p💕nk smoothie bowl

Lagde meg en skikkelig digg smoothie bowl i dag som jeg må dele med dere! Dette er absolutt noe hele familien kan spise, for jeg er helt sikker på at barna også vil elske denne – en blanding av banan og jordbær – what’s not to love? 


til 1 bolle trenger du 

♥ 1 frossen banan ♥ 2 never frosne jordbær ♥ 1 dl. soyamelk, mandelmelk eller vanlig melk ♥ 4 ss. yoghurt naturell ♥ valgfri topping 


slik gjør du 

Ha melk og yoghurt i en blender sammen med banan og jordbær. Pass på å ha det som er frossent på toppen og ikke i bunnen – det hjelper i hvert fall min blender med å mose ting enda fortere 🙂 Mos til blandingen blir jevn og hell det i en bolle, topp med det du selv vil. Mine favoritter er friske bær og gjerne banan også, spesielt om det allerede er i smoothien. Bipollen og cacaonibs er også skikkelig godt – du kan sjekke alle mine favoritter HER


Håper dere har hatt en fin mandag ✨

9 kommentarer

 1. Altså….ikke med til finalen av Vixen??!! Denne Vixengruppa har «oversett» deg med vilje over flere år virker det som. Bare i fjor skjønte de at såklart skal du få pris,men fra nå, ingen pris? Ikke med i finalen engang ? Skjønner ikke? Du bør ha en selvskreven plass under samtlige temaer, livsstil,influenser,trening,business og årets forbilde. Du/dere fortjener mer enn dere får cred for!

 2. Hei – i disse forkjølelses-tider, hvor lite skal til når du kjenner sårhet i hals, hoste etc om morgenen eller i løpet av dagen for at du dropper løpeøkt? Og hvor lenge holder du deg evt unna trening/løping ved sår hals?

 3. Nam! Så godt ut, dette skal testes :9
  Synes dere har fått det utrolig fint hjemme! Det er veldig inspirerende å følge bloggen din, elsker at du har med alt fra mat, trening, interiør til diy tips. (Digger spesielt temafestene du lager- har alltid gjort det samme selv 😀 ).
  Så må jeg bare si at du ser veldig flott, fresh, sunn og sterk ut. Håper du har en fin dag videre <3

 4. Hva slags merke/hvor får man kjøpt gullbestikket?

 5. Hvor er teppet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

 6. Oh, nam! Det så skikkelig godt ut! 🙂

 7. Hvor er de fine hvite blomstene på bordet fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kremmerhuset 🙂 Men de er gamle nå :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *