trend: hundetannsmønster

reklamelenker: h&m 

Jeg har brukt både skjørt og bukser med hundetannsmønster den siste tiden, og hver gang har jeg fått spørsmål om hvor plaggene er fra – det skjønner jeg godt, det er jo så fint og veldig aktuelt akkurat nå! Derfor har jeg også funnet noen favoritter og satt sammen en collage til dere – håper dere liker 🙂 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER


⚫️⚫️⚫️

3 kommentarer

  1. Ingeborg

    Så bloggerne i dag, lurer på hvor det oransj, mønstrete setter du hadde på deg på Sarpsborgsfestivalen er i fra?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det kommer fra Spell 🙂 <3

  2. Så morsomt å lese dette her jeg sitter i mammas gamle hundetannmønstrede blazer fra 80-tallet. Det hører til et blyantskjørt også, men det trenger ny glidelås. Ser ut som jeg bør prioritere å få det gjort! Gøy med mote som kommer igjen og gøy med gjenbruk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *