chunky boots

annonselenker: nelly + h&m 

Chunky boots er min favoritt på føttene om dagen! Jeg har tre par fra Zara, et par som er flere år gammelt med perler (som gjør dem hakket mer feminine) et par lave og et par høye. De høye er skikkelig kule til slouchy jeans, jeg tror faktisk aldri jeg har vist dem til dere her på bloggen, kun på instastory – og da har jeg alltid fått en masse spørsmål. Noe jeg forstår, de er jo så kule! Antrekkspost med disse kommer i nær fremtid! Det paret jeg har som er lave, er disse som jeg bruker HER – de er like fine til jeans som til dressbukser, baggy jeans eller skjørt. Under her har jeg funnet noen minst like kule – disse skoene er å finne flere steder nå og det liker jeg! Comfy og kult – linker til skoene nederst 🙂 

(annonselenker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. Zara 5. HER 6. HER 7. HER 


👟👟

9 kommentarer

 1. Var innom å kikket på sko linken ..
  Mye fint.
  Men hvordan er sko fra hennes og Mauritz?
  Ja en god torsdag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes de er overraskende gode 🙂

 2. De beste kommer fra Dr.Martens❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaaa! De er så fine! Men utsolgt nesten overalt synes jeg :/

 3. Trenger du så sabla mange sko?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva mener du? Dette er bare tips til noen sko jeg liker som ser ut slik jeg beskriver 🙂 Jeg har ikke alle disse.

   1. Jeg tenker på de 5-6 parene du ramser opp og så kommer det jo andre sko i tillegg.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg nevner 3 skopar som jeg selv har av denne typen, og ja – jeg har andre sko også. Har alltid vært glad i sko 🙂

  2. Kan ikke folk få ha så mange sko de vil? 🙂 Spør du på samme måte til noen som samler på f.eks. filmer, vinylplater, bøker o.l.?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *