snart juleferie

Hei kveld og hei fredag fine lesere! Jeg har ikke tatt ferie helt ennå altså, men nå er det ikke lenge til. Jeg har rett og slett ikke fått til en oppdatering på grunn av andre jobbrelaterte ting som måtte prioriters før alle går til ferie og ikke minst har vi blitt helt ferdig med Omvendt Julenisse for i år. For å feire akkurat det, samlet vi noen av de gode hjelperne våre for både mat og prat i går kveld. Neste år har vi lyst til å få med enda flere hjelpere, slik at vi kan hjelpe enda flere. Det har jeg stor tro på at vi kommer til å klare!! 


I dag har vi pakket koffertene for juleferie, for i morgeen går turen til fjells! Det kribler nesteen litt i magen når jeg tenker på at vi skal få en hvit jul! Akkurat nå befinner vi oss i Oslo – juleferiens først stopp. I dagens adventskalender lå neemlig billetter til Putti Plutti Pott, så vi var på plass i Spektrum klokken seks. Tidenes beste juleforestilling, har jo nsten lyst til å hoppe opp på scenen og være med! For bare en time siden var vi på plass hos tante Vivi på Bogstad, og nå er det pizzafest før jeg har planer om å stupe i seng. Denne uken har vært ganskee utmattende og følelsesladet, og jeg kjenner på hele meg at det skal bli fint med ferie snart. Men først vil jeg dele litt mer juleinspirasjon med dere. Bilder fra julehuset vårt kommer i morgen ❤️Håper dere har en fantastisk fin fredag 🎅🏼 Nå er det jul – igjen! 

51 kommentarer

 1. Grattulere med vel overstått prosjekt OJ, bra jobba, håper du får en avslappende juleferie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. For all del, så er Omvendt julenisse et meget godt tiltak.
  Det er nettopp derfor det er så dumt at dere som er initiativtakerne i Østfold presenterte flere samarbeidspartnere i ett blogginnlegg tidlig i prosjektet. Det viser seg at ingen av de er samarbeidspartnere likevel.
  Hva ønsket du å oppnå med det?

  1. Nina: Istedet for å henge seg opp i detaljene, som jeg fullt forstår kan forandres underveis, kan vi ikke heller hylle det vakre som har blitt gjort i denne sammenheng?!?! Ikke alt blir som man planlegger vel?!?!

   1. Beate: Så bra du også lurer på hva som gikk galt i planleggingen. Akkurat dette burde jo CBE svare på selv, hun som sammen med mannen representerer OJ Østfold. Kanskje CBE skriver og planlegger samtidig iom at det ble så mange vesentlige og betydningsfulle endringer?
    Visste du at CBE har gått ut i sitt eget kommentarfelt og sagt at det er de som skal dele ut gavene under juletreet på Quality? Quality var målløse da de fikk høre hva som stod i kommentarfeltet henens og veldig tydelige på at de ikke samarbeidet med OJ. Regner med de fikk en oppringning fra hotellet iom at kommentaren er slettet fra bloggen.
    Det er jo også ganske uprofesjonelt når CBE opplyste om at leker/ gaver kunne leveres til en kontaktpersons adresse når de ikke har samarbeid likevel.
    Når man jobber med veldedighet, så må man trå veldig varsomt og snakke sant – hele tiden.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei Nina! 🙂

    I startfasen i november ble vi kontaktet av en hjelpeorganisasjon her i Østfold som ønsket å samarbeide med oss. Beklageligvis så misforstod Lars-Kristian plasseringen av noen juletrær, noe som førte til at jeg uheldigvis skrev i kommentarfeltet at pakkene under treet på Quality skulle deles ut av oss. Da hotellet tok kontakt med oss så tok vi selvsagt bort kommentaren. Dette var helt udramatisk 🙂

    Samarbeidet med denne hjelpeorganisasjonen ble ikke noe av da vi aldri ble enig om hvordan det skulle foregå. Og derfor skrev jeg heller aldri noe mer om det enn at gaver kunne leveres til denne organisasjonens kontaktperson. Da det ble klart at det ikke ble noe samarbeid så tok jeg bort kontaktinfo til denne personen og la inn vår kontaktinfo.

    Det har ikke vært noen «vesentlige og betydningsfulle endringer», slik du beskriver. Bare en liten misforståelse som ble rettet opp i 🙂

 3. Veldig godt jobbet, og jeg føler stor glede på vegne av de som nå kan feire jul med både gaver og mat, takket være dere og alle andre som har bidratt <3 God jul og godt nyttår til allesammen <3

 4. Heia
  Bra jobba altså, nå kan du ta en velfortjent ferie! Gleder meg til å se bilder fra et julepyntet hus:-)
  Juleklem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 5. Gratulerer med vell overstått intens jobbing med omvendt julenisse prosjekt, godt jobbet 🙂 Det må være en utrolig god og fin følelse å sitte igjen med, når dere vet at dere har gjort jula så mye bedre for flere familier ❤️ All ære til dere ❤️ Nå kan dere ta juleferie med god samvittighet 🙂 God jul til deg og familien din ❤️ Gleder meg til flere juleinnlegg, helt nydelig hus dere har både med og uten julepynt 😉 Juleklem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   God Jul til deg også <3

 6. Jannikke

  Hvor er klærne fra?Så fin!✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 7. Dere imponerer stadig. Godt jobba! God jul og nyt den rolige tiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 8. Har du tatt ned stroppene på toppen? Ser veldig snålt ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er stroppeløs 🙂

 9. SÅ flott du ser ut! SÅ nydelig dekket bord! Maten så virkelig fristende ut! Som dere har stått på, fortjener dere virkelig en god og rolig julefeiring! <3 Det er bare så flott det dere gjör, og jeg er sikker på at det blir rom for å hjelpe enda flere neste år! Med deres plattform kan dere nå ut til mange! Det er så flott at dere bruker det til noe så vakkert! Ser jo i kommentarfeltet at flere vil hjelpe neste år! Vakkert! <3 Stor klem til dere! <3

 10. Jeg syns omvendt julenisseprosjektet drukner litt i all reklamen du har gjort nå den siste måneden. Reklame fra flere annonsører i løpet av et døgn. Du skal hjelpe de som ikke har råd, og føler på kjøpepresset. Samtidig blir du kritiserer for å være med å skape det presset:
  https://www.seher.no/kjendis/kritiseres-for-heftig-julespons/71958534

  I tillegg drukner jo prosjektet i all kjøpebonanzaen som dere selv driver med. Håper dere gjør noen endringer til neste jul.

 11. Nydelig borddekking!
  Kjempeinnsats med Omvendt Julenisse, utrolig hva dere rekker over – all grunn til å være stolt over egen innsats.
  Ønsker dere en velfortjent juleferie nå, kos dere max med familien!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. Kathrine

  Jeg lurer sånn på hva det gjør med et menneske å stadig få tilbakemelding på at man er så vakker, så flink, så god, så snill, så sprek? Du legger ut et innlegg for Redd Barna og får spørsmål om hvor genseren er fra. Du dokumenterer en hyggelig tur på fjellet og får kommentar på at du ser så sprek ut, osv. Tenker du at det gjør deg mer selvbevisst enn ‘andre’ eller preller det av?

  Dette er ikke ment som hets eller kritikk, men fenomenet bloggere som deler så mye av sin hverdag og får kommentarer på hver detalj fascinerer meg. Det må være en spesiell hverdag?

 13. Hei. Hvor er den fine genseren til Lars-Kristian fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 14. Hei! Kan ikke du/ dere skrive litt her om hva dere gjør med alt det papiret/ posene fra julekalenderen deres i trappa,, det hadde vært veldig interessant å vite, for vet at dere har blitt miljøbevisste, hørte at dere hadde vært gjester på en soMe kanal og gitt gode råd, men vet ikke hva slags kanal, kan dere si litt om det også? Håper dere tar med dette innlegget, for det er seriøst ment, og ikke som noe annet,,

 15. Anne-Kristin

  Hei. Så flott pyntet julebord hvor er de fine julekulene fra? Så fine❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Mester Grønn.

 16. Må få si tusen hjertelig takk for et fantastisk fint blogg år, Caroline! Du er nærmest den eneste bloggeren jeg følger, og det kommer jeg til å fortsette med. Alt du gjør er det topp kvalitet på, så unner virkelig deg og familien en vidunderlig juleferie<3 og så utrolig heldig du er som har LC med på laget, dere er et super bra team. Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3 God Jul og stor klem til deg også 🙂

 17. Hva skjer med tapeten ved dørlisten på første bilde og oppe ved taket? Ser ut som bobler, men det er kanskje bare bildet som lurer meg?

 18. Er der noe du ikke ser bra ut i, 🙂
  Du er så vakker i alt
  God jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 19. Så fantastisk bra tiltak med Omvendt Julenisse, dere er kjempe flinke! ♥️ Jeg jobber selv som frivillig for organisasjonen “Hjelp oss å hjelpe Vestfold” som eksamen konseptet. Er første gang jeg er med i år og ikke bare er det utrolig givende å gjøre noe godt for andre, men det setter også ting i perspektiv. Mennesker inkludert små barn som ikke har råd til verken en liten julestrømpe eller mat på bordet, er veldig trist.. Derfor føles det godt å kunne hjelpe til! ♥️ Vi skal absolutt være stolte av oss selv & gi oss en god klapp på skuldra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du har så rett <3 Det er utrolig givende og man får et helt annet perspektiv 🙂

 20. Alt for lenge siden jeg har kommentert!! Men jeg leser og koser meg med bloggen hver dag 🙂 Tusen takk for at du alltid leverer og inspirerer ❤️ Håper du får en kjempefin juleferie med familien din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du leser <3

   Ønsker deg og din familie God Jul 🙂

 21. Er så imponert over dere og hvordan dere står på for andre i en hektisk hverdag❤️ Håper dere får en fantastisk fin jul☺️ Er fast leser men kommenterer alt for sjeldent, men artig å følge deg da vi har barn på akkurat samme alder, julen er helt fantastisk med barn☺️ Kan jeg spørre hvor toppen er fra? Du ser som vanlig fantastisk ut ☺️ Stor juleklem fra meg ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 22. Så fint med bildet av LK. Dere burde bytte ut alle disse masseproduserte plakatene deres og henge opp LK sine bilder. Tror det hadde blitt kjempefint.

 23. Anne-Kristin

  Så flott julebord du har pyntet❤️ Hvor er de fine julekulene med glitter fra?❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   De er fra Mester Grønn! 🙂

 24. Hei Caroline.
  Du har en fantastisk blogg som jeg gleder meg over… Bestemor som jeg er…Men..I det siste innlegg datert 20.12 skriver du at innlegg fra ´julehuset` kommer 21.12… Har ikke sett noe julehus….Skjønner ikke at dere bloggere sier at innlegg kommer når det ikke gjør det… er det bare for å få `klikk`… IKKE skriv at dere skal legge ut når dere ikke gjør det.Ganske irriterende *—*

 25. Charlotte

  Ønsker dere en god jul❤️
  Tusen takk for at du leverer Norges beste blogg
  Lurer på hvor den fine rødbrune genseren du hadde i går er fra?

 26. Hei Caroline! Jeg har fulgt bloggen din lenge og nå måtte jeg bare legge igjen et kommentar. Fy søren for en innsats dere har gjort! Du er virkelig et forbilde, like vakker inni som utenpå 🙂
  Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

 27. Hei Caroline! Du er så utrolig flink til å lage det hyggelig og fint rundt deg, også nå i julen. Det ligger masse jobb og kjærlighet bak, det ser man. Jentene dine er super heldige som har en mamma som deg! Håper du får en kjempefin jul og du får slappet av litt som fortjent <3

 28. Må bare spørre hvilken farge dere har på veggen? Fortsatt god jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er tapet 🙂

 29. Så herlige bilder, Caroline! 🙂
  Blir alltid så inspirert når jeg titter på bloggen din! <3
  Jeg bare lurer på noe… Du som har så mye pene klær, hadde ikke vi leserne dine kunne fått sett f.eks klesskapet ditt? Mulig dette var et teit spørsmål, men… Du har så utrolig kul stil, og det hadde vært skikkelig kult å fått sett litt av klær og sko også… Hihi <3 🙂
  Ønsker dere en fortsatt fin og velsignet julefeiring.

  Stor klem fra Linnea.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne! Kan bli et kjempegøy innlegg 🙂

   God klem <3

 30. For et fint kjøkken! Har du fått på plass noen liftgardiner? Mulig å få se?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har jeg 😀 Det synes ikke så bra og jeg tror ikke jeg har delt bilder av det heller, men i dette innlegget https://www.carolinebergeriksen.no/2019/11/07/sniker-inn-julestemningen/ ser du litt av den ene i hvert fall 🙂 Det ble så lunt og hyggelig med en gang, og det er så deilig å kunne trekke dem ned på kveldstid 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *