pressedag Bloggerne sesong 12

For en dag dere! Vi var i Oslo rett etter klokken 10 for pressedag med Bloggerne, var ferdig der rett før klokken to og da vi kom hjem var det lekser, middag og ballett før jeg dro på teateret klokken seks og jeg kom inn døren for bare en time siden. Jeg er så sliten! Både pressedag og teateret krever masse konsentrasjon, så det er nok derfor. Jeg har vært _på_ i absolutt hele dag, så selv om jeg elsker teateret over alt i verden, så blir det litt godt med en pause i morgen kveld – da kommer jeg til å ha så mye mer å gi når vi er i gang igjen på lørdag 🙂 Jeg kan ikke klare å vri hodet mitt rundt at det kun er 8 dager til premiere, jeg. 8 dager?! Klyp meg i armen! 


Pressedagen var veldig fin, men det er skikkelig intenst. Det er litt som å gå på speed-dating: du blir bare kastet som en ball fra det ene rommet til det andre, hvor det sitter en ny journalist eller flere og venter på å få snakke med deg. Det er absolutt veldig hyggelig, men likevel – det krever konsentrasjon. Dette var selvfølgelig i forbindelse med at Bloggerne har premiere på mandag! Jeg håper du har lyst til å få med deg den nye sesongen, den blir kjempefin! 

Dagens antrekk ble jeans fra Gina Tricot og genser fra Zara som roper litt på våren 🙂 


Nå ser jeg virkelig frem til å synke ned i den varme senga mi, men først skal jeg pakke til morgendagens Oslotur 🙂 Håper dere får en god natt ✨

19 kommentarer

 1. Fin på håret

 2. Høres hektisk ut, men også veldig gøy Virker som lokalmiljøet deres med både teateret deres og hallo venn, er fantastisk bra lykke til!

 3. Dette er en vanlig dag for de fleste og jeg er alltid litt sliten når jeg legger meg, men det er jo så deilig. Opp kl 06.00 (senest) uken igjennom og sjelden i seng før kl 23.00. Da har dagen gått i ett med skole og fritidsaktiviteter for barna og jobb for meg. Frisør og div må skje i helgen når det er fri og skvises da mellom kamper av ymse sorter, jobb for mannen og vasking av hus.

 4. Hilde Marie

  Jeg gleder meg veldig til å følge med på deg i Bloggerne, Caroline <3 Håper du får en nydelig fredag! Klem fra Trondheim

 5. Dear Caroline, you are so busy, but you look beautiful as usual!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Du som er så vakker og elegant fra før, må slutte med de tunge, køl svarte, falske øyenvippene. Synes ikke de kler den elegante stilen din. Det er så jeg nesten selv kjenner ubehaget i øyne mine hver gang du blunker på storyene dine. Foruten om det er det veldig morro å følge deg:)

  1. Det hun sa

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Pia! Jeg skal ta en pause snart 🙂

 7. Gleder meg skikkelig til en ny sesong! Wiii! Alt du rekker i löpet av en dag/uke er bare helt vilt! For et råskinn du er!
  God Fredags klem, fine deg! <3

 8. Finner ikke genseren på zara Hva heter den?

 9. Så nydelige klær! 🙂 Du ser smashing ut 🙂 Snart vår! 😀 Takk for et lite glimt av vår, i klærne dine. Det hjalp faktisk litt på at jeg er så dritlei vinteren 😛 Gud helg ❤

  1. Oops! GOD helg skulle det være 😀

 10. Så vårlig og fresh du så ut 🙂 fikk vår vibs
  Har du lyst å sende en link på di øredråper du har i? Har sånn lyst på de, har du de både i guld og sølv
  Ha en fin dag.
  Her skal begge gutter klippe sig (3 og 4 år )
  Klem

 11. Denne gangen kommer jeg ikke til å følge med på bloggerene,blir for mye drama og spesielt for meg dessverre…Syntes bare det er du som er «normal » haha av disse denne gangen..Men håper for din del det blir høyt seer tall likevel.
  Lykke til klem

 12. Hvorfor var du ikke på Vixen?

  1. Ble i ikke nominert i år. Men burde vært invitert

 13. Nydelig kåpe! Hvor er den fra?

 14. Stakkar mannen din, han såg virkelig ut til å trenge et par dager til med fri fra jobb. Influensa er ikke til å spøke med, og lar man ikke kroppen hvile lenge nok kan man få skumle følgesykdommer.

  Han er helt flott, altså, så det er ikke ment som kritikk (ser at det kan virke slik), men som et råd om å bruke tiden til å bli helt frisk.

 15. Wow, du ligner på Anna Anka

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *