blondie ⭐️

reklame: gevir eger 

En etterlengtet tur til frisøren i dag gjorde meg hakket blondere og jeg elsker det! Det er alltid en fantastisk fin følelse å sitte i frisørstolen, og tenk så heldig jeg er som i tillegg kan ta med meg data og få gjort noe fornuftig den tiden jeg sitter der – kan jo ikke bare late meg og slappe av i tre timer midt på dagen heller 😉 

Jeg får masse spørsmål om hårfargen min, og spørsmålene som ofte dukker opp handler som regel om jeg tar striper med hette eller folie, eller om jeg farger hele manken mørk først og deretter tar striper, på grunn av bunnfargen jeg har 🙂 Jeg har i utgangspunktet en ganske mørk hårfarge, så striper helt inntil hodebunnen eller helbleket hår har jeg aldri vært noe fin med. Jeg må liksom ha den mørke bunnen som rammer inn ansiktet mitt for at det skal se mest mulig naturlig ut, men det er fint med noen lyse striper helt i front. Nikola jobber kun som hårstylist om dagen, så min nye frisør har blitt Ida Matilda som er superskjønn og som skjønner akkurat hva jeg vil ha. Vi tar striper med folie, men mer enn akkurat det aner jeg ikke. Hun holder i hvert fall til hos Gevir på Eger og sitter med fasiten 🙂 Vi jobber med å ta minst mulig striper for sunnest mulig hår, jeg vil så gjerne at det skal vokse mye mer innen sommeren er her igjen – jeg er jo på ganske god vei da 🙂 Det er gøy! Tenk at jeg var avhengig av extensions for 3 år siden, jeg må innrømme at det er veldig deilig å ikke være det lenger 🙂 


Håper dere har en fin kveld! Jeg tilbringer kvelden på teateret, for herregud! I morgen er det bare 1 måned igjen til forestillingen! Uæ!! 

19 kommentarer

 1. Syns håret ditt er SÅ nydelig nå!!! Åhhh, elsk! Klem til deg, fine! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Yes, I see Iittala Design at the table. Design from Finland! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

 3. Nydelig hårfarge. Men synes den kanskje ser mer grå ut enn blond. Er det redigeringen? Uansett, kul hårfarge!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Så fin du ble på håret. Fine striper.

  Heldigvis endrer moten seg og det er stort sett slutt på å kjøpe løshår fra mer eller mindre shady business. Så får man bare håpe at det blir slutt på andenebb også 🙂 (ikke at du har det, altså).

 5. Åssen får du tid til alt!

  1. Fordi hun ikke har en «vanlig» jobb der hun må være et sted til et bestemt tidspunkt?

  2. Tid til å gå til frisør? Det fikser vel de fleste av oss 😉

 6. Var ikke du hos frisøren for litt siden og fikk clip on extention, eller blander jeg deg med en annen blogger?
  Isåfall var det vel ikke sååå etterlengtet:p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, jeg var der for å få clip on extension, ikke noe mer enn det 🙂 De hadde jeg bare på meg på nyttårsaften og skal bruke dem om jeg skal noe spesielt eller vil endre frisyre en dag 🙂 Derfor var det etterlengtet, det er ca 9 uker siden sist.

 7. Hei. Nydelig dame med nydelig hår! År mange år jeg ikke leste bloggen din, da synest jeg den var litt for overfladisk og materialistisk. Nå synest jeg den er kjempe fin, elsker turene, mat onsdag og hverdagen! Og jentene er så skjønne! Er dere ‘ferdige ‘ med barn eller ønsker dere flere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

   Akkurat nå så føler vi at vi er ferdig :/

 8. Wow!

 9. Fy søren så mye penere du er uten extensions 🙂 Du var pen før og altså, men du skjønner.. 🙂
  Synes extensions ser så «billig» ut på folk uansett om det er god kvalitet på de. Det drar liksom den totale skjønnheten ned mange hakk. Elsker bloggen din Caroline!

 10. Ingrid Grace

  Så flott du er på håret. Jeg skal til frisøren selv på torsdag, gleder meg masse for det er så deilig å freshe opp håret.

  Er spent på tiden fremover med tanke på Boeing Boeing, lykke til med pugging av manus. Jeg har faktisk vært med på å spille i den selv for en god stund siden, husker det var mange replikker og mye å huske. Lykke til, skulle ønske jeg kunne se dere.

  Ha en fin uke videre. Klem <3

 11. Venter spent på innlegget med bilder av årets julehus hos dere …. Syns det er så inspirerende og koselig med de fine bildene du legger ut, spesielt rundt jul. Bedre seint enn aldri!

 12. Fin sveis – alltid deilig å få fikset seg litt. Synes kanskje 9 uker ikke er så lenge men kommer sikkert ann på sveisen.

  Men hvorfor drar du helt til Oslo for klippen? Da tar det jo nesten en hel arbeidsdag å gå til frisøren.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *