nyttårsaften 2019

Godt nyttår fineste lesere! Tusen takk for følget i året som var, for alle gode ord og kommentarer, for engasjementet og for alle smil og klemmer når vi har møttes 🙂 Jeg gleder meg til 2020! Vi hadde en helt super kveld i går, men nyttårsaften går jo bare så altfor fort! Det var barnas kveld først, og da de omsider sovnet rundt klokken ni, var det vår tur – her kommer noen bilder ⭐️

Jeg gikk for gull i denne kjolen, men bordet holdt jeg i sølv, sort og hvitt. Jeg ville skape et skikkelig festbord og sparte egentlig ikke på noe: det ble smelbonboner, discokuler og stjerner! På den lokale blomsterbutikken fant jeg noen sorte epler med glitter på og amaryllis hvor blomsterløken var kledd inn i sort fløyel. Så fiine! 

Inni smellbonbonene lå en liten gave, en partyhatt og en lapp med en vits og et samtaleemne. Spesielt sistnevnte var så hyggelig og handlet om alt fra nyttårsforsetter og minner om julen.

En helt fantastisk kveld med nydelige mennesker ⭐️ 


Dagen i dag har gått med til sen frokost med gjestene, kanskje var det mer som lunsj å regne 😉 Så har vi ryddet opp alt vi ikke fikk ryddet opp i går, jentene sine rom har kommet i orden igjen og nå er det pizza og film på planen, før hverdagen er over oss i morgen. Håper dere hadde en magisk kveld i går! Godt nyttår – jeg er klar for 2020! 

85 kommentarer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 1. Ser ut som dere hadde en fantastisk kveld!:) Nydelig kjole og bord. Jeg starter det nye året med å være syk, kjedelig, men det går over..
  Godt nytt år Gleder meg til å følge deg i det nye året:) klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 😀

   Så leit, Tone! Ønsker deg masse god bedring <3

 2. så vakker hun blonde var, nydelig hår!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, Katrine er vakker <3

 3. Hva heter kjolen til Katrine/ Cathrine eller hvor kommer den fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er faktisk min 😀 den kommer fra kristian ådnevik x ricco vero, er fra 2011 🙂

 4. Godt nytt år til den beste bloggeren som er 🙂 nydelig bord og selskap! Lurer på om du kunne delt middagsoppskrift?

 5. Så nydelig kjole du hadde, helt perfekt til nyttårsaften!!! Så ut som en fantastisk kveld. Og for noen pene venninner du har, hehe

 6. Riktig godt nyttår, Caroline! Du starter året med et flott innlegg. Stor klem

 7. Så pent servise og bestikk du har. Vet du hva det heter ?
  Mvh Mette

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bestikket er opphøyd rose og serviset er sterling fra wedgewood 🙂

 8. Serverte dere flere retter og med bare ett bestikk? Ser bare litt stusselig ut..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt fingermat til forrett, kalkun til hovedrett og Panacotta med mandarin og pepperkake til dessert. Ble to runder med kalkun så det var mer enn nok mat 🙂

   1. Tror kanskje det Helen E mente var at bordet ser veldig sparsomt dekket ut, når det bare er bestikk til hovedretten og desserten. Det er jo ikke vanlig å dekke med samme bestikk til forrett og hovedrett. Og når det er tre tallerkner og mange glass, ser det litt tomt ut med bare ett bestikk.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi spiste bare hovedrett og dessert ved bordet 🙂

 9. Du har sikkert fått med deg den nye strategien til United Influencers for 2020. Det hadde vært interessant å høre dine tanker og evt planer i forhold til den. Tenker da blant annet på at bloggere skal ha samarbeid som har en dypere mening, ikke så overfladiske. At produkter dere reklamerer for skal være mer miljøvennlig og bærekraftig. Det er jo egentlig en motsatt retning enn det bloggen din har hatt de siste årene. Vil du følge strategien eller fortsette som før?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Marit 🙂

   Det er vi som bestemmer hva slags strategi bloggen skal ha, og hva slags kampanjer og samarbeidspartnere vi har er en blanding av hva UI skaffer oss og hva vi takker ja til. Jeg synes ikke bloggen har gått i motsatt retning av det du beskriver over her. Så vi har vel egentlig tenkt å fortsette som før 🙂

   1. Takk for svar. Jeg syns kanskje mye av det du reklamerer for er overfladiske ting, og veldig lite er miljøvennlig. I tillegg de første årene du blogget hadde du få samarbeid, men mer eksklusive. Nå virker det som om du tar det du får. Du har jo en lang liste med hva du reklamerer for. Jeg syns strategien høres veldig bra ut i forhold til hva som vil bli viktig i fremtiden, så håper dere hvertfall som minstekrav kombinerer strategien og slik bloggen er i dag.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror nok neppe UI har tenkt å endre strategi slik som du ser ut til å tro de mener :/ Jeg tipper de fortsetter ganske så likt som før.

   3. Hei ! Hvis du mener bloggen ikke går i motsatt retning enn hva Marit beskriver her, så kanskje du kan fortelle hvorfor du mener at bloggen har fokus på miljø og bærekraft? Unnskyld at jeg sier det, men jeg synes bloggen inneholder et forbruk som er ekstremt og kan ikke skjønne at du er uenig i det, Caroline?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Lisen: Jeg skrev bare at bloggen ikke har utviklet seg i motsatt retning, ikke at bloggen har fokus på bærekraft og miljø 🙂

 10. Godt nytt år kjære du.
  Henger med deg i det nye året .
  Ser frem til flere fine innlegg i 2020.

  Ser ut som kvelden var vellykket

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Anita! <3

 11. Nydelig nyttårsbord! Men lurer på hvorfor dekker dere ikke til barna på spisebordet når det faktisk er plass til alle rundt bordet? Barnas bord i den andre enden <3 Og hvorfor dekker dere med papp og plast til barna?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barna spiste før oss voksne, vi spiste etter at de hadde lagt seg 🙂

   1. Alle gjør jo som det passer dem, men litt av fellesfølelsen ved en feiring er jo å sitte sammen rundt matbordet?

    Det blir litt mindre tid for foreldrene å spise sin egen mat, men det er vel god læring for barna å lære seg å spise sammen med voksne rundt et pent dekket bord.

    Hos oss er det stor stas å få pene glass og sølvservise på lik linje med de ‘store’.

    Personlig syns jeg det er svært stusselig å ikke inkludere barna.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Barna spiser sammen og synes det er moro og har en helt super fellesfølelse av det 🙂 Hadde det bare vært Nelia og Naia hadde det vært noe helt annet. Vi gjør også mye annet sammen den kvelden, det handler ikke bare om mat. Ellers spiser barna sammen med oss voksne nesten hver eneste dag, og også på f.eks julaften, lille julaften, Sanktans og andre feiringer. Det er jo det som er normalt for oss, bare ikke på nyttårsaften.

    Nelia og Naia bryr seg ikke så veldig om serviset er pent eller likt som det vi voksne bruker, det morsomste er et barnebord dekket kun for dem.

    Jeg er litt usikker på hva du mener med den siste setningen din. Å ikke inkludere barna er litt stusselig, ja, det synes jeg også. Men det er jo ikke sånn at barna ikke er inkludert her, bare fordi de har et eget barnebord.

  2. Det er ikke uvanlig å dekke ett eget barnemord om det er flere barn i selskapet enn di som bor hjemme. Vi dekker ofte eget bord til barna å det syntes di er super stas! Jeg tror sånne kommentarer kommer fra folk som ikke har barn. Å før man selv har fått barn bør man la være å kommentere noe som helst som har med barn å gjøre. Ja men bør helst la det være da også, siden alle er forskjellig å gjør ting på forskjellig måte. Det er viktig å huske på. Det er ikke snakk om att barna ikke er inkludert selv om di sitter ved eget bord.

   1. Obs! Jeg mener selvfølgelig barnebord. Autokorrekt gikk helt skeis her

   2. Kjære deg, jeg har tre barn. Kanskje jeg får lov å ha en mening da?

   3. Noen må jo kommentere negativt uansett, det ser en jo med kommentarer om bestikket også, og dette med barnebord. Utrolig, innimellom så tenker jeg vel at det er ikke nødvendig å kommentere negativt kun for å gjøre det , og slik blir det her fra et par. Må finne noe å pirke på uansett. Er enig med deg og barnebord , her syntes ungene det var stor stas når de fikk eget bord. Ble deres eget lille selskap . Og siste stikket fra Ine
    «Personlig syns jeg det er svært stusselig å ikke inkludere barna.». lite trivelig og totalt unødvendig.

    Og det er riktig antall bestikk, fingermat bruker en ikke bestikk til, den er den minste tallerken til, så er det middags tallerken som bestikket er til, den nederste er dekke tallerken. Så er det skje til dessert.

  3. Prøv å dekk eget barnebord en gang så skal du se det er stas. Blir som barnebursdag.

  4. Som barn eeelsket jeg å ha eget barnebord! Det syns også mine tantebarn og veldig mange andre jeg kjenner! De fleste barn vil ha det enkelt og göy! De trenger vel ikke sölv/gull bestikk og nydelige krystallglass for å väre fornöy og glad vel? Tvert imot! Synd å hakke på det altså! Selv sitter jeg her å ser på nyhetskanalen angående Ari Behn’s bortgang… Og dere henger dere opp i smålige detaljer!!! Skam dere!
   Digger deg Caroline! Syns det var veldig fint tenkt og gjennomfört både til barn og voksne! Du setter jo barna i fokus på denne måten mener nå jeg! Jeg tipper dere var veldig delaktig med barna mens de spiste! Så… ja, you nailed it! Klem! <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

    Klem <3

 12. Hvordan holder du forresten puppene på plass i en slik kjole 😉 jeg ser for meg fri flyt når man beveger armene og bøyer seg litt, som man ofte gjør når man har små barn.

  Alt man skal lure på, haha.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Du må passe på :p Det er ingen annen løsning.

 13. Undrer meg veldig over kommentarene her med inkludering av barna. C og LK legger alltid til rette for barna synes jeg og de er jo med på omtrent alt. Eget barnebord må er jo være superstas vel! 🙂

 14. Hvorfor ligger deserskjeen med skaftetmot ventre?

  1. Kato: Virkelig???

 15. Ana Låpningen

  Nyyydelig bord! 🙂

 16. Hvorfor måtte barna avslutte kvelden kl 21 ???

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har ikke så stort utbytte av å være oppe så veldig mye senere enn det. Som regel fører det bare til trøtte og sure barn, og så blir fort neste dag også delvis ødelagt. De minste måtte uansett legges, så i stedet for å gå gjennom to leggeprosesser så la vi alle samtidig 🙂

   Nelia skulle også på skolen i dag klokken 8, så det var ikke så mange dager å hente seg inn igjen.

   1. det vet dere åpenbart best selv, og barn er forskjellige. Men jeg tenker likevel at 21 er fint for smårollinger, men synes nok det er veldig tidlig på nyttårsaften for et skolebarn. Det er vel ganske vanlig at så store unger får være oppe til midnatt akkurat den kvelden.

   2. Men kl 21 ?? Vi har også hatt voksenfester før vi ble foreldre. Men vi legger lista til dems premisser på en så viktig kveld som nyttårsaften. Hva sier klassekameratene til dette ? Det blir jo snakket om en klarte være oppe til kl 24 eller ikke…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ingen her som har snakket om det, så det har gått helt fint 🙂

   4. Ida Marie

    Da jeg og søsteren min var små så ble vi lagt til vanlig tid men vekket igjen kl 12 for å se på rakettene, det syns vi var stor stas. Mamma og pappa bare tok på oss jakke/buksedress oppå pysjen vår også la vi oss igjen da fyrverkeriet var ferdig. Men nå er barn og voksne såklart forskjellig, men det var slikt vi løste det.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det høres jo ut som en super løsning 🙂 Vi hadde litt fyrverkeri som vi skjøt opp tidlig på kvelden, og det hadde naboene også 🙂

 17. Skjøt dere virkelig opp fyrverkeri tidligere på kvelden?
  Dere som er så dyrekjære burde virkelig tenke dere om neste gang! Ekstremt mange dyr lider kraftig i dagene rundt nyttårsaften, nettopp fordi det skytes opp i hytt og pine. Selv om det er tillatt etter kl 18 på nyttårsaften betyr det ikke at det er greit!
  Nå må jeg si jeg ble litt skuffet.. Barna får enten være våkne, bli vekket før kl 00, eller rett og slett vente til de er eldre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så forutinntatt du er.

   Vi hadde ikke fyrverkeri som smalt, bare fontener, stjerneskudd o.l.

   1. Jeg er ikke forutintatt, og det er fint å lese at dere ikke sendte opp fyrverkeri som smeller. Men når du skriver «SKJØT OPP» fyrverkeri, antar man at det er klassisk fyrverkeri.
    Fontener og stjerneskudd er noe annet. Så det var godt å høre. Forbud mot bruk av fyrverkeri som kan være skadelig hos private er en av mine hjertesaker..
    Godt nyttår!

   2. Mine gutter sov kl 21. Da kunne de ikke mere. Hadde vi presset storebror hadde ham bare fått migrene neste dag pga lite søvn, mine er 3 og 4 år

   3. At du gidder å svare Caroline…Hadde lovet meg selv i å ikke bli provosert over de som leter etter noe å ta dere på, men…Jeg har selv blitt mobbet, og d er derfor jeg reagerer. Synes du gjør en flott jobb med bloggen, og jeg blir så inspirert! 🙂 Bordet for de små ser skikkelig koselig ut, og at barna er i seng kl 21.00 er og « innafor». Du og L.K ser ut til å være gode foreldre- det er mitt inntrykk! Jeg er en ny leser, men mitt inntrykk av deg er at du er ei dame som tørr å by på deg selv! 🙂 Vakker er du og! 🙂 Godt nytt år til dere, hepp hepp 😀

 18. Godt nytt år, Caroline 🙂 Ser ut som dere har hatt en kjempefin kveld.
  Vil gjerne komme med et ønske/tips til et innlegg eller en youtubevideo. Kunne du delt morningrutinen din? Det er tydeligvis en «ting» på youtube, og hadde vært interessant å se din 🙂

 19. Hadde vert fint om enn kunne innsett at folk løser ting ulikt alt etter forholdene rundt. Hvilke prioriteringer enn gjør må være opp til hver enkelt så lenge det ikke går utover noen. Er sikker på at alle her har løst ting på måter som andre kunne kritisert. Det er veldig enkelt å finne noe å kritisere, mye vanskeligere å akseptere forskjeller. Forstår at enn blir en mer offentlig person av å ha en blogg, og at det kan provosere å virke så vellykket på alle områder. Men la det være, alle har sitt, fei for egen dør og ikke bruk tid på slike ting! Bestikk og når ungene legger seg..?? Rimelig sikker på at ingen blir mer lykkelig av å pirke på andre. Skjerpings!

  1. Det var da voldsomt…jeg vet bare at det er en viss fare for å føle seg utenfor i klassen hvis en ikke en gang hadde muligheten til å prøve få med seg fyrverkeriet kl 2400. Men det var tydeligvis ikke noe problem, så det er jo bra 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror ikke 6-åringer bryr seg så veldig mye om akkurat det, i hvert fall ikke her 🙂

   2. Vi har en 3-klassing, og jeg har aldri hørt han snakke om det i det hele tatt! Aksepterer helt fint å se litt fyrverkeri tidlig på kvelden, og legge seg i 22-tiden. Har heller aldri hørt venninner eller andre snakke om dette som en issue! Og at ikke barna (så små som dette) er med ved middagsbordet sent på kveld, er også helt naturlig!!! Selv om andre gjør det annerledes også selvfølgelig! Jeg er fullstendig overbevist om at ingen barn lider under dette! :))

   3. Plis, kan du stoppe nå, Line?

  2. Å stille spørsmål er på ingen måte å kritisere <3 Det er jo interessant å høre hvorfor folk velger å gjøre som de gjør, og man kan dermed snappe opp gode tips 🙂 Om ingen stiller spørsmål i kommentarfeltet, og spørsmålene ikke blir besvart av mottaker er jo hele kommentarfeltet meningsløst! Kommunikasjon er en viktig del av bloggen, synes jeg da

   1. Caroline Berg Eriksen

    Elisabeth: Det har kanskje noe med måten man stiller disse spørsmålene på 🙂

  3. Aha, dere er slike som gjør at jeg ikke kan lufte bikkja i det hele tatt på ettermiddagen nyttårsaften.. Når det smeller fra tidlig kveld er det helt grusomt for dyrene! Små hunder med små blærer må ut, men min fikk komplett sjokk da det plutselig smalt rett ved oss, flere timer før midnatt.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så forutinntatt du er :/

    På ettermiddagen er det ikke lov å skyte opp raketter, og vi var ikke ute før ca. 20.30. Sender uansett ikke opp raketter som smeller, da de minste barna synes det er skummelt.

   2. ARNFINN. For det første så har Caroline 2 hunder selv, og det var lov å sende opp fyrvekeri mellom 1800-0200, og hun skrev vel ingenting om at de sendte opp på ettermiddagen ? Har hund selv og det er helt forferdelig hvor redd den blir, men vi får desverre ikke gjort noe med at det sendes opp fyrverkeri denne dagen. Problemet er jo at folk sender opp dagen før, dagen etter og her jeg bor smalt noen av en rakett et sted i nærheten nå for litt siden.

 20. Pernille E.

  Blir litt satt ut av disse kommentarene om borddekking og legging av barn. I mine og de fleste andres øyne ser da denne festen superflott, og nærmest perfekt, ut! Det er faktisk ingen fasit på hvordan man skal feire nyttår!!! Synes det tar kaka når noen uttrykker at det er synd på disse barna som må legge seg kl 21. Slik vi kjenner denne familien gjennom bloggen, er det på ingen måte synd på barna. De opplever så mye som mange andre ikke gjør. Om de må innrømme overfor venner at de ikke var oppe helt til midnatt, så tenker jeg at det i såfall er noe et barn bør tåle. Godt nyttår, gleder meg til å følge bloggen også i 2020:-)

  1. Pernille E: SÅ enig!
   Og, Carloline: Så nyyydelig du var i den kjolen! Elsker når det lyser nyttårsaften av antekket denne siste dagen i året! Klem! <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Beate <3 God helg til deg 🙂 Stor klem!

 21. Tenkte jeg skulle klikke meg inn på kommentarene for å se om noen hadde spurt hvor de kule diskokulene var fra, men den gang ei Alt folk legger seg borti
  Ser ut som en fantastisk kveld med fine folk og nydelig dekket bord ✨ Godt nytt år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt nytt år til deg også! 🙂

   Discokulene er fra Superkul.no 🙂

 22. Så nydelig du var i den kjolen, og for et festbord! Godt nyttår til deg og familien din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 23. Jeg blir helt svett av kommentarfeltet, jeg. Ingen som har som nyttårsforsett å være mindre kritiske og ha rom for at det finnes flere løsninger enn bare ens eget.

  Godt nyttår til alle dere, Caroline! Jeg håper du fortsetter som før, for meg så virker du som en fantastisk flott og jordnær person 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme, Annie <3 Så snill du er 😀

 24. Kjære vene hva folk lirer av seg! Har selv 4 barn og den ene fikk aldri med seg en rakett før han ble 10 år mener jeg. Var trøtt og ville sove.
  ER det virkelig et must at ALLE unger må se raketter? Og jentungen er 6 år og skulle det være en snakkis på skolen allerede da? Bare lurer!!
  Ang eget barnebord – hvorfor ikke? Det har vi hatt i alle år og ungene elsker det.

 25. Så kule smellbonboner! Hvor er de fra? litt finere/kulere lapp inni enn de tørre vitsene man får fra bonbonene på kransekaka hehe.. 🙂 godt nyttår

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah :p Det er jeg så enig i 🙂 De kommer fra Norli 🙂

 26. Så fint dekket bord. 🙂 hvor har du kjøpt det sorte fatet du har plantene oppi?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det fulgte med blomstene 🙂 Blomstene er fra en nabo som var her på middag i desember, de har holdt seg så fint <3

 27. Likte innlegget:-) koselig å få et innblikk i deres feiring! Håper dere hadde en vellykket feiring.

  Pleier ikke å kommentere, men en ting som slår meg er at folk prøver å finne ting å ta deg på her i kommentarfeltet. Hva er dere oppnår? At Caroline er dårligere enn dere til å dekke på fordi hun ikke har riktig plassering av bestikk? Eller at hun ikke legger frem nok bestikk og dermed har en stusselig påpekning? Lurer oppriktig på hva som er formålet?

  Kan forresten bekrefte at barnebord er stas. Inkludering har ingenting med det å gjøre. De som kommenterer dette – tror dere C gjør det for å være kjipe? Neppe. Caroline og LK kjenner sine barn best. Om andre har barn med andre preferanser er vel ikke det deres sak? Slutt å pirk på ting som bare er tull!

  Noen ganger liker jeg faktisk å lese kommentarfeltet fordi det er så mye dumt. Det er rett og slett underholdene å lese kommentarer fra de som er håpløst pirkete og gjerne vil fortelle til Caroline at ditt og datt er feil. Det finnes ikke akkurat et fasitsvar på alt. Man kan løse det meste på ulike måter fordi vi voksne og barn er ulike.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ellen! Hyggelig at du likte innlegget <3 🙂

 28. Jeg lurer på om du husker hva spisestuestolene dine heter? Å hvilken farge du har på stoffet? Liker dem veldig godt ☺️

 29. Elin Glenna

  For et nydelig bord du har dekket Caroline Barnebordet var helt herlig, med fornøyde barn❤️ Dere er fantastiske til å lage selskaper. Godt nyttår til dere fire

 30. Huff! Jeg rødmer over hva enkelte skriver i kommentar feltet! Håper ikke de kommentarene tar knekken på motivasjonen din, som de gjorde med en annen sin, Caroline…!Stå på!Nydelig dekket bord, herlig barne bord, nok bestikk..OG strøken gullkjole!Godt nytt år!

 31. Det er utrolig hvor Petter smart – folk skal leke og være i kommentarfeltet. Som en aldri gjør feil selv…

  likevel undrer jeg hvorfor noen tror at det er greit å kommentere hva andre gjør og valg en tar, skulle tro en gosser seg eller får noe stort ut av å henge seg oppi eller kommentere valg dere tar. Helt ufattelig og sykt irriterende! Noen har rett å slett ikke vett.. håper dere ikke tar det til dere! Syns dere er fantastiske som folk og familie og gjør så utrolig mye for familie og ikke minst så mye for barna! Står i stor respekt av det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *