God Morgen, Norge

I dag startet Joakim og jeg dagen hos God Morgen, Norge! Og det var så koselig! Nå er det plutselig noen år siden jeg besøkte dem sist, så det var mitt første besøk i deres nye studio. Jeg hadde oppmøte halv ni og tuslet fra hotellet litt over åtte. For en helt nydelig følelse det er å se Oslo våkne til liv, med alle menneskene på Aker Brygge som haster til og fra, kaffekopper og mobiltelefoner i hånden, headset på hodet.. og solen som glitrer på havet. Den litt stressende stemningen fra alle rundt. Jeg storkoste meg! 

Oppdaget denne gamle logoen og ble med ett nostalgisk ❤️ Det var slik jeg husker den fra jeg var liten jente! 

Besøket vårt skyldtes selvfølgelig premieren på Bloggerne som er i kveld, og jeg håper du vil se på! Jeg elsker denne sesongen, det er så fint at vi er så mange forskjellige personligheter, jeg synes det gir en god variasjon til programmet. I tillegg blir du jo enda bedre kjent med meg og oss, og jeg vet jo at flere av dere som følger meg allerede har fått med dere de foregående tre sesongene jeg har deltatt i. Det gjør meg glad! Jeg elsker at Joakim er en del av casten i år, han er et nydelig mennesker på alle måter! Glad for å få starte dagen og en ny uke med akkurat han 🙂 


Jeg skal hjemover etter hvert, men har fortsatt litt å gjøre i hovedstaden før jeg kan dra. I kveld er det teater fra klokken fem til sengetid, det nærmer seg premiere og nervene mine.. vel.. de ER der kan du si! Uææ! Gleder meg også voldsomt masse da 🙂 Ha en deilig ukestart dere! Vi sees senere ✨

33 kommentarer

 1. Hvordan striper du håret ditt? Bare lyse lyse striper i ditt eget? Så utrolig naturlig og fint!:))

 2. Elisabeth

  Du så så nervøs ut at jeg nesten ble nervøs på dine vegne, men kom seg når du fikk prate 🙂 Du gjør fin figur på TV 🙂 Håper barna får unnslippe å bli eksponert på bloggerne.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg var ikke nervøs i det hele tatt, det er faktisk helt sant 🙂 Noen goder har det heldigvis å ha gjort dette noen ganger før :p Tusen takk for fine ord, Elisabeth!

 3. Rosetta

  Hva er en treningsportal.? Skal den evn erstatte Netflix? Blir barna med i Bloggene? Fks første skoledag, og bursdag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den skal ikke erstatte Netflix 😉

   Netfit er treningssiden vi holder på å utvikle.

   1. Rosetta

    Du skjønte sikkert skrivefeilen, ,, ,,,fikk ikke svar på spørsmålet uansett,,

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg skjønte den, det var derfor jeg skrev et blunkefjes 😉

    Barna er med, ja 🙂

 4. Rosetta

  Føler du at di unge tar over gamet for dere over 30, i bloggerverden?

 5. Elsket dere på GMN jeg! Begge var fine og proffe! Gleder meg masse til å se i kveld! Wiii! Stor klem!❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 6. Blusen er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 7. Flott intervju med deg i God morgen Norge! Du så helt nydelig ut:) Og så var det herlig at du var så ærlig! Morsom historie om de to iskremene:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Hei. Kan vi få sett klippet? 🙂

 9. Så på,å så overhode ikke ut som du var nervøs.Gjorde en fin figur lykke til videre med trenings blogg osv

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 10. kunne du tenkt deg et eget program som funkygine har? helt ærlig, tror jeg at jeg vil synes det er litt kjedelig å følge de andre i programmet, men vil se deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke venner eller familie som er villig til å utlevere seg så mye at det hadde vært nok til å fylle et program 😀

 11. Bare lurer på om det er en grunn til at dere har gått tilbake på standpunktet om å skjerme barna? Så nettopp nyeste episoden av bloggerne og der er begge to veldig mye med? De er utrolig nydelige, men jeg husker å ha lest en artikkel der dere sier at dere skjermer barna mye mer enn før, dette stemmer vel ikke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skjermer de mye mer da vi har sluttet å dele sensitiv informasjon om dem 🙂 De er med i øyeblikksbilder, men har privatlivet sitt i fred.

   1. Privatlivet i form av interesser/fritidsaktiviteter har dere jo bevisst holdt hemmelig, inntil nå nylig. Nå vet vi jo om både teateropplegget (eller hva det var) og ballett.
    Mulig det er andre ting som fortsatt ikke er nevnt, men små drypp kommer det jo likevel.
    Til tross for tidligere opplysninger ang. skjerming.

    Hvis det er lov å kommentere ord vs handling, så er vel heller det så som så.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tina: Begge disse er offentlige aktiviteter hvor hun opptrer foran mange mennesker, noen ganger flere tusen. I tillegg skriver media om forestillingene og publiserer også bilder. Så at det blir kjent er helt naturlig, og da er det ikke noe poeng for oss å tviholde på hemmeligheter som egentlig ikke er hemmeligheter.

 12. Støvlettene du hadde på på God morgen Norge, hvor ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara 🙂 <3

 13. Christina

  Hvor er den buksa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

 14. Camilla

  Hvordan er det med bruk av botox og teater ? Er det ikke en fordel å ha hele mimikken ? Om jeg tar feil må du gjerne vise sinnarynken og heve bryna i en video.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det er absolutt en fordel 🙂 Så da er det jo fint at jeg ikke har botox 🙂

  2. Ler! Flaks du ikke har botox Caroline, slik at du kan spille teater 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Kjempeflaks 😀 Haha 😀

 15. Du (eller dere, både deg og Lars-Kristian) er så herlig søte i bloggerne. Flirer godt av dere, for dere er bare så skjønne.
  Jentene er jo også kjempesøte, men man får liksom ikke «blitt kjent» med de for dere er veldig flink med skjerming av de. Synes dere får det til veldig godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *