barnas nyttårsbord

Hei fine lesere – på den nest siste dagen i 2019! Tenk på det! Dette året har gått så fort, og jeg må spørre: er det interessant med en oppsummering eller er ikke det spennende? Skriv gjerne ja eller nei i kommentarfeltet, så kan jeg ta en avgjørelse basert på det 🙂 

I dag har jeg dekket barnas bord! De blir en fin liten gjeng her i morgen og fortjener selvfølgelig sitt helt eget bord med pynt og stas kun for seg. Det går i sølv, fargerike smellbonboner og partyfløyter, og som kronen på verket en pinjata som nesten viser midnatt 🙂 

I glasset får de julebrus og på toppen en fin, fluffy, rosa sky av sukker! Sukkerspinn fant jeg på TGR og det er perfekt for en litt annerledes vri på barnas drikke 🙂 Jeg viste jentene bordet da det var ferdig, og de måpte til stor glede da de oppdaget hva det var på toppen av glasset! Tips til i morgen om du også skal dekke barnas bord 🙂 


Strødde også noen søte sjokoladestjerner på bordet og patyhatten må jo med! I skrivende stund ble jeg nettopp ferdig med bordet til oss voksne også, stikker innom i morgen for å vise dere det 🙂 Tenk at det snart er 2020! 

131 kommentarer

  1. Til orientering for spesielt interesserte. Om du scroller opp til topp, står der «Post archives». Der er det ett vakkert sammendrag i ord og bilder 😉

  2. Hvorfor så himla mye engangsplast og papp? Det bordet der oser klimaversting!

  3. Nei, blir bare en kjedelig oppsummering av ting vi allerede har sett 🙂

  4. Syns det hadde vært gøy med oppsummering jeg formålet med en oppsummering er jo ikke nødvendigvis å bare ramse opp hva som har skjedd, men å reflektere litt om året som har gått. Man har gjerne litt andre refleksjoner når det har gått litt tid enn når man står midt oppi ting.
    Godt nytt år!

  5. Så fint laget til 🙂

  6. Nei! 🙂

  7. Nei, det blir bare sånn jeg scroller forbi, dessverre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *