freshe treningsklær under 500,-

reklamelenker h&m 

Det er ingen hemmelighet at treningstøy er dyrt, og det er selvfølgelig en grunn til det. Jeg som trener mye og tar meg helt ut på hver trening må vaske tøyet mitt etter hver økt og da kan jeg ikke ha tights som ryker i sømmene etter et par vask, eller topper som krymper og aldri passer igjen – for å sette det litt på spissen. Likevel går det helt fint an å finne noen plagg som ikke koster skjorta for å fornye treningsgarderoben, og jeg synes h&m har utrolig mye fint! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sluttet å handle treningstøy der, for dette var det eneste jeg brukte da jeg var student – og blant annet helt i starten av bloggkarrieren. Jeg kan ikke huske at jeg var misfornøyd med det og akkurat treningsbh-ene derfra bruker jeg fortsatt 🙂  Akkurat nå er det så mange fine farger på treningstøyet deres at jeg ble skikkelig fristet da jeg laget dette innlegget. Jeg er ekstremt glad i treningstøy som er sort og hvitt, men jeg tror faktisk dere kommer til å se meg i både grønt og rosa etter hvert også – for her var det mye fint! Her er noen av mine favoritter – jeg måtte ta med en joggedress også, den var så kul! 

1. tights HER 2. bh HER 3. hvit genser HER 4. rosa genser HER 5. bh HER 6. tights HER 7. bh HER 8. tights HER 9. genserjakke HER 10. bh HER 11. topp HER 12. genser HER 13. bukse HER 14. bh HER 15. joggebukse HER 16. hettegenser HER


💦

11 kommentarer

 1. Tone R.

  Jeg er motsatt, må ha farger på treningstøyet mitt 🙂 Har to svarte tights, men velger kun de når jeg ikke har annet rent.. mye fint på HM!

 2. Så mye fintTakk for tips:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 3. Dette var et kjekt innlegg igjen. Før hadde du mye mer av dette. Håper på mer i fremtiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er notert 🙂

 4. Hei Caroline; Herlig collage med H&M klær. Hvilket verktøy bruker dere for å lage den ?

 5. Og siden jeg først er her – tusen takk for superinspirerende og godt innhold. Hver dag ! Dere imponerer virkelig!

 6. Caroline

  Den svarte tightsen på helt øverste bildet (med tre collage) hvor er den fra og merke ? 🙂

 7. Caroline

  Hvilken tights er det på det øverste bildet helt til høyre (3 collage) ? Merke og link ? 🙂

 8. Til noe som ikke har med dette innlegget å gjøre ;D
  Den Tracksuiten/ joggedressen du har på i episode 4 av bloggerne.

  Hvor er den i fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *