the morningshow

Move over everything I have seen lately! The Morning Show er min nye serie obsession og den er i tillegg spekket med fantastiske skuespillere – Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Mark Duplass og Steve Carell for å nevne noen. Dette MÅ du ikke gå glipp av! Her er det drama og intriger som vekker masse følelser, men serien er også morsom og ikke minst veldig aktuell med metoo-skandale som senter for hele handlingen. 


Jennifer Aniston og Steve Carell spiller Alex Levy og Mitch Kessler som har ledet programmet The Morning Show sammen i ikke mindre enn 15 år – for USA er de radarparet i TV-ruta hver eneste morgen. Over natten får Mitch sparken som følge av flere metoo-anklagelser fra kvinnelige kollegaer, og sjefene på toppen ser umiddelbart på dette som en mulighet for å fornye programmet – som uansett var i ferd med å miste seertall.

Vi blir introdusert for Bradley Jackson (Reese Witherspoon) en lokalreporter som ikke alltid klarer å beherske verken språket eller engasjementet sitt – noe som resulterer i at hun havner på YouTube for å skjelle ut en av demonstrantene under et intervju. Dette er noe The Morning Show får med seg, og de inviterer henne som gjest i programmet. Etter dette starter en helt ny karriere for Bradley og før hun vet ordet av det blir hun utnevnt til som erstatter for Mitch Kessler og sitter som programleder for The Morning Show sammen med Alex Levy. Alex er selvfølgelig livredd for å miste jobben sin, og gjør alt hun kan for å beholde den, samtidig som hun og Bradley raskt blir rivaler. Midt oppi alt dette kjemper Mitch for å fortelle sin del av historien – hvem skal fortelle den? 


Du finner The Morning Show på Apple TV 🙂

8 kommentarer

 1. S.Helene

  Jeg vet! Den er utrolig fengende! Har sett det som er sluppet og venter på mer!! 🙂 God helg!

 2. Pusinell

  Dere må se Manifest på HBO! Vi så hele seaong 1 på noen dager. Utrolig bra!!

 3. Hei.. 🙂
  Om du ikke har sett den vil jeg virkelig anbefale The handmaid’s tale på HBO

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, har sett alt! Venter spent på mer 🙂 <3

 4. Fikk du sett mer enn 3 episoder? Det er vel 11 til sammen men finner de ikke på AppleTV?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg har nesten sett alle nå 🙁 Buu! Vil ikke bli ferdig :p Men jeg finner alle på apple tv – så rart:/

   1. Ja det var rart kommer opp bare tre til meg
    Utrolig bra serie, synd vi nå sikkert må vente lenge på mer.
    Anbefaler Suits i mellomtiden, begynte akkurat på den! For ikke å nevne Homeland – siste og avsluttende sesong kommer i februar.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Har sett Suits <3 Men har igjen sesong 7 😀 Så takk for påminnelsen, var helt hektet på det en periode <3 Og Homeland er så bra! Der har jeg masse å ta igjen, skal huske på det 🙂

    <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *