alt som gjør meg glad

Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra teaterøving og jeg har hatt det så fint! Brikkene begynner å falle på plass, og det er egentlig veldig greit med tanke på at det snart er forestilling – uææ! Jeg har tenkt flere ganger de siste ukene at jeg er gal som har kastet meg ut i dette, men herregud det er jo så gøy! Og det gir meg så mye! Jeg er så høyt oppe, er så gira og har egentlig litt for masse energi etter at jeg har vært på teateret med de fineste folka – det er rett og slett mitt lille fristed hvor jeg kan være hundre prosent den raringen jeg er innerst inne 🙂 Dessuten elsker jeg at det er et sted hvor voksne kan leke, jeg synes det er så viktig! Om jeg noensinne skulle bli for voksen til nettopp det, håper jeg noen forteller meg at jeg har blitt kjip. Jeg har jo ikke tatt dere med bak kulissene til disse øvelsene helt ennå, men jeg skal få tatt litt bilder snart. Tenker det blir litt morsommere når vi faktisk er på plass på scenen, har kostymer og nærmer oss premiere 🙂 

Drakk kakao og spiste sjokoladebiscotti tidligere i dag, da var jeg fornøyd 🙂 Genseren min gjør meg også rimelig happy, for jeg har hatt lyst på en strikket genser med perler på lenge, og denne har liksom ikke noen få perler, men en hel haug! Den er så fin! Kommer fra Zara 🙂 


Sov godt i natt da – håper dere har hatt en fin torsdag ⭐️

12 kommentarer

 1. Du er så fin!! Jeg elsker virkelig at du er med på teater og viser at man aldri er for gammel til å være med på sånne ting. Jeg valgte å uten i det hele tatt å ha noe teatererfaring fra før ta et år med skuespill på folkehøgskole, og jeg har aldri hatt det så gøy som da. Kjenner veldig igjen dine beskrivelser om hvor gøy teater er! Og selv om året bare var for moroskyld og jeg nå studerer realfag, har jeg fått så mye glede ut av det 🙂 Gleder meg til flere updates fra teater <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig å høre <3 Skjønner så godt hva du mener!Det kommer masse mer 😀

 2. Hei flotte Caroline! Herlig og sprudlende innlegg! Et spm litt på sida; du har så god fukt i huden. Hva bruker du for å få det til nå på vinteren?
  Klem til deg!

 3. Hei!
  Hvor har du kjøpt den nydelige røde blonde toppen din hen?

 4. For et herlig innlegg! Smiler her jeg sitter…! Teater er gøy, og det ser ut som om du koser deg om dagen! Du stråler på en måte… Herlig Caroline! Ønsker dere ei fin helg!
  Klem

 5. Lykke til med teater oppsette !
  Som ung holdt jeg også på med det.Akkurat nå savner jeg det ikke.men ville ikke vært foruten opplevelsen og det som hørte med!
  Elsker forresten caffe House og de nydelige bisqsottinene deres, nam !!ha en fin fredag fine du.

 6. Så nydelige bilder

 7. Hvor er genseren og buksen din fra?

 8. Forresten har du noen oppskrifter /ideer på frokost ?utenom smothie bowl.. litt frokost mat lei haha ..

 9. Hei!

  Jeg måtte rett inn å bestille genseren etter at jeg så den på bloggen. Så fin! Men har du prøvd å vaske den ennå? Ser for meg at kvaliteten ikke holder seg så fin etter vask (30 grader med lav sentrifugering). Blir glad for tilbakemelding!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har vasket den ennå, men hadde valgt håndvaskprogram tror jeg, blir ca. samme som du foreslår 🙂

 10. nydelig genser 🙂 prøver å finne den,men finner den ikke. Har du link? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *