tur, solskinn og varm kakao

I går ble det en litt annerledes søndagstur: vi gikk hjemmefra til parken, lekte der og da vi var sånn passe kalde tuslet vi videre til byen for å varme oss på kakao med krem! Det er virkelig noe magisk med det å bo sånn midt i byen, jeg elsker denne muligheten vi har til å kunne gå eller sykle til det meste – sånn var det ikke da vi bodde i Siljan! Bare det å gå til bensinstasjonen tok en halv dag – nesten 😉 Jeg innrømmer glatt at jeg trivdes veldig godt der også, og til tider er det litt vemodig å tenke tilbake på tiden da vi bodde der, men alt i alt: jeg elsker å bo i Sarpsborg! Akurat her. Omringet av gamle venner, nye venner, familie, skogen, parken og byen. Og så dette teatertilbudet for oss voksne på toppen av det hele da, kan jo nesten ikke bli bedre nå 😉 


Jeg har hatt en så fin dag, men den har jammen vært lang og nå kjenner jeg at jeg trenger en trippel espresso x 5 om jeg skal overleve frem til ti eller senere i kveld med teateret 🙂 Trening har jeg ikke fått til siden onsdag, og det kjenner jeg på hele meg. Heldigvis får jeg masse adrenalin av teateret da, sånn sett går det opp i opp 😉 Gleder meg til å sove i egen seng i natt og til å våkne opp med jentene i morgen tidlig. Den beste følelsen i verden! Håper dere har hatt en fin start på uken 🌸

25 kommentarer

 1. Det hørtes ut som er perfekt familiesøndag!:) koselig med en litt annerledes tur iblant også!
  Lurer litt på om du iblant kunne laget et innlegg om klær og sko til jentene? Bare litt inspirasjon, som de siste innkjøpene til jentene, dette vil jentene ha i vår/sommergarderoben:) trenger ikke alltid å være linker til alt, bare skriv hvor det er ifra vil jo tro at du iblant klikker hjem eller hvertfall ser på ting til de på ulike nettsider, hadde vært gøy å se litt det hverdagslige, og ikke bare gullkorn for eksempel:-))
  Klem<3

 2. Stine Marie

  Er LK syk? Han ser så blek og blass ut fortiden, refererer og til det nyeste bildet av dere i media. Håper alt er ok med han <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har akkurat hatt en uke med influensa, så litt medtatt stakkaren :p

  2. Kanskje det bare er jeg som overreagerer, men er ikke det en ganske frekk ting å si? Folkeskikk må være mangelvare blant enkelte. Har man ikke noe hyggelig å melde bør man pent la være, veldig enkelt, men samtidig så sykt vanskelig for enkelte..blir helt matt av menneskeheten noen ganger.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg tror ikke jeg hadde spurt om det samme selv :/

 3. Kanskje et litt spesielt spørsmål, men jeg lurer på hvordan kjærligheten din til hundene er, og da spesielt Hugo. Er det sånn at du elsker han som et av dine «barn»? Jeg skal ikke ha barn, men har en staffejente på 6 år som betyr hele verden for meg. Kjærligheten for henne er så sterk at hjertet mitt innimellom vil sprenges. Og siden jeg aldri skal ha barn er jeg oppriktig nysgjerrig på hvordan det føles for folk som har både barn og hund

 4. Herlige bilder, du ser oppriktig lykkelig og godt ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 5. Jeans gloves and shoes brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gloves from HM, Jeaans from Gina Tricot antt shoes from LV 🙂

 6. Nydelig!
  Er dette øredobbene fra Pernille Corydon som du har hatt bilde av tidligere ? Så utrolig fine ! Har du en lenke?

 7. Så nettopp episode 2 av bloggene, og du er så nydelig! Jeg gråter med deg, for at Nelia starta på skolen <3 Min eldste er 4 år, og jeg merker allerede at tiden mot skolen går alt for fort! Vi bor i fredrikstad, og bare i januar har det vært fyrverkeri i kantinene, påtenning av søplekasse på do og skabb utbrudd..Dette er en barn og ungdomskole.. Knyter seg i magen, bare jeg tenker på skolestart..

  Er så glad for du er med på bloggene, og håper Nelia fortsatt trives på skolen <3 Dere virker som en din og jordnær familie!

 8. Lurte på hvor du har kjøpt jakka ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra BikBok, men er et par år gammel :/ <3

 9. Så fine:)
  Hvor er jakken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok, men er fra 2018 dessverre :/

   1. Jeg gikk forbi Bikbok imorres og da hadde de den jakka i Drammen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kult! Da har de kanskje fått den inn igjen 🙂

 10. Disse tursøndagene deres skulle jeg gjerne ha vært med på! Ser så fantastisk ut! 🙂 Nydelig bilder som alltid 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone! De gir masse glede! 🙂 <3

 11. Så fine dere er, dere ser ut som en lykkelig og harmonisk familie ❤️ Blir alltid i godt humør av å klikke meg inn på bloggen din, som jeg faktisk har gjort nesten hver eneste dag nå i 8 år! Tenk på det – så sykt! Det har vært så gøy å følge deg og din familie, og lurer bare på hva deres tanker er rundt flere barn? Full forståelse om dette er noe dere vil holde privat ☺️
  Ha en fin dag! Klem ❤️

 12. Hvor er skoene til Naia fra? Såå fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra h&m 🙂

 13. Så koselige bilder♥️ Glad for dere lager denne type innlegg fremdeles, så godt å se godhet og ‘lykke’ i hverdagen. Barna er så skjønne! Fin påminnelse om at det ‘enkle kan være det beste’ og gi oss gode opplevelser!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord, snille du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *