julekonsert

Åååå! Se på hun der da! Stjerna ⭐️ I kveld var vi på Ulrikke sin julekonsert i Tune Kirke og det var rett og slett helt fantastisk vakkert! Begge jentene var med, og storkoste seg… helt til Naia plutselig sovnet et sted mellom sang nummer 4 og 5 😍uten tvil fordi sangen var så magisk (og kanskje og så litt for at klokken plutselig ble sengetid) ❤️ Alle fikk servering ved ankomst også – foreldrene hennes hadde bakt ikke mindre enn 550 kanelboller for anledningen! Hvor koselig er ikke det?!? 

Jeg elsker at Christoffer er manageren hennes, for det betyr at han dukker opp i Sarpsborg sånn helt plutselig (som i dag) og da får vi sett hverandre 😍 Ulrikke er jo fra Sarpsborg, men bor i Oslo (sammen med Christoffer) så det må jo være litt meningen alt sammen har jeg valgt å tenke 🙈


Og nå – nå er det natta! Jeg er stuptrøtt og så klar for den myke dyna mi ✨

9 kommentarer

 1. Hei Caroline! Er kolleksjonen din med Adax fortsatt tilgjengelig for kjøp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre 🙁 <3

 2. Ut i fra videosnuttene på Instagram virket det som en helt fantastisk julekonsert! For en koselig ting å gjøre sammen i adventstiden 🙂 Jeg har sikkert gått glipp av noe her, men hvordan kjenner du Ulrikke? Er dere i familie? Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Var helt magisk <3 Nei, vi er ikke i familie. Hun er fra Sarpsborg, men flyttet til Oslo for noen år siden. Der flyttet hun etter hvert sammen med Christoffer (de er ikke kjærester) som også er manageren hennes. Christoffer og jeg har vært venner siden 2009 og tok nylig opp kontakten igjen for alvor da han flyttet tilbake til Norge etter 7 år i utlandet. Så gjennom Christoffer kjenner jeg Ulrikke, vi har vært sammen på flere arrangementer dette året og alle tre har en veldig god kjemi. Fantastiske mennesker <3

   1. Sånne gode relasjoner er gull for sjelen <3 Dere er heldige alle 3 🙂 Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. Så koselig!! Ulrikke er helt fantastisk flink!<3

 4. Karoline

  Lurer på hvor de fine skoene til Nelia er fra som hun hadde på seg på konserten? 🙂

 5. Ulrikke synger fantastisk! 🙂

 6. Hei, hvor er skjørtet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *