førjulsfeiring

I går hadde vi en førjulsfeiring hos mamma og pappa, og det var så koselig! I år skal vi feire jul på hytta til svigerforeldrene mine og det kommer til å bli fint ❤️Ski på beina og snøgaranti blir helt magisk, og ettersom vi ikke skal feire med mine foreldre i år, men reiser avgårde for juleferie på fredag, ville vi samle familien på denne delen av landet og ha en lite mini-julaften før vi reiser 🎄

Det ble både tradisjonell julemiddag og noen gaver til de minste ✨ Jeg hadde på meg fjorårets julekjole som kommer fra By Malina. På julaften i år skal jeg faktisk ikke ha rød kjole, så jeg føler virkelig at jeg bryter et mønster der 😉  

Nelia fikk oppgaven som julenisse og delte ut gaver med nisselua på 😍 

Snekker-Caroline mekket sammen dukkestolen! Haha 🙈 


Og plutselig var det mandag! Denne uken er det siste innspurt for Omvendt Julenisse og vi har masse å gjøre før vi skal kjøre ut både gaver og matkasser på fredag morgen, og så tar vi juleferie. Det blir pakking og sortering både på dagtid og på kvelden hver dag bortsett fra i dag, så jeg har en del som skal ordnes med her hjemme og på jobb i dag for å få kabalen til å gå opp. Først skal jeg ta meg en løpetur for nå trenger jeg all den energien jeg kan få! Jeg har sovet så dårlig i natt, jeg våknet og ble plutselig liggende å tenke på at det snart er premiere med teateret og jeg vil så gjerne kunne mer enn jeg kan! At det går an 🙈Jeg skal faktisk se på stykket mens jeg løper nå, så lærer jeg forhåpentligvis masse av det! Ha en fin mandag, dere 🎄

19 kommentarer

 1. Oh, your pre-Christmas party was obviously wonderful and you look again so beautiful, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Ser ut som foreldrene dine har arvet en del av møblene dere hadde i Siljan..?:)

  1. Sissel Berg

   Hei Mie.Møblene du ser på disse bildene har jeg kjøpt på Classic Living.Mvh Mamma’n til Caroline

   1. Vakkert bor du har dekket, Sissel! Ser hvem Caroline har arvet øyet for interiør av 🙂

 3. Martine

  Jeg er altfor dårlig til å kommentere her, men vil bare ønske dere en fin jul! Blir så glad av å lese bloggen din, og synes at den siste tiden har innleggene vært mer «ekte» om jeg kan si det sånn. Dere er bare en så skjønn og flott familie med mye omsorg og kjærlighet. Ønsker dere alt godt i julen ❤️ Nelia og Naia er heldig som har deg som mamma, og Lars Kristian som pappa! Skjønner ikke hvordan du har overskudd til alt dere gjør sammen, dere er så flinke til å finne tid til å være sammen og gjøre «små» ting som barna kommer til å huske resten av livet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Så koselig å høre 😀

 4. Hair band?

 5. Skal dere voksne ha gavefri jul i år også? Ønsker deg en super jul – med eller uten gaver 🙂 ✨

 6. Ingenting er som å feire julen på hytten,med snø,julelys og masse god mat!!god jul til dere!

 7. Så utrolig hyggelig det så ut❤️ Jeg lurte forresten på hvor dukkestolen er fra? Min datter på 5 år ønsker seg så gjerne en sånn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke :/ Mamma som kjøpte den.

 8. Kjære snille du Caroline. Er det forsent å kontakte «Omvendt Julenisse» ? Om er, kan du linke til andre hjelpeorganisasjoner som har en matkasse? x antall hundretusen leser bloggen din. Skjønna at hverken eg eller du kan hjelpe alle. Om du legger en link på din blogg.. hjelper vi enda flere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er ikke for sent! 🙂 https://www.omvendtjulenisseostfold.com/

 9. Hvorfor er det ingen kommentarer her. Det er jo bare vakkert. Hvor har du kjøpt kjolen ? Hvor får jeg kjøpt slipsnålen.. klokken.. osv..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er fra By Malina! Slipsnålen er fra Match.

 10. Masse lykke til med alt som skal i boks og gjøres før julefreden endelig kan senke seg på hytten med svigers. Riktig god jul til dere!

 11. Hei caroline.
  Synes det er så flott konsept omvende Jul. Lurer på om dere leverer i Oslo også. Har en annonse på Finn, men lite respons, kanskje fordi jeg ikke har små barn. Nå sliter jeg så veldig med det meste, føler meg litt desperat……leter etter et eller annet som kan holde meg gående litt til. Bare noe positivt. Har ikke noe liv, men får så mye ut av å følge deg, det er mye «selskap» og et snev av å ta del i et normalt liv.
  Her er annonsen min på Finn , jeg er en av de som gruer meg ekstremt mye til Jul. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=164607973

  Siw

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjære Siw <3 Så trist å høre om situasjonen din! Det gjør vondt 🙁 Jeg deler annonsen din og så håper jeg noen kan hjelpe deg! Så skal jeg se hva vi kan gjøre <3

 12. Julie Storlien

  Ååå har så lyst på den nydelige kjolen!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *