en litt annerledes søndagstur

I går tok jeg meg en frilørdag, det var rett og slett så elendig vær at jeg ikke hadde noe gøy å dele. Nettopp på grunn av været lå vi lenge i sengen alle fire, jeg fikk til en skikkelig deilig treningsøkt, og så avsluttet vi dagen på Eventyrfabrikken – gjett om det var stappfullt av folk der på en så regntung dag?! 😅

I dag skulle Nelia i bursdag, så i stedet for å dra på tur, utnyttet vi godværet til å gjennomføre en treningsøkt sammen med Naia. Hun i løpvognen og vi joggende – det var så digg! Det er alltid tyngre med vogn, spesielt for armene (husker godt hvor uvant det var for meg i starten da jeg begynte å løpe med Nelia i joggevogn) men vi gjennomførte den planlagte løypen på grei tid likevel 🙂

Vi løp hjemmefra til lysløypa som ligger ca. 3 kilometer unna, tok en runde i den (5 kilomter) og løp hjem igjen. Det ble løp på både asfalt og grus, og det var en så fantastisk deilig tur når vi var så heldige med været – 11 kilometer totalt 🙂 


I går kveld så vi forresten på Ringenes Herre igjen! Den tror jeg faktisk ikke at jeg har sett siden den gikk på kino (!!) så det var på høy tid. Den var enda bedre enn jeg husket 🙂 Vi må selvfølgelig klinke vi til med nummer 2 allerede i kveld, det synes jeg vi har fortjent som en bra avslutning på en rolig, fin og aktiv helg 🙂 Håper dere har hatt noen fine dager også ⭐️

6 kommentarer

 1. Hvor er jakka di fra? Så råflott ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rhönisch 🙂

 2. MOT 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   😉

 3. Syntes det er helt nydlig å ikke ha planer hver helg.vi har trent litt på senter, å gått lang tur i sola som minte om vår i dag.og sett serie…avslutt NB nyflig helg ..som jg skjønner dere også har hatt!!
  Etter hvert vill du blogge om klær og tilbehør om vårens festligheter og mote?er litt konfirmasjon her i år hehe:)

 4. Anbefaler også å se hobbiten 1,2 og 3 i samme slengen etter ringenes herre filmene når de sitter ferskt i minne Elsker begge trilogiene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *