søndagsturene er i gang igjen

Vi startet en god trend i familien i fjor og det er noe vi vil fortsette med! Her er både små og store veldig glad i å gå på tur, så søndagsturer blir en fast greie igjen nå fremover og vi ser virkelig frem til det 🙂 Den første søndagen i det nye året ble derfor brukt til nettopp dette: vi kom oss ut på tur – selv om snøen lavet ned og vi nesten ikke kunne se hånden fremfor oss da vi gikk ut døren, så ville vi ut. Snø er jo bare plusspoeng hos barna uansett, samme hvor våt og kald den er. Vi gikk litt rundt i den fine lysløypa i sentrum før vi slo oss ned ved en gapahuk for litt enkel mat og varm drikke 🙂 Høydepunktet! 


I dag er arbeidsuken i gang for alvor, og min uke startet i Oslo 🙂 Kvelden går med til teaterøvelse, så jeg må få inn litt pugging av manus på vei hjem uten å bli bilsyk – da er tipset jeg fikk fra en av dere helt gull! Opptak av replikkene på mobilen! Håper dere har en kjempefin mandag ⭐️

36 kommentarer

 1. Hei, har lest bloggen din en stund og har dermed fått med meg at dere var på cruise med Norwegian cruise line tidligere. Vi ser på en cruisetur selv, og lurer på om dere hadde med drone på turen for å ta bilder? Hvis dere hadde det med, gikk det fint å bruke det på de ulike stedene dere var på? eller opplevde dere vanskeligheter ang dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Guro 🙂

   Vi hadde med drone, ja! Vi hadde null problemer med å bruke den, men du bør søke opp regelverket i de aktuelle landene 🙂 I mange tilfeller må man sende inn en søknad om tillatelse, men det er som regel en formalitet.

 2. Så koselige bilder!

 3. Søndagsturer er så koselig 🙂 Har gode minner fra søndagsturer med mamma, pappa og lillebror. 🙂 God mandag!

 4. Arbeidsuken starter med 4 t i frisørstolen midt i beste arbeidstid?

  En sånn arbeidsdag vil jeg også ha 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åpenbart vet du svært lite om å driver for seg selv 🙂 Men jeg kan forklare deg.

   Når man jobber for seg selv så har man ikke arbeidstid fra f.eks 9 – 16 eller 10 – 17. Man jobber akkurat så mye, eller gjerne mer, enn hva som er krevd, og man jobber når som helst. Dvs. at jeg kan jobbe fra 9 – 12, ha fri fra 12 – 15, og så jobb fra 15 – 16, så fri til 19 og så jobbe fra 19 – 23. For eksempel.

   Så nei, du kan ikke si at jeg starter arbeidsdagen med 4 timer i frisørstolen. For det første blir det helt feil mtp. hva jeg skriver over her, og for det andre så sitter jeg med PC og jobber mens jeg er der. Blant annet skrev jeg dette innlegget og svarte på eposter.

   Jeg jobber også i ferier, på høytidsdager (julaften f.eks), helger osv. Men jeg skjønner godt at du vil ha arbeidsdagen min, for jeg elsker den, selv om det betyr mye jobb! 🙂

   Sånn, det var dagens voksenopplæring 🙂

   1. Veldig godt svart og forklart Caroline! Det er nok endel som ikke skjønner dette med å være selvstendig næringsdrivende og at en sjelden jobber fra 0800 til 1600… Du gjør en fantastisk jobb! 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, utrolig nok er det enkelte som ikke forstår der :O Ganske provoserende.

    Tusen takk <3

   3. Eg tykkjer at kvaliteten på bloggen din viser kor mykje tid som ligg bak!

    Tykkjer fleire bloggere har lagt seg på latsida etter at dei har nådd eit viss tal på følgarar og får gode sponsorinntekt. Det skin ganske klart igjennom at dei legg lite arbeid i det. Sjølv om det står respekt av der dei har kome, det har ikkje vore gratis.

    Men, du er ikkje den som legg deg på latsida- og det står det stor respekt av! Både du og LK.

   4. Hvordan mener du at du «jobber på julaften»?

   5. Caroline Berg Eriksen

    Skriver tekster, kommuniserer med lesere/følgere, velger ut bilder osv. Stort sett de samme tingene som ellers 🙂

 5. Haha, dagens! Jeg trenger ikke bekymre meg over at du ikke jobber nok, det har jeg skjønt for maaange år siden at du gjør! Makan! Elsket seg søndags turene med min familie som liten! Satte så uendelig pris på det, og enda mer i voksen alder! Så koselig! Klem, fine deg! ❤️

 6. Hvordan rekker du alt? Både frisørtime og teater,, og alt dere to har hjemme også, me stort hus og alt,,blir du aldri sliten!

 7. Bare det at du tror en vanlig arbeidsdag i Norge er 9-16 eller 10-17 sier mye om deg, siden det er 8-16 som er vanlig i Norge. Når det er sagt så jobber de fleste av oss som har kontorjobber og fleksibel arbeidstid rundt klokka, dvs. på kveldstid, i høytider og i helger akkurat som du, det er ikke noe spesielt det, men helt vanlig. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Anonym:

   1. Jeg har ikke sagt noe som helst om hva som er vanlig arbeidstid i Norge.
   2. Jeg har ikke sagt noe som helst om at det er noe spesielt med mine arbeidstider.

   Kommentaren min var kun ment som en forklaring på det du selv skriver 🙂 Svært mange, inkludert meg, har fleksibel arbeidstid.

  2. De med en «vanlig» fast jobb i Norge, har lovfestet rett på 5 uker ferie, så tviler på alle andre jobber helger og høytider! Og ja jeg kjenner også folk i lederstillinger og div, har ferie de og!! :))

 8. For en kommentar godt svart Caroline, misunnelsen lenge leve, Du har en flott blogg med gode innlegg tror mange er lei av bloggere som bare viser et glansbilde av livet med ting og gaver , godt nytt år, gleder meg til og følge dere i 2020 ,,

 9. Jacket?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Twentyfour :

 10. Jeg ble utrolig nysgjerrig på den kjempefine jakken din! Hvor er den fra? Maria:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Twentyfour 🙂

 11. Så fine bilder! Søndagstur er tradisjon hos oss også, selv om vi merker en større motstand hos de eldste barna når vi skal ut døren, sier de alltid «det var godt å komme seg ut i naturen «

  Må legge til at at jeg må ha blitt inspirert av kles smaken din innen turklær for jeg har akkurat samme bukse, genser og jakke twentyfour

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, både jeg og Lars-Kristian kjenner oss godt igjen der 😉 Vi får se når Naia og Nelia blir eldre, men akkurat nå er det stor jubel om vi skal på tur.

   Twentyfour har utrolig mye fint! <3

 12. Utrolig at folk ikke skjønner hvor krevende det er å drive for seg selv for det er utrolig krevende.

  Jeg har selv blogget noen år og det er mye mere jobb med en blogg enn en 08-16 jobb fordi man aldri legger jobben tilstede, man må tenke på hva skal neste innlegg handle om, hva kan jeg skrive om nå som jeg ikke har skrevet om før, hvordan skal jeg skrive på en måte jeg ikke har skrevet på før, hva skal tittelen på innleggene være. Hvilke bilder skal være med på innlegget og hvordan skal de redigeres, hva skal morgendagens innlegg handle om, når skal jeg gjøre klart innlegg som publiseres av seg selv når jeg har andre planer slik at bloggen ikke stopper opp, når kan man slappe av uten å konstant tenke på at bloggen lider av det

  Det er mye mye å tenke på når man driver en blogg og det forstår man først når man gjør det selv så all ære til deg Caroline som står på så fælt.

  Synes bare det er så trist at du aldri får ta skikkelig ferie og koble helt ut hver eneste år fordi bloggen krever at du er på hele tiden. Å blogge er en utrolig krevende jobb, håper de fleste skjønner litt mer nå etter jeg har forklart litt nå hvordan det er å blogge.

  Det å hele tiden være på er rimelig krevende, tenk å aldri kunne legge fra seg jobben, det er ganske slitsomt til tider selv enn jobb man også elsker over alt på jord

  1. Man skjønner jo at det er mer ved å blogge enn å smile pent på bilder, men det er hverken synd på Caroline eller en mer krevende jobb enn andre?

   Har man fleksible dager hvor man kan gå til frisøren midt på dagen er det jo ikke synd på en om en må ta igjen noen timers jobb om kvelden? Det er faktisk situasjonen for de fleste av oss.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det finnes en million jobber, å diskutere hvilken av de som er tyngre eller mer krevende enn den andre er helt meningsløst. Det er heller ikke noe poeng å ha den tyngste og mest krevende jobben, heldigvis 🙂

    Å drive med sosiale medier koster mange timer arbeid, og kan være utmattende. Men spesielt hardt arbeid er det ikke 🙂 Det skjønner jo alle.

   2. Jeg skrev heller ikke at det var hardt arbeid? Jeg brukte samme begrep som Linn, altså krevende.

    Hva som er krevende er svært forskjellig fra person til person, jeg reagerte bare på kommentaren til Linn hvor det ble sagt at det å blogge er krevende og at det er synd på bloggere som ‘aldri’ har fri. Det er å sette bloggere i en offerrolle som jeg ikke syns er helt passende.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Kathrine: Svaret mitt var mer en generell betraktning 🙂 Men jeg er helt enig at det ikke er synd på bloggere som må «jobbe hele tiden».

   4. Ida Marie

    Folk er heldigvis forskjellige. Jeg hadd syntes det var krevende og slitsomt og hele tiden måtte være online, ta bilder av seg selv, ta bilder av barna etc. Jeg hadde blitt såå lei mitt eget tryne først og fremst. Jeg føler et visst narsissistisk preg over mange bloggere/influencere. Det kommer sikkert av jobben de har så sier ikke at alle bloggere og influencere er narsissister, men det er definitivt noe narsissistisk over å konstant filme seg selv, skrive om seg selv og ta bilder av seg selv. Det hadde jeg syns vært slitsomt. Godt vi alle er forskjellige.

 13. Men skal dere fortsette å legge ut bilder av barna da? Trodde dere skulle slutte med d? Da har jeg kanskje misforstått,, men hva syntes dere om d egentlig, å legge ut bilder av barna på nett? Er d innafor? Mener ikke å være nett troll altså, er bare et spørsmål som jeg ser blir diskutert veldig myr på sosiale medier

 14. Som en som er utdannet i et selvstendig næringsdrivende yrke så forstår jeg godt hvor frustrasjonen kommer fra når man får høre at man bare koser seg og nærmest har arbeidsoppgavene som en hobby. Sånn er det ikke. Det er masse jobb bak kulissene, deadlines som skal følges, møter som skal planlegges og gjennomføres, oppstell, bilder, editing og selve gjennomføringen av ferdig produkt. Selvfølgelig virker det ikke sånn når du skriver arbeidsoppgaven din i en form som likner en personlig samtale over en kaffekopp. Når det skal være sagt synes jeg den siste linja i kommentaren din ang «voksenopplæring» kunne vært uteblitt. Jeg har full forståelse for at begeret kan renne over når man gang på gang må forsvare arbeidsplassen sin, men da er det også viktig å oppføre seg profesjonelt i kommentarfeltet. Dette er en bedrift og du/din mann er denne bedriftens ansikt utad. Da er det lite gunstig med sarkastiske små kommentarer

 15. Hei. 🙂 Flotte bilder som vanlig. Alltid like koselig å lese bloggen din. Jeg har ingen problemer med å se at det ligger mye arbeid bak en sånn blogg. Det tror jeg også de fleste ser, hvis de reflekterer litt mer gjennom det.
  Jeg tenker grunnet til at mange blir provosert er at du er såkalt vellykket. Tjener gode penger på noe du elsker å holde på med, Du bestemmer selv hvordan du legger opp dagen, som for eksempel et frisørbesøk, en treningsøkt, en lunsj ute eller ferieturer med mer. Ser bra ut, har en flott trent kropp, og har en fin familie. Det at du legger ut bilder og tekst av at dette trigger nok en del. «Janteloven.»
  Jeg håper at folk i det nye året kan bli litt snillere med hverandre.. også på nettet Tenke seg litt om før de poster en negativ kommentar., og hva man oppnår med det. Konstruktiv kritikk er greit, men mye av det som postes er langt fra det.Det skinner tydelig igjennom hva som er hensikten. med mange av kommentarene og det er trist.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Torill <3

 16. Such beautiful photos! May I ask what camera did you use for this post and for the most ones in your Instagram account? Thanks!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3 We use Canon 5D MIV 🙂

 17. Jeg sa da ikke at når man blogger er man i en offer rolle, jeg sa at jeg selv syntes det er trist man ikke kan ta skikkelig ferie og koble helt ut uten å tenke jobb overhodet.

  Det må da være lov å si man selv etter å ha erfart hvordan det er å blogge at det er krevende uten å bli beskyldt for at man setter bloggeren i en offer rolle, det var ikke det som var meningen bak det jeg sa anngående blogging

  Det jeg mente siden jeg selv har erfaring etter å ha blogget er at det har vært veldig krevende fordi man er på hele tiden, man går å tenker på neste blogg innlegg rett etter å ha skrevet et blogg innlegg, tenker på hvor man skal ta bilder til bloggen hen, tenker på hvordan bloggen kan oppdateres om man man f.eks skal på møter med ulike samarbeidspartnere,hvordan man skal skrive på en fengende, interessant og spennende måte så man får folk interessert i å klikke seg inn på bloggen, redigering av bilder, planlegging av dagen.

  Alle jobber krever sitt, det jeg mente var at for min del slapper jeg mer av med en 08-16 jobb enn en blogge jobb, etter 16 trenger jeg ikke tenke på jobb.

  Altså alle tenker jo på jobben selv litt etter man er ferdig på jobb, men man slipper å tenke på jobben konstant, sikkert noen som gjør det også, men håper folk skjønner litt mer nå hva jeg faktisk mener.

  Det å få.eks ta ferie noen uker er herlig uten å tenke jobb, det kunne jeg ikke før da jeg blogget for da gikk hele tiden til blogging, koblet aldri av, var på hele tiden, men vi er sikkert forskjellige alle man.

  Det som er lett for en er ikke sikkert enkelt for en annen, vi er ulike alle man.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *