make this day ab day

reklame: NetFit 

Det kan være litt kjedelig å trene magen, men disse øvelsene er så varierte og tunge (på en morsom måte – i hvert fall nesten – jeg lover) så jeg garanterer deg at du vil like det! Og kanskje hate det bittelitt – men det er bare sunt! Jeg elsker å trene både mage og rumpe med stor fitnessball, så hvis du trener mye hjemme, er det virkelig på tide å investere i en slik, den kan brukes til så mye! Jeg deler gjerne mine favorittøvelser med fitnessball litt senere, men akkurat i dag er det kun kjerne som står på planen. Du trenger fitnessball og en medisinball, har du ikke sistnevnte kan du fylle en stor flaske med vann til øvelsen. Håper du liker dette mageprogrammet like mye som meg – du finner video HER 🙂 


💪🏼 45 sek. mountain climber split jump ⁣💪🏼 45 sek. heel touches ⁣💪🏼 45 sek. stability ball jackknife 

⁣💪🏼 45 sek. incline ball plank with movement ⁣💪🏼 45 sek. sit up with russian twist ⁣💪🏼 3-4 runder totalt 


God trening og støl mage i morgen 🙂 

9 kommentarer

 1. Du burde investere i en TRX. Fantastisk til styrke, core og stabilitetstrening. Kan tas med overalt og henges opp nesten over alt. Kjempefin å ha med på ferie!

 2. Tips! Trekker du haka inn får du bedre kontakt med magemusklane, og det blir mindre belastning på nakken. Helsing fysioterapeut som likar å følge programma dine

 3. Hei. Jeg får ikke åpnet videoen jeg? Klem

 4. Syns treningsinnleggene din er så uoversiktlig. Kan du ikke liste opp hva som skal gjøres rett under hverandre, litt mer kronologisk.

  1. Enig med Kathrine – hadde vært mye bedre med en samlet liste med øvelser enn at du setter dem opp slik mellom bildene.

   Synes også det var veldig bra med gif’s som viser øvelsene enn vanlige bilder.

 5. I tanke på du er så god til dette med trening.Har du noen små tips til skånsom mage trening? når man en periode ikke kan hardtrene mage og rygg!

 6. Tommel opp, må prøves! Takk for inspirasjon
  Gleder meg alltid til oppskriftsonsdag jeg.
  Og du, lurte på, kjenner du noe til KETO? Noe forhold til det?

 7. Takk for en ny økt og gode forklaringer 😀 Når blir NetFit noe mer enn filmene på Instagram? Misforstå meg rett, jeg mener ikke at det ikke er bra nok, men slik jeg forstår det skal det være en «nutrition club» i følge Instagram. Blir det mulighet for personlig oppfølging? Internside? Haha, jeg har så mange spørsmål. Heier på deg og dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaa! Det blir det! Vi har jobbet så hardt med dette over veldig lang tid nå, men dessverre har vi møtt på noen useriøse aktører og har derfor sett oss nødt til å sette ting på vent til vi finner de rette utviklerne. Jeg håper virkelig vi drar det i land snart, for det har vært drømmen min så lenge nå! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *