen dekker alle bukettene og steker dem videre i ca. 10 minutter. Deretter er det bare å nyte! Mmm… Håper det smaker 🌱

31 kommentarer

 1. Jeg synes det kommer så mye innlegg uten at du godkjenner kommentarer fra de forrige innleggene. Er det ikke viktig for deg å være ajour med kommentarer? Null kommentarer på det forrige og to på det med hundemønsterklær…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men jeg er syk og har hundre gjøremål, inkludert 5 timer med teater hver dag 🙁

   1. Huff, så kjedelig – god bedring!

   2. Huff så dårlig timing å bli syk . God bedring – du får prøve å slappe av når du kan og overlate noen av gjøremålene til mannen
    Hva gjør de andre skuespillerne for å få tid? Må de ta fri fra jobben i opptrappingen mot premieren?

 2. Kan du skrive ett innlegg eller instavideo om hudpleierutinene dine. Produkter og bruk. ?

  Og kan du lage en spørsmålsrunde på video igjen, slik du har gjort før? 🙂

 3. Det ser lækkert ud, tak for opskrift ved du hvad de 2 sidste ingredienser hedder på dansk? Har ingen anelse om hvad det er god bedring!

  1. Mener du Teriyaki & Sriracha? Hva det er på dansk?

 4. Ser kjempe deilig ut!! Må testes! Smakte noe lignende på Cheesecake Factory i USA, håper jeg kan drømme meg tilbake med disse

 5. Hei! Vil du fortelle hvor den svarte kjolen med rosa/røde blomster som du hadde på det på instastoryen din idag, er fra? God bedring til deg☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Den kommer fra gina x bianca ingrosso, men kjøpte den dessverre før jul :/

 6. Kult! Tror du en kan bytte ut hvetemel med mandelmel?
  God bedring ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går sikkert fint 🙂

 7. Det må jeg prøve! Litt kjedelig (for min del) at oppskriftene dine ikke lenger er lavkarbo, det var alltid så fint med å finne oppskrifter på bloggen din. Men det er jo smak og behag, og de fleste spiser jo karbs, hehe 🙂 Her kan man jo bytte ut hvetemelet med noe annet, da 😀

 8. Hvorfor velger du å prate såååå mye på instastory når du nesten ikke har stemme og sikkert ikke er i form? Interessant prioritering.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den lille pratingen jeg gjør på instastory er ingenting i forhold til hva jeg prater i løpet av en forestilling. Så det har neppe mye å si, om noe i det hele tatt 🙂

  2. Jeg mente ikke i forhold til forestillingen, men i forhold til hva du prioriterer når du er syk (har mistet stemmen). Er det da instastory man bruker tida på?

 9. Kunne tenkt meg at du nevnte hvor du kjøper sånne spesielle varer.. for eksempel teriyakisaus og sriracha 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tariyaki og Sriracha får du i «alle» dagligvarebutikker 🙂 Teriyaki finner du som regel i hyllen med f.eks kokosmelk, og om jeg husker riktig så står Sriracha samme sted 🙂

 10. Mmmm! Ser nylig ut! Så mye gøy man kan gjøre med blomkål altså! Nice! God bedring, fine deg! Klem! <3

 11. Jeg undrer meg litt over denne treningsportalen du og mannen din skal drive. Hva er det som skiller denne fra alt av youtubevideoer, treningsblogger osv.? Mange drives jo også av mennesker som har både uformell og uformell kompetanse på området, mens dere kanskje har mest uformell kompetanse? Og hos f. Eks funkygine eller andre treningsbloggere så er jo også fremgangen deres veldig tydelig på kroppene deres, og da blir kroppen deres «beviset» på at opplegget er effektivt. Misforstå meg ikke, det er absolutt ingenting galt med din kropp, og den ser ikke utrent ut, men du trener jo mye kondisjon, og det er jo ikke like synlig med din fremgang da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er noe helt annet enn youtube og blogger 🙂 Den er medlemsbasert og når du logger inn skal du i starten få automatisk genererte program med kroppsvekt. På sikt så ønsker vi å få inn øvelser med diverse utstyr også, og også mulighet til å kjøpe PT-tjenester.

   Vi har absolutt formell kompetanse, så det trenger du ikke bekymre deg for 🙂

   Alle mennesker trener ikke for å få mest mulig volum, eller for å se stor ut. Det finnes utallige årsaker 🙂 Ønsker du volum og store muskler så er kanskje ikke NetFit noe for deg, i hvert fall ikke i starten da det da vil være øvelser basert på kroppsvekt.

   1. Hva slags formell kompetanse har dere ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har med Adrian Paul som er utdannet PT og som har lang erfaring 🙂 I tillegg er Lars-Kristian ferdig utdannet PT om to måneder, og han har jo en lang idrettskarriere bak seg som gir bred erfaring.

   3. Hva slags formell kompetanse har dere?

   4. Hva er det som er «helt annet»? Hos Jørgine (Funkygine) og Kristin Birkelund på Instagram for men utallige kroppsvektøkter – gratis. Regner med medlemsbasert hos dere vil si en avgift i året/hver mnd. Jeg kan skjønne tanken om at du selv føler du leverer noe som er annerledes, men hva hvis dere ikke fremstår slik?

   5. Caroline Berg Eriksen

    Ja, akkurat som på NetFit sin IG-konto.

    På medlemssiden vil du i starten få program tilpasset deg når det kommer til belastning og volum. Ikke generelle program som det du beskriver. I tillegg vil du kunne få personlig oppfølging. Men alt dette står jo over her 🙂

 12. Elsker bloggen din!
  Hvor er tallerknene og den treplate tingen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   House Doctor og fjølen er fra HM Home 🙂

 13. Til Anna som vil ha dansk oversettelse.
  Anna, dette er to sovser (sauser)som du helt sikkert finner på Superbrugsen. Huy Fongs sriracha sovs og Teryaki sovs. Og nammis var oppskriften. Takk for den Caroline og lykke til med forestillingen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for hjelp, Torill 😀

   Tusen takk!! 😀

 14. Spennende og annerledes oppskrift! Gøy! Synes bildene også var fin, gleder meg til å prøve. Tvi tvi, break a leg på teateret!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *