fondue night

I romjulen gjennomgikk kjøkkenet en kraftig opprydning, og jeg kom blant over fonduesettet vårt som jeg helt hadde glemt. Elsker fondue! Det er den perfekte maten når du har lyst til å skravle og sitte ved bordet i flere timer, og det var akkurat det vi hadde lyst til i går. Anbefaler virkelig de sausene vi alltid bruker til, vi kjøper dem på Meny – 6 stykk i en eske som merket Fonda. Ved siden av har vi også en enkel salat med pinjekjerner, ruccula, tomater og rødløk i tillegg til risotto. Så nammis! 


I dag har vi vært på tur i skikkelig snøvær som plutselig ble til regn, og deet til stor skuffelse for jentene som hadde skikkelig troa på at vi skulle teste ut det nye akebrettet deres. Håper snøen kommer tilbake for å bli snart! Da vi kom hjem dro jeg rett på teateret, og nå fikk jeg nettopp med meg slutten på Skjønnheten & Udyret som jentene har sett på mens jeg har vært borte. Det blir virkelig fullt kjør med teateret fremover nå, det er øvelse nesten hver eneste kveld frem til premiere, men det er jo så gøy! Senere i dag skal jeg ta meg en treningsøkt og så gleder jeg meg til årets første, fulle jobbuke fra og med i morgen 🙂 Håper dere har hatt en fin helg! 

26 kommentarer

 1. Hei! Så utrolig spennende med teateret. Veldig fin bluse, kan jeg spørre hvilket merke?

  Mvh Ingeborg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, superspennende! 😀

   Den er fra Zara! 🙂

 2. Sååååå nysgjerrig! Hvem hadde dere på besøk? 🙂 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Søstra mi 🙂

 3. Ekkje det der jævla lite mat til 3 stk? Eller hadde dere noe attåt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde risotto og salat som tilbehør 🙂

 4. Jeg må si jeg lurer på hva andre bloggere bruker tiden sin på, når de hevder at de har det for «travelt» til å oppdatere 1 gang daglig.. Du har familie, driver business og har en «fritidsaktivitet» ved siden av, likevel oppdatere du ofte 2 ganger daglig og omtrent alle helger.

  Likevel finnes det single/barnfrie bloggere der ute, som ikke klarer å oppdatere jevnlig. De kan umulig ha mer kontorarbeid å bedrive? Gjør LK mye administrativt, eller jobber han hovedsaklig med foto i firmaet deres? Uansett så er jeg imponert over alt du får til 🙂

 5. Så koselig 🙂 Dere er så flinke til å invitere familie og venner synes jeg 🙂

 6. Risotto til fondue er nytt for meg. Fondue koser en seg med lenge, mens risotto bør spises med en gang. Hadde aldri tenkt på å kombinere de to rettene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva slags tilbehør bruker du til fondue? 🙂

   1. Jeg bor i Frankrike. Her brukes som regel storfekjøtt til fondue bourguignonne, og tilbehør er alltid pommes frites.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tips 🙂

 7. Så godt! Vi er veldig glad i fondue med disse Heinz sausene. I tillegg hjemmelaget pepperrot saus, nam vi pleier å ha Champions, purre og blomkål som vi fisker ut av gryten med skje. Oljen er byttet ut med god buljong med mye smak i. Blir kokt ikke frityrsteikt, men vi liker det godt! Slipper også at man får oljesprut, pluss litt mindre fettete hva har dere av tilbehør? Veldig kjekt med litt inspirasjon til hva vi kan prøve!!! Så kjekk middag med gode venner der man kan sitte og spise leeeeeenge og bare prate

 8. Du er bare så fin Caroline, vakre vesen 🙂 Man kan lett se for seg å være gjest i ditt innbydende hjem 🙂 Gleder meg til enda 1 år med en blogg av de sjeldne! God ukestart <3

 9. Godt nyttår, Caroline. Måtte 2020 bli et magisk flott år for dere alle! Må bare samtidig få si, at bildet av deg med mobilen i hendene, var et særdeles godt bilde av deg.

 10. Så koselig hvor er de forskjellige glassene fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Green Gate 🙂

 11. Å, så koselig Jeg har lest litt i arkivet da jeg er relativt en ny leser. Fyyyy… blir helt satt ut jeg av alle nettrollene… Det jeg tenker… Hva om vi alle her i kommentarfeltene framover ignorer de som kommer med ubegrunnet kritikk og mobber? Det er oppmerksomhet de vil ha… Mulig jeg tar feil her, men… For meg så virker det som om noen innleder et spørsmål som om vedkommende mener det godt. Hyggelig og sier noe positivt. Alldeles som om enkelte prøver bevisst å « fange deg» i si noe feil…?
  Uansett: Jeg liker bloggen din, og jeg får så mye inspirasjon, og det mener jeg virkelig! Jeg synes du er tøff jeg som tørr å dele så mye og å by på deg selv i dette jantelov landet , Norge…!
  Du er 32(?) og alt det du har fått til… !! Digger deg Caroline, fortsett du å lykkes, du er ei dame med ben i nasen og uten tvil så har du den mest interessante bloggen! Tror ikke vi som lesere egentlig skjønner hvor mye dritt du må tåle… Hvor mye det må koste å stå i kritikk og mobbing av sjalue og usikre damer… Blir helt satt ut jeg når jeg leser hvordan voksne damer sitter og mobber ( les: sjalusi…) Er det noe rart at barn mobber- de lærer jo det av foreldrene!! :/
  Framover nå så kommer ikke jeg til å svare de som prøver å provosere meg.
  Vit at du har mange trofaste lesere Caroline, og du gjør en vanvittig flott jobb med å by så mye av deg selv! Helt ærlig, jeg hadde ikke klart det… Så for de som mener du har lav selvtillit (…) Hadde dere klart å tatt imot så mye kritikk, – hver dag, uke etter uke, år etter år? Tror svaret er nei…
  Ble litt langt dette, men jeg håper det blir godkjent likevel.

  Ønsker deg en fin dag Caroline!

  Klem , Linnea

 12. Hei
  Hvor er « eplepynten « fra ? Var kjempefine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Eucalyptus, en blomsterbutikk i Sarpsborg 🙂

 13. Ah, ser så godt ut!! Inspirerer meg til å spise det samme, for det er jo så godt Synes du er så utrolig fin i akkurat den grønnfargen du har på blusen din! Nydelig, er du Masse kjærlighet til deg og familien din❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 14. Du inspirerer meg med borddekkingen din, noe jeg syns er så vanskelig. Jeg ser du legger innlegget i «hverdagsliv», men jeg ønsker meg en egen sortering eller tagg med «borddekking» 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg få laget 😀

 15. Kan jeg spørre hvor serviettene er kjøpt? Veldig fin borddekking

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   De kommer fra Green Gate 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *