treningstirsdag: helkroppsøkt

reklame: netfit


💪🏻💦

Her kommer dagens treningsøkt – bedre sent enn aldri 🙂 Som jeg nevnte i den forrige bloggposten, var det helkroppsøkt som var mest ønsket akkurat da jeg skulle lage program, så da ble det sånn 🙂 Mage og rumpe er tydeligvis også populært, så jeg lager noe gøy på det til neste gang – eventuelt en økt med fitnessball, der har jeg mange gode øvelser å vise, for jeg elsket den da vi bodde i Siljan husker jeg 🙂 Her kommer uansett dagens – lagre denne økten til i morgen da vel? Håper du liker den like godt som jeg gjør! Video av alle øvelsene finner du som alltid HER

💪🏻 100 high knees ⁣💪🏻 15 burpees ⁣

💪🏻 15 incline push ups 

💪🏻 ⁣10 ultimate burpees 

💪🏻 ⁣20 triceps press ⁣

💪🏻 15 jump squat butt kicks 💪🏻⁣30 russian twists ⁣


💪🏻 2 minutter hvile ⁣💪🏻 totalt 3-4 runder ⁣

4 kommentarer

 1. Kjempegod økt, fikk virkelig pulsen opp! Du er flink 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 🙂 Tusen takk 😀 <3

 2. Skulle ikke NetFit bli lansert i 2019?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo 🙁

   Utviklerne vi jobber med har dessverre ikke spilt på lag med oss.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *