julaften 2019

Hei fine lesere! Jeg håper alle sammen har hatt en god jul ❤️ Vi har hatt så fine dager med hvit snø og kuldegrader til fjells! Masse latter, late morninger og familiehygge – jeg kan virklig ikke be om mer! Heldigvis er ikke julen over helt ennå, og nå er det vel egentlig bare å glede seg til den siste festen i året: nyttårsaften! Jeg har i hvert fall planene klare og håper jeg finner alt til å dekke bord og holde middagsselskap ⭐️ Jeg har nemlig gått helt i dvale den siste tiden, og innså for bare noen minutter siden at det allerede er fredag i dag! Men ferie skal jo være litt sånn. Jeg har sovet mer enn noen gang de siste dagene og det har virkelig vært så etterlengtet! Planen er å sove så mye at jeg har masse overskudd på søvn og er klar for energiske og tidlige morgenstunder med kaffe og trening igjen fra 2. januar 🙂 Uansett – jeg skal ikke snakke om 2020 helt ennå – her kommer noen bilder fra vår julaften! 

Vi startet julkvelden md en julete, rød drink ute på terrassen rundt bålpannen i 17-tiden. Det var så magisk og julekoselig! 

Nissen kom i år også! Skal si det var to glade jenter som hoppet opp og ned av fryd, da det plutselig banket på stueruta! 


Vi kom hjem igjen i går kveld, og i dag skal jeg en tur ut med noen venninner for julelunsj 🙂 Faktisk må jeg løpee avgårde nå, for avtalen nærmer seg! Håper dere har en fin romjul ❤️

27 kommentarer

 1. Høres ut som en herlig ferie ❤️Ligner ikke deg å slappe av helt til 2. februar
  Godt nytt år

 2. 2 februar? Du mente kanskje 2 JANUAR? Hihi så flott at du har fått ladet batteriene og kost deg sammen med familien. Ha en fortsatt fin romjul ❤

 3. God jul! Så du skal ikke trene før 2. februar? 😉 Lurer på om det er en liten trykkleif 😀

  1. Hun skriver vel bare at hun samler søvn til tidlige økter fra den 2. 🙂
   Så flotte kjoler på alle. Ser ut som dere koser dere sammen! Fortsatt god jul!

 4. Ser ut som dere har hatt en flott familiejul. Og hvit jul også
  Men hvorfor ble dere ikke lengre på fjellet når dere først har reist så langt og tydeligvis har det veldig fint og avslappende der?
  Ønsker dere en videre flott og rolig jul

 5. Jeg regnet også med det var 2. Januar, men trengs det virkelig og kommenteres! Livet blir mye hyggeligere synes jeg om man ikke henger seg opp i sånne små bagateller <3 Ser ut som en flott julefeiring <3 😀

 6. Fine julebilder, og så kjekt at du oppdaterer bloggen for oss faste lesere, selv om du tross alt har ferie. Unner deg å hvile alt du kan, du har jammen mange jern i ilden! Fortsatt riktig god jul til deg og dine

 7. PS må virkelig si meg enig med Trine over her, vær heller snille med hverandre enn å hakke løs på hver mulighet som måtte by seg.

 8. Det står jo 2 januar og ikke februar så forstår ikke hvor folket har det fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg endret det 😀 Så takk til de som sa i fra!

 9. Så koselig juleinnlegg; og så vakre alle sammen! Herlige bilder med julenissen, gir jammen litt ekstra stemning så lenge barna tror på nissen♥️ Kos dere fortsatt, og ønsker dere et fantastisk nytt år

 10. Kjempe flotte bilder, det ser ut som dere hadde en fantastisk julaften <3 Jeg lurer på hvor har dere kjøpt juletreet deres og hva heter det også lurer jeg på hvor du fikk laget de personlige til fra lappene ?
  Ha en flott romjul og et riktig godt nyttår !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Treet vårt er fra hageland 🙂 men dette fra disse bildene vet jeg dessverre ikke :/

   Klem 🙂

   1. Jeg tenkte på det dere har hjemme 🙂

 11. Hvem er den slående vakre, mørke kvinnen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er enten svigermor du mener, eller Brooke 🙂 Hun er kona til Rasmus – broren til Lars-Kristian 🙂 <3

 12. For en flott familie <3 Og så nydelige jentene dine er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 13. Flotte bilder fra det som ser ut som en superkoselig juleferie. Nå begynner du å få langt hår. Veldig pent. Du skrev du hadde extensions før, men ikke nå lenger? Jeg bruker det nå (har mye tynnere hårstrå enn deg) og det er så utrolig fint å ha endelig få litt fylde rundt hodet, men er jo veldig bekymret for om det skal slite på håret. Hva var din erfaring?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaa! Det vokser 😀 Tusen takk for så fine ord <3 Jeg brukte extensions fra 2011 og frem til april 2017 for å være helt nøyaktig :p Grunnen til at jeg sluttet var fordi jeg begynte å få betente hårsekker enkelte steder og frisøren min var redd for at jeg kunne komme til å miste håret på disse stedene om jeg ikke fjernet dem. Det var så uvant i starten og håret mitt var ikke spesielt sunt akkurat da. Vi har jobbet masse med å få et sunt hår etter dette – i starten brukte jeg clips, men det sluttet jeg med etter hvert. I dag striper jeg det ganske lite og behandler det masse meed gode produkter i tillegg til å ta kosttilskudd. Jeg har ikke noe svar på hvorvidt extensions faktisk sliter på håret eller ikke, men for min del så hadde hodebunnen og håret fått nok etter så mange år. Jeg tror ikke det gjør noe å bruke det i perioder, men jeg tror også det er viktig å la hodebunnen få slappe av litt, og kanskje ta noen pauser – det gjorde aldri jeg. Clips er jo et supert alternativ sånn til fest eller spesielle anledninger 🙂 Vet ikke om du ble noe klokere av dette :p

   Klem C 🙂

 14. Hei Caroline! Har et spørsmål bare, er det slik at du/ dere skal slutte å blogge? Blir det mere Instagram istedet? Har full forståelse for det , hører at Bloggere tilhører di yngre nå, og blir mere overfladisk, med mere for di helt unge,,men vi kan vel følge deg andre steder isåfall? Syntes det var flott å følge bloggen på reiser osv jeg! Håper dere fortsetter med ihverfall! Men ha en fin romjul fortsatt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Nei, det har jeg ingen planer om, så du kan ta det helt med ro 🙂 Jeg har bare litt ferie nå i julen.

   Ha en fin romjul du også <3

 15. Så søte jentene deres er <3 God romjul, Caroline <3

 16. Hvor er kjolen din fra?

  Riktig godt nyttår ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Misha Collection 🙂

 17. Er den grønne kjolen din fra Misha collection eller gull kjolen? Finner ikke den grønne der- hvor er den i fra evt? Så fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   By Malina 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *