oss to i Oslo

Hei fine lesere! Håper dere har en fin helg 🙂 Min har vært helt super! Lars-Kristian og jeg overnattet i Oslo fra fredag til lørdag, bare vi to. Vi reiste innover tidlig og etter at jeg var ferdig i møter, fikk vi spist en sen lunsj og på kveldstid feiret vi bursdagen min – det var så fint! Det er travle dager for tiden og jeg kan ikke huske sist vi prioriterte alenetid, så det var virkelig etterlengtet.


Vi reiste tidlig hjem i går, for jeg måtte på teaterøvelse klokken 12 og der var jeg helt til klokken 17 🙂 Dagen gikk så fort, og før jeg rakk å tenke meg om, var det kvelden. I dag har jeg fri, så vi skal ut på tur om bare noen minutter. I kveld reiser jeg inn til Oslo igjen, men denne gangen blir det bare meg. Jeg skal på God Morgen Norge i morgen tidlig mellom 09:00 og 09:30, så jeg håper du vil se på! Den nye sesongen av Bloggerne har premiere, og Joakim, Martine og jeg samles for en liten prat 🙂 Senere på dagen skal jeg ha et møte, og så drar jeg hjem. Men først: familietid! Håper dere har en fin søndag – her skinner sooola ☀️

50 kommentarer

 1. ÅÄÄ sÄ flott! et innlegg! ,,

 2. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Den kommer fra Zara 🙂

   1. Hei! Er kjolen ny, eller er det en gammel?
    Nydelig!

 3. Hei! Hvor er kjolen fra? Nydelig!

 4. Var du ikke med pÄ Vixen igÄr?

 5. SĂ„ fine bilder! 🙂 Et lite spĂžrsmĂ„l om noe helt annet, hvilken pulsklokke bruker du?

 6. Fine bilder, men har dere med fotograf?

  Og alenetid har dere vel stadig bÄde nÄr dere trener sammen og lunsjer ute pÄ kafé flere ganger pr mnd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er noe helt annet Ă„ vĂŠre alene en hel kveld, natt og morgen, enn Ă„ ta en treningsĂžkt sammen. Det regner jeg med at du skjĂžnner 😉 Det samme gjelder lunsj (som jo som regel ogsĂ„ brukes til jobbrelaterte ting).

   1. Det skjÞnner nok de fleste, men de fleste har heller ikke sÄ mye tid sammen i hverdagen. Da blir det litt rart Ä liksom skulle ha forstÄelse for at dere endelig fÄr tid sammen, arbeidende smÄbarnsforeldre har som regel ikke flere helger i Äret alene sammen.

    PÄ en mÄte syns jeg dere er heldige, men samtidig er jeg glad for at min partner og meg henter forskjellige input i hverdagen, sÄ har vi mer Ä dele nÄr vi fÞrst er sammen. Men hver sin lyst, absolutt.

    Og jeg er ogsÄ nysgjerrig pÄ hvem som tok bildene? Har dere fotoshoot for dere selv med selvutlÞser?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å jobbe sammen er IKKE det samme som Ă„ tilbringe tid sammen og kan pĂ„ ingen mĂ„te sammenlignes med «alenetid». Å jobbe sammen er bĂ„de positivt og negativt, men absolutt ikke noe som fungerer for alle. Det krever veldig god kjemi og en egen evnte til Ă„ skille jobb og privatliv. Vi er heldige som klarer det 🙂

 7. Nydelige bilder! Og for en flott kjole; bĂ„de farge og snitt. 🙂
  For ikke Ä snakke om hÄret. SÄ flott! Og du kler virkelig bÄde lengden og fargen (stripene).

 8. Hvorfor var dere ikke pÄ Viksen i Är ?

 9. Hva tenker du om at du ikke ble nominert til noen av prisene pÄ vixen?

 10. Hei Caroline, fĂžlger bloggen din med stor glede og har gjort det i mange Ă„r. I en bransje preget av mer og mer polarisering, overdreven ordbruk og ekstreme hendelser, virker du Ă„ stĂ„ stĂžtt i deg og den du er, og ikke bruke «billige» triks, men heller kvalitet og autentisitet i alt du gjĂžr. Resultatet er en troverdig, jordnĂŠr og gledesspredende «influenser» oppe i det hele 🙂

  Allikevel har du vÊrt med Ä forme dette influenser-Norge. Du var «first mover», og jeg kjenner at jeg savner Ä hÞre hva du mener om utviklingen, som debatten i fjor eller hendelsene pÄ Vixen. Jeg er sikker pÄ at du mener noe, og har forstÄelse for om du ikke vil dele det av hensyn til alle fÞlgene det fÄr pÄ sosiale medier, men det er en stemme som er savnet og jeg tror ogsÄ trengt.

  Jeg opplevde i hvertfall tidligere at du en gang i blant slapp oss mer inn pÄ dine refleksjoner og meninger. Du har et annet perspektiv og en erfaring fra bransjen fÄ forunt, og det ville vÊrt en glede for oss lesere Ä slippe litt innpÄ den samfunnsengasjerte, reflekterte Caroline litt mer.

  Kun en tanke fra meg, men jeg mÄ understreke at jeg har full respekt for dine grenser, og hva du selv Þnsker Ä utvikle bloggen til. Hilsen Heidi

 11. Hvorfor svarer du ikke pÄ spm rundt Vixen ??

 12. OL, hvilket flott hotell! Var d dyrt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hotel Continental er flott 🙂 Helt nyoppusset er det ogsĂ„.

   1. Ja men jeg spurte om prisen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer helt an pĂ„ hva slags rom du velger 🙂 Finner det du trenger pĂ„ hjemmesiden til hotellet.

 13. SĂ„ fine dere er, hĂ„per dere fikk fin tid i sammen ❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 14. Setter pris pÄ at du holder deg unna drama og Vixen. Tenker du har stÄtt stÞtt i nok stormer opp igjennom tidene, og forstÄr veldig godt hvis du vil verne om privatlivet nÄ som du ogsÄ har en egen familie <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 15. Kristina W. SĂŠvik

  Du var sÄ utruleg fin i den kjolen,
  heilt WOW!!!
  Og Lars-Kristian hadde ein kjempeflott dress,nydeleg par:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! <3

 16. Det er sĂ„ viktig Ă„ ha alenetid nĂ„r dagene ellers gĂ„r med til jobb, unger og hus! Unner dere detteâŁïž
  Jeg har forresten et Þnske Sminkevideo! Du er alltid sÄ vakkert sminket, og den Þyenskyggen du har pÄ deg her, hva heter den og hvilket merke er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da noterer jeg meg det! Jeg lager gjerne en sminkevideo 😀

   God klem!

 17. Leste at dere skal lage en egen treningsportal? Herregud JA!! Med videoer sÄnn at Þvelsene blir gjort helt riktig ved hjemmetrening hÄper jeg, -og trening som passer en svak mammakropp med noen ekstra kg som kan gjÞres pÄ kortest mulig tid med full jobb, 2 barn og hund Hehe hÄper den kommer opp om ikke altfor lang tid, stÄ pÄ!! Dette blir bra.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat sĂ„nn, ja 😀

 18. Er Vixen viktig for deg bare hvis du er er finalist / event. vinner pris?
  Ettersom du ikke nevner den med ett ord i Ă„r.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vixen har aldri vĂŠrt viktig for meg, og jeg har stort sett kun nevnt det i forbindelse med at vi har vĂŠrt der i anledning seve festen 🙂 I Ă„r var vi ikke der og da var det heller ikke naturlig Ă„ nevne det.

 19. KjÊre Caroline! Jeg lurer sÄ veldig pÄ hvor du bestilte My Little Pony-invitasjonene/trykksakene til Nelia sin 6-Ärsdag? HÄper du vil svare <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt kan jeg svare pĂ„ det:) De bestilte jeg fra kortshop.no! De er sĂ„ flinke og lager noe unikt kun for deg (om du vil) 🙂

   Klem!

 20. Det er classy, profesjonelt og voksent det du gjĂžr med bloggen!

  Du fremstÄr som en hardtjobbende forretningskvinne med bein i nesa!

  Jeg beundrer hvor gjennomarbeidet alt du gjÞr er, og virkelig et eksempel til etterfÞlgelse for oss damer som er litt «voksne».

  Vixen kan du fint sĂ„ over ❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Aud! Denne kommentaren gjorde meg veldig, veldig glad 🙂 Tusen takk for at du fĂžlger, det setter jeg stor pris pĂ„!

   Klem fra Caroline 🙂

  2. Det Aud sier:-) Helt sant!

 21. ForstÄr deg veldig godt, Caroline! Det Ä jobbe sammen er overhode ikke det samme som Ä ha skikkelig kvalitetstid sammen, vel? No, no, no! SÄ deilig at dere fikk til en fin kveld sammen! Det er sÄ nÞdvendig iblant! Digger dere! Stor klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt ikke det samme! Vi er veldig profesjonelle nÄr det kommer til arbeidstiden fÞler jeg, man er jo ikke mann og kone / kjÊrester da, det har man ikke tid til -om du skjÞnner hva jeg mener. Godt med kvalitetstid sammen, uten fokus pÄ jobb og ting som mÄ og skal gjÞres <3

   God klem!

   1. Uten fokus pĂ„ jobb? Alikevel har dere hatt flere fotoshoots (hotellsenga som vanlig og fĂžr dere skal ut Ă„ spise, pluss alt pĂ„ instastory) til bloggen som nettopp er jobb? Stemmer vel ikke helt det da?…og grunnen til at det ble kjĂŠrestedate, er vel fordi dere hadde booket hotellet til vixen, men du kom ikke til finalen, sĂ„ da mĂ„tte dere ha alenetid i stedet. Lk burde jo heller holdt senga, sĂ„ syns det var en merkelig prioritering. Hadde jo i tillegg sykt barn hjemme…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat de bildene blir jo jobb, men tilsammen tok det oss 30-45 minutter.

    Nei, vi hadde ikke booket noe hotell i forbindelse med Vixen. Vi var i Oslo pĂ„ fredagen i forbindelse med jobb, og siden vi hadde barnevakt den helgen pga. Vixen sĂ„ ble vi over og feiret bursdagen min 🙂

    LK hadde siste sykedag tirsdag, og var ute og lÞp og trente bÄde onsdag og tordag, sÄ det var ikke noe problem for han. Naia var ogsÄ frisk.

 22. Der er jeg helt enig med deg Caroline

  Mamma’n og Pappan min har jobbet sammen i restaurant bransjen i mange Ă„r og jeg beundret de veldig for de fungerte sĂ„ bra sammen som et team, men det var overhodet ikke det samme som at de var sammen som par da de var veldig profesjonelle og hardtarbeidende i arbeidstiden. Jeg opplevde heller ikke dem som par da jeg ved et par anledninger kom med noen venninner og spiste i restaurranten dems.

  Synes det er utrolig flott og inspirerende at noen par kan klare Ä jobbe sammen og skille sÄ bra pÄ jobb og privatliv for det krever jo sitt da man er rundt hverandre hele tiden, men mamma og pappa klarte altsÄ dette

  Det var viktig at de fikk alene tid ogsÄ hvor de fikk fokusert pÄ seg som par og akkurat det klarte de Ä ballansere sÄ godt, riktignok ikke like ofte som de hadde trengt her jeg fÄtt vite i ettertid, men sÄnn er det vel kanskje for de fleste?

  1. I alle dager Ida… Jeg vet ikke om du har barn, men det har jeg… Jeg nyter hvert et hotellopphold jeg mĂ„tte fĂ„ sammen med mannen min (Selv om det er alt for fĂ„, siden min mann er musiker), og hvis jeg hadde hatt en blogg, skal jeg love deg at jeg hadde tatt flotte bilder av det. Det er en virkelig viktig del av Ă„ ta vare pĂ„ parforholdet. Glade foreldre =glade unger <3

   You go Caroline! Du virker til Ă„ vĂŠre en knakende god mor og kone 🙂

 23. Hei! Jeg lurer pĂ„ hvordan kamera dere har? Alle bildene deres er sĂ„ flotte. Vil selv kjĂžpe meg et kamera, men Ăžnsker at det skal ta klare og fine bilder uavhengig ute eller inne, i fart eller stilleâ˜ș

 24. Ble dere ikke invitert til Vixen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, vi var invitert 🙂

 25. Hei. Du kler utrolig godt slett hÄr, fÄr frem ansiktet pÄ en veldig fin mÄte

 26. Ă…Ă„Ă„ hvor er klokka di ifra?

 27. Hvorfor er ikke dette merket som reklame for hotellet? De bruker de samme bildene pÄ sin egen fb side?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi det ikke er reklame..

   Lars-Kristian tar bilder for Hotel Continental og har gjort det i over ett Ă„r 🙂 De fleste bildene du ser pĂ„ hjemmesiden deres av rom er det han som har tatt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *