det kiler i magen

God jul fine følgere! Vi har tatt juleferie, og det føles så bra! Jeg har slitt skikkelig med en forferdelig hodpine (ikke migrene) de siste dagene, men i går slapp det endelig taket. Jeg har rett og slett hatt underskudd på søvn over altfor lang tid nå, så grunnen til hodepinen er nok nettopp det og bare det at det har vært så mye de siste to månedene. Denne ferien kommer på akkurat rett tidspunkt! Vi koser oss med familie, snø og nydelig julestemning, og tenk! I morgen er det julaften! Det har gått så altfor fort ❤️Planen var å legge ut bilder av julehuset vårt i går, men dessverre ligger minnekortet med resten av bildene hjemme, så det får komme i romjulen i stedet. I mellomtiden har jeg lagt ut noen på instagram, så ta gjerne en titt HER. Her kommer noen bilder fra gårsdagen! 

Varm gløgg i vinterkulden! I dag er det 13 minus ❄️ 


Håper dere nyter juleferie dere også 🎄

26 kommentarer

 1. Jeanette

  God jul til dere!

 2. Kjersti

  God jul til deg og dine.Kos dere masse i juleferien.

 3. Tone R.

  God jul vakre Caroline, liker vakker på utsiden som innsiden 🙂 Ta deg velfortjent juleferie, selvom jeg alltid savner innlegg når du tar deg fri 😉
  Klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god, Tone! Tusen takk <3 Ønsker deg en magisk jul <3 God klem!

 4. Charlotte

  Good ferie❤️
  Hva har du under twentyfour klærne når det er så kaldt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ull og fleece 🙂 Tusen takk! Og god jul <3

 5. Nydelige bilder som alltid:) Ønsker deg og dine en riktig god jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege! En god jul til deg og dine 🙂

 6. May-Helén

  Du er så utrolig vakker på disse bildene <3 God jul, og kos deg masse med den fine familien din 🙂

 7. God jul til dere vakker familie

 8. God jul Caroline! Ta deg velfortjent ferie! Du er fortsatt min favoritt og en av få som jeg fortsatt følger. Har fulgt deg siden 2012, og det begynner å bli noen år. Huff som tiden flyr. Men du minner meg på hvor viktig øyeblikkene i hverdagen er, det er jo det som er selve livet. Gleder meg til oppdateringer i det nye året, for bloggen din er min inspirasjon og lille pusterom i hverdagen. Juleklem fra meg.

 9. Riktig god jul til deg og dine!
  Er veldig misunnelig på snøen – den mangler fullstendig her i lavlandet i Telemark. Nyt 🙂

 10. Gledelig jul til deg og dine <3

 11. Nyt jula kjære du❤️
  Og for noen nydelige vinterbilder! Klem fra Sørlandet

 12. Nydelige bilder <3 Hvor er de fine støvlene dine ifra?
  Nyt snøen og julen <3

 13. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før (eller noen andre sin for den saks skyld). Tidligere har jeg alltid tenkt på deg som litt overfladisk og materialistisk, passe dømmende, jeg vet det..! Men etter å ha sett deg og den fine familien din på bloggerene, har jeg endret helt mening. Jeg syns du gir så mye av deg selv, og må si at jeg virkelig lar meg inspirere på både interiør-, trening- og matfronten. I tillegg blir jeg skikkelig glad av å se på hvordan du og Lars Kristian støtter og heier på hverandre. Håper du får en nydelig jul med den flotte familien din!

 14. Karianne

  Riktig god jul til dere ❤️ Da jeg leste dette innlegget ditt kom jeg til å streife innom tanken at jeg har lest bloggen din helt siden oppstart hvor jeg husker bildene du tok i leiligheten du hadde i Oslo. Mye har skjedd siden den gang og ville bare takke deg for alt du har delt med oss i alle disse årene! Du er virkelig en inspirasjon og jeg håper du nyter disse fridagene som resten av Norge. Spesielt håper jeg dere sitter med senkede skuldre når dere tenker på alle familiene dere har vært med på å «redde» julen til. Slike ting kan ikke beskrives med hverken penger eller ord.

 15. God jul❣⭐

 16. God jul til dere

 17. Oida, neglene dine lager jo hull i vottene :O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Ikke hull, men de stakk litt på utsiden, gikk helt fint, men byttet til votter 🙂

 18. Hat and gloves?

 19. Hei og god jul ❤️
  Hva slags sminke har du på i det været, som tydeligvis holder seg plettfritt gjennom dagen ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare det jeg alltid bruker 🙂 Har laget en everyday makeup tutorial, ligger på YouTube 🙂

 20. Ja, til et oppsummeringsinnlegg! Liker det så godt 🙂

 21. hat and gloves?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *