sitron- og ingefærshot

Da både Lars-Kristian og Naia lå rett ut med influensa, var jeg virkelig redd for å bli smittet. Det passer aldri å bli syk, men akkurat denne perioden jeg er inni nå er såpass hektisk med premiere på både Bloggerne og teaterstykket neste uke, at å holde sengen ikke engang hadde vært et alternativ uansett hvor høy feber jeg hadde hatt. Jeg tok mange forholdsregler i forrige uke, og i tillegg kjørte jeg på med både ingefær og honning. Og jada, Lars-Kristian rister på hodet av meg, men hvorfor ikke bare gjøre det? Kan det hjelpe så hjelper det, og hvis ikke, så smaker det uansett skikkelig godt og tilfører masse vitaminer! Her kommer oppskriften på en veldig god ingefær- og honningshot. Du kommer til å elske den 🍋


du trenger 

🍋 2 store sitroner 🍋 25 g. ingefær 🍋 2-3 ss. honning 


Ha sitron og ingefær i en juicer. Pisk inn honningen til sist. Dette er virkelig så godt! 

16 kommentarer

 1. Bruker denne daglig og lager sånn at jeg har den tilgjengelig hele tiden. elsker ingefær shot☺️

 2. Jeg sverger til sitron og ingefær shot hver eneste dag! Altså 365 dager, virkelig! Det er det første jeg gjør når jeg står opp! Jeg drikker det varmt, da det er veldig gunstig for magen at det første som kommer ned er i kroppstemperatur. Jeg er aldri forkjølet eller syk. Har nok også et godt immunforsvar da, men allikevel. Jeg elsker det! Lykke til på Vixen fine! Klem! <3

  1. Hun er ikke nominert til Vixen 🙂 Dessuten er mannen og ett av barna syke, så hun måtte kanskje uansett blitt hjemme 🙂

 3. Hei Caroline! Lyst å sende link på spisestuestolene dine? Den du har linket til tidligere fungerer ikke. Og hva heter tekstilet og fargen? Setter stor pris på tilbakemelding! God helg til deg 🙂

 4. Ingen vixen på deg i år. Du burde vært invitert syntes jeg selv om du ikke var nominert til noen priser

 5. Hvorfor iallverden fikk ikke du noen priser! Er ikke d veldig urettferdig da! Er det fordi du mere og mere vil satse på et yrke på Teater?

 6. Må teste denne! Man føler seg sunn når man drikker denne vil jeg tro!

 7. Kan du legge ut inspirasjon eller dine favoritter av barnetøyet du har til jentene? 🙂

 8. Hei, vet at du ikke styrer annonsene selv, men da jeg gikk inn på bloggen nå kommer det opp en annonse for laserbasert fettfjerning fra klinikk kontura! Jeg antar at det ikke er noe du står for og vil ha på bloggen så tenkte det var lurt å si ifra. Ellers er bloggen veldig bra! <3

 9. Støtter Lars Kristian i hoderistingen når det gjelder influensa – der hjelper bare vaksinen (den kan fortsatt tas!) og håndvask. Men helt enig i at det bare er å kose seg om det smaker godt 🙂 Klem I

 10. Har lagt merke til at du blogger veldig lite for tia, og når du blogger så er d bare slik i forbifarten, du har ikke tenkt å slutte vel?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt ikke! Dette har vært noen veldig travle uker, men jeg er snart i gang igjen som før 🙂

 11. Hei, hvor er shotteglassene dine fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Åhlens 😀 Kjøpte dem for flere år siden, men har sett at mange butikker har lignende nå 🙂 I hvert fall i store glass 🙂

 12. Veldig dumt spørsmål men du bruker vel bare saften fra sitronene eller bruker du skallet også? Ha en fin kveld videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ettersom det er en juicer, så kjører jeg alt sammen nedi 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *