årets juletre

Ååå, endelig fikk jeg tid til å få den aller siste pynten på treet: sløyfer, nøtteknekkere og noen blomster. Elsker det! Det er jo ikke mange endringene fra i fjor, men likevel er det noen – kanskje dere legger merke til at juletrefotskjuleren (for et klønete ord) ikke lenger er i sølv, men i messing? Jeg har sprayet den med lakk fra Biltema! Så enkelt og greit, og plutselig passet den enda bedre inn. 

Juletretoget er fortsatt årets julepyntfavoritt hos både store og små, og dette er fra Jula. Jeg kjøpte det i fjor, men vet de har i år også 🙂 Og så vet jeg at det alltid er mange som lurer, og det skjønner jeg godt. Det spiller forresten julemusikk samtidig som det kjører! Men bare hvis du vil 😉 


I kveld får vi middagsgjester, gjett om en som gleder seg til å pynte julebord? Ja. Jeg! Ellers gikk det i ett i går, det var jobbing med Omvendt Julenisse, baking av lussekatter og tre timer med teaterøving på slutten av dagen. Jeg kan ikke tro at det faktisk er premiere allerede 7. februar! Det er jo snart og jeg kan ingen replikker utenat! Jeg skal i hvert fall bruk romjulen på å pugge manus *pjuh* Håper dere har en fin Lucia-dag! Vi startet dagen med lussekatter – mmm 🙂 

35 kommentarer

 1. Nydelig tre! Sløyfen passet jo kjempebra! Bare litt nysgjerrig; hvor gjør du av sjarmerende pynt jentene kommer hjem med fra barnehage og skole? Skjønner at de er private og ikke skal med på bloggen. Som mamma synes jeg det er de nydeligste og viktigste av all julepynten jeg har, slik er det sikkert for deg også? 🙂

  1. Hvor står det at det barna lager i barnehage og på skole må henges opp? Her har ungene eget tre de pynter selv på rommet sitt. Stort sett lager de andre ting på skolen enn meningsløse lenker og hjerter. Det er faktisk lov å ikke synes at mye av det som lages på skole og i barnehage er noe fint.

 2. Hvor har du kjøpt juletrefotskjuleren? Veldig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hagefokus 🙂

 3. Herlighet så fint!! Hvor er juletreglitteret kjøpt? Var så tykt og fyldig:):)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Clas Ohlson 🙂

 4. Head band?

 5. Så utrolig lekkert, som alltid. Jeg håper vi får se reste av stuen også? Jeg bruker deg som mitt «idol» jeg nå, Caroline. Det er nesten så jeg ikke kan pynte før jeg ser hvordan du har gjort det. Jeg elsker stilen din <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Så morsomt <3

   Det kommer bilde av hele julehuset, pluss film 🙂

 6. Ååå så vakkert !! Hvor har du kjøpt det toget?? Har prøvd flere steder , men finner det ikke!! Er så nydelig

 7. Oi. He He. Så det nå. At det sto jula. Ok. Da blir det en tur dit!!

 8. Hvor har du kjøpt juletrefoten? Den var nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Hagefokus 🙂 Kommer i sølv, men vi har sprayet den i gull.

 9. Lisbeth

  Nydelig juletre dere har jeg så faktisk juletre toget deres i en annen bloggpost og fikk veldig lyst på slik selv.
  Synes også de sløyfene du har på juletreet var veldig fine, kan jeg spørre hvor de kommer fra?
  Ønsker deg en fin førjulstid videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Sløyfene kjøpte på vi på ICA på Torp i Sverige :/ Vet ikke om de har lignene de på ICA her i Norge.

   Fin førjulstid til deg også <3

 10. På nytt, tusen takk for vakre bilder.
  Og med alle disse førjulsbildene, gikk det opp for meg hvorfor du ofte får teite kommentarer.
  Det er perfekt!
  Rett og slett vidunderlig, og ren og skjær ønskedrøm.
  For de aller fleste.
  Dere klarer å skape et bilde av hvordan vi vil ha det i julen, og dette takker jeg dere for.
  (Om en leser nå føler trang til å motsi dette, prøv å motstå fristelsen, og godta at misunnelse er barnslig)
  Jeg får det på langt nær til i år, er ganske nyoperert og har mye vondt. Og så har vi flyttet et sted hvor alt må pusses opp.
  Meg om det…
  Men så kan man nyte deres hjem, og alt dere er, og får til, i en tid hvor mange av oss knapt får til å pakke inn julegaver ned snøre.
  Det er vidunderlig å se, drømme og ønske seg.
  Og glede seg på deres vegne, og bli glad for deg og det du deler.
  Mine største ønsker for en fredelig jul om for deg, din familie, og alle som ønsker seg det.
  Du er litt «helt» i din perfeksjon, både til glede og inspirasjon.
  Og jeg digger det litt mye

  1. Henriette

   Så enig! 😀

  2. Caroline Berg Eriksen

   Kjære deg, Angel! Det gjør meg vondt å lese at du er nypoerert og har mye vondt i julen! <3 Sender deg mange gode tanker og er veldig glad og takknemlig for at jeg får lov til å inspirere deg midt oppi alt sammen <3 Jeg håper du går en god jul i møte sammen med de du er glad i! En stor klem til deg <3 … og masse lykke til med rehabilitering og med oppussing i tiden som kommer <3

 11. Kjempe flott og koselig innlegg, Caroline <3 Ha en fin helg!

 12. Åhhh, mitt jule hjerte sprenges!!! Det ble altså sååå vakkert! Det ble virkelig pikken over i’en med de sløyfene! Ohhh, Lord! Takk for at du gir mine øyne så mye glede, Caroline! Klem! ❤️❤️❤️

 13. Vi har også det toget, første året, men syns det bråker noe voldsomt! treåringen vil jo gjerne ha det på hele tiden, og med musikk. Tror jeg må kjøpe meg hørselvern, haha!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det bråker sinnsykt mye! Så det står bare stille 😀 … bortsett fra når jentene leker med det da :p

 14. Kos deg med middagsgjestene og bordpynting 🙂

 15. Kjedelig

  Ingen pynt på treet som barna har laget? Har du fremme noe julepynt de har laget i det hele tatt? Alt skal være så flott og bildefint.

 16. Nydelig! Takk for togtipset

 17. Så fine bilder! Får skikkelig julestemning:) Tips for å lære replikkene dine (som du sikkert allerede vet om); spill inn alle replikkene dine på mobilen, og hør på de når du trener, lager mat osv 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å! Det er lurt! Tusen takk for tipset, har jeg ikke tenkt over <3

 18. Tone R.

  For et vakkert tre 😀 God helg! :*

 19. Camilla

  Fantastisk! Som en drøm!

 20. Hvor har du kjøpt de grønne kransene med lys som henger i vinduene?:) Er de med strøm ledning eller batteri?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Mester Grønn 🙂 har burkt lyslenker rundt med batteri 🙂

 21. Juletreet er virkelig en drøm. De sløyfene og glitteret gjorde prikken over i’en synes jeg. Jeg har kopiert glitteret ditt i år (fant lignende på Nille) og ble så fornøyd, men sløyfer har jeg ikke funnet. Du ser også fortryllende vakker ut der du sitter. God helg

 22. Henriette Syversen

  Det er 2 år siden du kjøpte juletoget dette husker jeg godt, siden jula var utsolgt det året OG jeg glemte av det før det var utsolgt i fjor også…. i år har jeg husket det, og endelig sikret meg ett

  1. Henriette

   😀

 23. Hvor er nøtteknekkerne du har på juletreet kjøpt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *