Hvaler på en dag i januar

Altså, i går var en helt magisk fin søndag! Vi våknet tidlig og hadde bestemt oss for at vi skulle på tur, så sekken var ferdig pakket og klærne lå fremme 🙂 Selv om det er kaldt, gir været ute vårvibber om dagen, og vi hadde så lyst til å se sjøen, så vi endte opp med å kjøre den litt lange veien til Hvaler. 45 minutter med bil! Men vi måtte bare. Hver eneste gang vi har kjørt denne veien siden i sommer, tenker jeg at vi var GALE da vi syklet hele denne veien med barn i sykkelvogn, telt, bagasje og hunder! Haha! Det var en opplevelse, men fy søren det var tungt! Vet ikke helt om vi kommer til å ta akkurat den veien på sykkel en gang til 😉


I går endte vi opp på Kuvauen i går – der er det så idyllisk! Stedet får meg dessuten til å lengte etter sommeren… og hytta  ❤️ 


En superfin avslutning på uken som gikk! Vi har forresten blitt så flinke til å legge oss litt tidligere i det (gjett om det har vært på tide og veldig etterlengtet) og det kjente jeg sånn på ekte for første gang i dag! Jeg følte meg uthvilt da klokken ringte halv seks, og ingenting er bedre enn å være ferdig med treningen før jentene skal ordne håret kvart over syv. Jeg fikk også testet et mageprogram som jeg GLEDER meg til å dele i morgen! Skikkelig tungt, men en utfordring er jo bare gøy! Her skinner solen i dag også, og jeg håper at jeg får kommet meg ut for å nyte den litt senere i dag ☀️ God mandag, dere! 

21 kommentarer

 1. Hilde Marie

  Ser ut som en fantastisk dag på Hvaler! Gleder meg til mageprogram!! 😀

 2. Nydelige bilder!

 3. Hvilken strl. har du i jakken?

 4. Har du / dere noen tanker rundt det å ikke komme til finalen i vixen iår?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er selvsagt litt skuffet, men ellers har jeg ikke noen spesielle tanker rundt det 🙂 Det er så mange flinke der ute nå, så det er vanskelig å nå opp hvert år slik som før.

   1. Det skuffet meg stort Det fortjener dere!

 5. Fantastiske bilder! 🙂 Blir så glad av å lese innleggene dine. Gleder meg over vært nye innlegg, rigger meg til og skikkelig koser meg når jeg leser 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. Karen Lovise

  Hvor er skoene dine fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Gestuz 🙂 Men de er noen år gamle nå :/

 7. For en koselig søndag, og flotte bilder som alltid:) Hvaler er nydelig, nå ble jeg inspirert til å ta en tur dit selv igjen snart!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvaler er herlig 🙂 Håper på kaldere vær og kanskje litt snø neste gang!

 8. Ja – legg ut mage-programmet! Tok keisersnitt for 6 måneder siden, og prøver så godt jeg kan å få opp styrken i mage og kjerne igjen. Virkelig starte på scratch igjen der altså. Merkelig å føle seg SÅ svak 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare å glede seg til i morgen 🙂 Det kommer til å bli bra igjen 🙂 <3

  2. Ida, se deg heller om etter øvelser som passer etter graviditet! Det er ikke alle øvelser man bør gjøre (sit ups, f.eks).

 9. Blir dere aldri lei av grilla pølser?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ble med pinnebrød denne gangen, så digg! Jentene får bestemme og de elsker det, så nei, de blir vel egentlig ikke lei 🙂 For meg spiller det ingen rolle på tur, bare de er glad og fornøyd 🙂 De er så flinke til å spise variert ellers, så ingen fare 😉

   1. Fint svar på en frekk kommentar, Caroline Pølser er også mine barns favoritt, og jeg synes det er perfekt når man er på tur. Det pinnebrødet skal jeg teste ut!
    Ser ut som dere hadde en helt nydelig dag, så flinke dere er til å komme dere ut til flotte steder i helgene

 10. Hei ☺️ hvor er huen til Datteren din i fra?

 11. Hva heter navnet på Twenty Four buksa ? Å er fargen Grå lilla?

 12. Vil også prøve å komme i gang med rutiner nå som jeg har begynt med skole som privatist, og vil gjerne rekke å trene før dagen bør begynne! Hva klokken legger dere, dere når dere skal legge dere tidlig? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *