but first.. coffee

Drømmer litt om å starte dagen sånn som dette i dag, men det er jo ikke akkurat tilfellet 😉 Hei mandag! Jeg var oppe og hoppet halv seks og har med det gjennomført denne ukens første treningsøkt! Forrige uke ble jo ikke som planlagt treningsmessig i det hele tatt – men når har jeg uansett klart å holde meg til planen min når det kommer til akkurat det? Det ble en økt mer enn planlagt, og litt annerledes rekkefølge på ting, men alt i alt gjorde jeg stort sett det som står der. Jeg er klar som jeg bare kan bli for en ny uke – vi er en uke nærmere både premiere på ny sesong av Bloggerne og på Boeing Boeing, så jeg har masse å glede meg til fremover 🙂 Jeg synes 2020 har startet bra, til og med på søvnfronten! Det er ikke dårlig – pluss i boka! 

Kaffemaskin på soverommet anbefaler jeg forresten på det sterkeste, selv om kaffen vi lager nede på kjøkkenet smaker bedre, funker det som bare det å starte dagen med en dobbel espresso eller to før du gidder å karre deg ned på kjøkkenet i helgene. Nå har Nelia blitt såpass stor at hun synes det er gøy å kunne fikse en kopp nespresso-espresso til oss, og jentene leker så fint sammen at vi kan ligge og dra oss på lørdag eller søndag hvis vi vil 🙂 Ikke alltid selvfølgelig, men stort sett lar de oss bare være (… eller de hopper i sengen og bruker den som turnmadrass før vi så mye som rekker å åpne øynene – haha) 


Undertøyet og kimonoen på disse bildene er fra h&m, har fått en del spørsmål om det 🙂 Kimonoen er noen år gammel, men undertøyet kjøpet jeg før jul ❤️ God mandag til fine lesere! 

34 kommentarer

 1. Så flink du er, imponerende at du klarer å holde treningen vedlike med alt annet som skjer!
  Når kl legger du deg på kveldene når du er oppe så tidlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg prøver å være i seng til kvart på elleve 🙂

 2. Så deilig å starte dagen sånn..
  Kaffemaskin på soverommet ♥️det hadde vært noe for en kaffe elsker som meg haha ..ha en god mandag kjære du ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åååja! Det må du ønske deg 🙂

 3. It makes me smile that you have a coffee machine in your sleeping room 🙂 You look wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Haha, jeg tenkte tanken på å flytte kaffemaskinen inn på soverommet senest i dag tidlig. 🙂

 5. Hvor et teppene dine kjøpt?Så fine!Det på soverommet og i stua?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Six Bond Street 🙂

 6. Hei. Jeg bare lurer på en ting. Ser du fremdeles bloggen din som et glanset magasin? Det er jo egentlig en personlig dagbok, eller en lang liste med ting du og familien din har gjort. Artikler som ellers er i magasiner har du jo knapt med lenger. Synd.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva slags artikler vil du lese mer om da ? 🙂

   1. Kanskje tester på ting, terningkast, intervjuer med folk du omgås, for eksempel. Kanskje morsomme betraktninger om temaer i sosiale media eller på TV. Ikke bare bilder av fredagsbuketten, men litt mer om hvordan man lager buketter og hva som passer sammen. Intervju med blomsterdekoratøren, det ville vært gøy. Og så har jeg skikkelig lyst til å høre mer om og se hagen din. Tenk om dere kunne tatt kontakt med en anleggsgartner til våren, og vise hvilke muligheter som ligger i en så stor hage! 🙂 syns du hadde mer av sånt før, og det savner jeg litt

   2. Ikke jeg som spurte, men jeg skulle gjerne lest litt av hva som skjer bak kulissene. Fått et innblikk i arbeidsdagen din, ikke bare det ferdige resultatet. Hvor lang tid bruker du på å sminke deg før et slikt innlegg, for eksempel? Hvilke vurderinger gjør dere når dere velger samarbeidspartnere? Hva ligger i avtalene dere har med annonsører? Hvilket utstyr bruker mannen din for å ta de flotte bildene? Ja, rett og slett, hvordan er det å være blogger?

   3. Ja til de tingene Marthe skriver, høres kjempegøy ut, spes det med blomstene og hagen!! Ellers har ikke jeg stort å utsette på bloggen din, ha en super dag!

  2. Kjære Caroline!
   Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og kvaliteten på bildene deres må jeg si er tipp topp! Jeg savner dog litt mer ordentlige artikler som Marthe nevner, ikke bare oppramsing med bilder av dagene/morgenen/kveldene dine. Et par forslag kan være ukesmeny for travle småbarnsforeldre, tips til miks og match av klær (feks en bukse og 4 måter å bruke den på), et innlegg dedikert til treningsklær, utstyr etc. Et innlegg med interiør (ikke sponset, kun dine tips etc), matpakke-innlegg for store og små. Jeg har sikkert enda mer tips, men dette kom jeg på i farta.

   Det er bare et par tips for å kanskje fornye leseropplevelsen til oss som har lest bloggen din i mange år. Som fast leser føler jeg du har satt deg fast i et spor, det blir liksom veldig mye treningstirsdag, oppskriftsonsdag, bilder i undertøy, søndagstur, teater osv. Kanskje litt mer variasjon bare? Jeg skjønner at du skriver om livet ditt, men du kan vel fint skrive om andre ting som interesserer deg også?
   Jeg vet ikke hvor viktig det er for oss lesere å vite at eldste datteren din var i bursdag på søndag heller? (Mener bare hun kanskje burde blitt skjermet for det, men det er ikke opp til meg å bestemme selvfølgelig) sorry for rotere innlegg, jeg vil bare ikke slutte å lese bloggen din om det er rom for litt forandring?

  3. Jeg er enig. Reagerte spesielt på «forklaringen» på at det ikke kom innlegg på lørdag – at det var så dårlig vær, så dere gjorde ikke noe spennende. Før ga du inntrykk av å planlegge innholdet i større grad enn du gjør nå – nå virker det mer som en digital dagbok med veldig fine bilder.

   Jeg skulle gjerne sett mer varierte treningsinnlegg, du startet jo på PT- hvorfor ikke ta det opp igjen? Tips til ulike intervalløkter, ute og inne. Teste ut nye treningsformer.

   Også kan de som ønsker å lese dette som kritikk trekke pusten og telle til ti – det er en tilbakemelding, ikke misunnelse eller hat. Ikke kommer jeg fra Kvinneguiden heller.

   1. Caroline Berg Eriksen

    I helgene blogger jeg som regel spontant, helst uten å planlegge noe 🙂 Dette av flere grunner, slik har det blitt etter at vi fikk barn og i hvert fall etter at barna ble større. I ukedagene planlegger jeg, da jobber jeg på en helt annen måte, mens i helgene er det ikke alltid jeg syns det er noe særlig å måtte ta med seg kamera absolutt overalt 🙂 Når vi er på tur og gjør enkelte andre ting synes jeg det er kjempefint å ta bilder uansett, men du skjønner sikkert hva jeg mener. Det var derfor jeg skrev som jeg skrev, og jeg ikke følte for å oppdatere. Hadde jeg hatt en innlegg klart som jeg hadde laget ila. uken hadde det vært annerledes, men det er ikke alltid jeg ligger så langt frempå (eller om været hadde vært bra og vi var ute på tur hadde det vært noe annet – som vi jo var på søndag) 🙂

    På NetFit sin instagramkonto finner du masse forslag til ulike treningsøkter, inkludert løping som trappeintervaller utendørs, bakkeintervaller utendørs og mølleintervaller inne 🙂 Forsøker også å variere her på bloggen, for eks. med løpeturen i forrige uke som var i skogen og løpeturen på søndag 🙂 Men noterer meg at du ønsker enda mer variasjon 🙂 Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂

 7. Så herlig❣️Nå fikk også jeg lyst til å ha kaffemaskin på soverommetHar du et konsollbord/ hylle kaffemaskinen står på?Eventuelt hvilket?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er et helt enkelt bord fra sixbondstreet 🙂 Søk på sidebord, så får du opp en del fine alternativer 🙂

 8. Så vittig at du skriver dette innlegget. Helt siden du fikk kaffemaskin på soverommet for første gang har jeg fantasert om å en dag ha det samme. Og DENNE helgen fant jeg omsider en tilfredsstillende måte å plassere kaffemaskinen innen rekkevidde fra sengen! Den ultimate «fotballfrue» drømmen er oppnådd!
  Veldig bra bilder, LK blir virkelig bare flinkere og flinkere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahahah! Jeg elsker det! Så herlig! Har vært avhengig av kaffemaskin på soverommet i en årrekke 😀 Du vil ikke angre <3

   Og tusen takk for så fine ord <3

 9. Så nydelige bilder!!!!!

 10. Flotte bilder <3 Jeg ønsker meg flere sunne smoothie oppskrifter og enkle frokoster før trening 🙂

 11. Fine bilder, men altså 6 bilder av en kaffekopp?

  Variasjon er etterlengtet 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes bildene er varierte ettersom alle har forskjellig uttrykk 🙂 Men takk for tilbakemeldingen! 🙂

 12. Hvorfor vil du ikke publisere svaret mitt?:-(

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er publisert nå 🙂

 13. Haha…spot on det med kaffekoppen på 6 av bildene. Men altså Caroline…et lite spørsmål. Jeg synes du virker veldig «var» for tilbakemeldinger. Selv om du takker for tilbakemeldingene og skriver at du vil notere det ned, så føles det litt som om du går direkte i forsvarsposisjon. Det er mulig det har noe med måten du formulerer deg på, men jeg har tenkt over det tidlige også. At du på en måte oppfatter det som kritikk og derfor går rett i forsvarsmodus. Hvorfor ikke bare le litt av den kommentaren om kaffekoppen, og takke for at Marthe (og flere) kommer med tips som kan gjøre bloggen bedre! Du hadde ikke hatt blogg uten oss lesere, så jeg skulle ønske du var LITT mer ydmyk når det kommer til svarene dine innpå her.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager om du har det inntrykket! Veldig ofte forsøker jeg å gi en forklaring på hvorfor ting er som de er, det betyr ikke at jeg oppfatter det som kritikk, men rett og slett at jeg vil forklare (for eks. å svare på hvorfor jeg noen ganger ikke blogger i helgene) 🙂 Men jeg er veldig takknemlig for alt av tilbakemeldinger (som er seriøse) så det har ikke vært meningen å gi inntrykk av noe annet! Takk for kommentaren din, Vibeke 🙂

 14. Lisbeth Larsen

  Hei!
  Jeg føyer meg inn i rekken jeg altså. Du har fått mange interessante forslag til ting å skrive om nå. Håper du fornyer litt.
  Har lest fast siden du fikk Nelia og jeg selv gikk gravid, har blitt sjeldnere og sjeldnere jeg går inn over tid. Siste inspirasjonen jeg fikk var sykkelturen. Ellers er alltid bildene fantastiske da

 15. Mange gode forslag over her men jeg trives med bloggen akkurat sånn som den er. Tenker Caroline skriver om det det hun ønsker/ikke ønsker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

  2. Ja, selvfølgelig gjør hun det. Men hun spør publikumet sitt altså leserne som LESER bloggen hva de ønsker og hun har fått mange svar. Om hun ikke ønsker å fornye seg er opp til henne, men da må hun regne med at hun kan risikere å miste lesere på veien.

 16. Mange gode ideer ovenfor her. Fulgt bloggen din i mange år og bildene er alltid nydelig
  Jeg savner kanskje noe litt mer personlig. Tanker om ting som opptar deg.
  Jobben du gjør er jo helt super,men
  litt overfladisk til tider.

 17. Hei, hvor er kaffikoppene kjøpt? Hilsen koppegal frue…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *