finding my inner french girl

Hei i kvelden! I dag har jeg brukt beret (hodeplagget) for første gang på lenge, tenkte at jeg like gjerne kunne venne meg til den igjen, den er nemlig en del av kostymet mitt i Boeing Boeing 🙂 Og egentlig liker jeg det veldig godt! Rollen jeg skal spille lirer av seg flere franske gloser i løpet av stykket, hun er sterk, selvsikker og lar seg ikke pelle på nesen. Samtidig er hun litt fisefin – elsker karakteren og prøver liksom fortsatt å finne den helt rette Jasmine for meg. Jeg tror jeg er inne på noe – hjelper å kle seg med en liten bit Paris innimellom i hvert fall 😉 Genseren var det så mange som lurte på i går, så det kommer flere bilder av den her! 

Permen som inneholder manuset mitt har jeg også fått flere spørsmål om den siste tiden, jeg tror jeg fant den på TGR 🙂 


I dag har jeg teaterfri, men i morgen og på søndag er vi på igjen! Gleder meg 🙂 Jeg hadde tenkt til å bruke kvelden på å pugge replikker, men storesøster er her, så vi skal ha litt kvalitetstid sammen i stedet – det er alltid viktigst! Håper kvelden deres er fin ✨

18 kommentarer

 1. Lykke til med øving innspurten. Blir sikkert bra.
  Ikke mange franskmenn som går med beret i dag selv om det kanskje er det plagget vi forbinder mest med Frankrike.
  Men stykket skal kanskje være fra en tidligere tid da det var mer vanlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun er flyvertinne i Air France og bruker det som en del av uniformen 😉

 2. Borghild

  Så fin du er! Kler alt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Borghild!

 3. Lekkert antrekk som du kler ..
  Er litt rart med det å bruke sånt hodeplagg ..en barriere som må bli knekt om du skjønner hva jeg mener
  Lue er liksom noe annet haha.Ha en fin fredag !

 4. Sånn litt på sidelinjen; anbefaler serien The loudest voice på HBO. Veldig bra (mini)serie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset 😀

 5. Det er sjelden jeg kommenterer her, tror egentlig aldri jeg har gjort det, selvom jeg har lest bloggen din i mange år. Men nå er jeg selv i en liten tankeboble rundt min egen jobb og ser vel automatisk litt nærmere på andre sin. Og det slår meg hvor utrolig kreativ du er. Hvordan du år etter år så og si daglig produserer innhold, tar bilder, skriver tekster. Og alt av god kvalitet! Jeg har alltid likt bloggen din (selvom jeg skjønner at den er et glansbilde av alt som hører hverdag til), men jeg innså her og nå hvor mye arbeid det må ligge bak alt dette. Å komme på «noe nytt» hver bidig dag og uke. Imponert!

  Og når jeg først kommenterer; kunne du økt styrken på svartfargen på teksten noe? Leser ofte bloggen din mens jeg forsøker få gutten min til å sovne på kvelden/ammer, og i dårlig lys ser man knapt hva som står.. Bare et ønske.

  Ha en nydelig helg!

 6. svetlana

  good morning, Caroline. please tell me where you got this skirt from. Thanks for the answer.

  god morgen, Caroline. kan du fortelle meg hvor du har fått dette skjørtet fra. Takk for svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra h&m 🙂

 7. Hei

  Når er første forestilling og hvor kan man bestille billetter?

 8. Er ikke dette reklame?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, hvordan?

 9. Du er vakker som alltid. Men har du hake-implantat? Skjønner hvis du ikke vil svare ærlig siden det omhandler plastikk kirurgi men jeg spør allikevel da det virker så tydelig på noen bilder. Kan jo hende du er åpen om det 🙂 Når opererte du isåfall inn dette og hvorfor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, kjære vene :O Nei, det har jeg ikke. Har alltid hatt superspiss hake, kanskje enda spissere før. Bare å bla i arkivet 🙂

   1. Helena

    Takk for svar 🙂
    Men har du operert haken og gjort den mindre da?
    Siden du skriver at den var enda spissere før.
    Ha en fin søndagskveld 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg har ikke operert den :/

 10. Super fint sæt:) Hvor er din fine nederdel fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *