snart premiere

Åååå! Nå har jeg savnet å oppdatere her, det kjennes som en evighet siden! I dag er Lars-Kristian mye bedre og da var det plutselig litt lettere å finnee tid til å sette seg ned med dataen 🙂 I går var jeg på teaterøvelse og tok med meg kamera – forestillingen er skremmende nærme nå og vi har utsolgt premiere, HURRA for det! Det er den beste bursdagsgaven jeg kunne fått – jeg fyller nemlig år på tirsdag 🙂 Så krysser jeg fingrene for at de andre forestillingene også går unna som varmt hvetebrød! Her kommer noen bilder – tusen takk til min fine Line som stilte som fotograf ⭐️

Hahahah! Jeg har det kjempegøy på øvelse, og i går var Nelia med meg også – hun storkoste seg! Kulissene er ikke helt klare som dere sikkert ser, men det er en start og dessuten er det så viktig at vi får øvd oss på å gå ut og inn av disse dørene. Det er jo tross alt en klassisk svingdørkomedie 🙂 


Nå skal jeg ta med meg Nelia og hundene ut for å få litt luft – det skal bli godt! Håper dere har en fin søndag uten sykdom ✨

8 kommentarer

 1. Min tibbe ble 12 år rett før jul og han ble raskt så dårlig at vi ikke hadde annet valg enn å si farvel på torsdag. Ubeskrivelig vondt og jeg føler ingen forstår.. klarte ikke dra på jobb på fredag, heller og gruer meg til i morgen. Noen råd?
  Ta vare på din pelsdotter og kos de så mye du kan ♡

 2. Tips mot sår hals; på apoteket får du kjøpt halsspray. Den har dokumentert effekt. Både datteren min og jeg har blitt kvitt den såre halsen dagen etter. Lykke til

 3. Jeg hadde bursdag på onsdag, ble 33 år. Værste bursdagen ever våkna opp på hotell i Oslo med øyeverk, forkjøla og ingen stemme. Hadde nesten ikke sovet hele natta fordi øynene rant og nesa var tett. Jeg hadde gledet meg til hotellfrokost, men jeg var så syk at det ble bare litt yoghurt. Var bare å komme seg på toget. Etter fire timer var jeg endelig hjemme, kom meg til legen og ble sykmeldt. Håper på en bedre bursdag neste år

 4. Er det ikke litt dårlig gjort å legge ut to bilder av damer der du omtrent kan se «rett hjem»? Tviler på at du hadde satt pris på det samme

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er hele poenget, de er midt i en scene dvs. i rolle :p Haha!

   1. Det er jo stooor forskjell på å se det fra salen og å få det presentert i nærbilde på nett.

    Men om du har spurt og det er greit for dem, så er det jo ikke noe problem.

 5. shoes brand?

 6. Kjempesøte bilder av deg! Virkelig.
  Men du trenger da ikke extensions? De var veldig synlige, og du har jo fint hår selv 🙂
  Gleder meg til premieren!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *