årets juletre er snart ferdig

Den store pepperkakebakedagen og pynter juletreet-dagen var i går! Da var det skikkelig julestemning her hjemme, med Putti Plutti Pott over høyttalerne og lukten av pepperkaker i ovnen i hele huset. Så koselig ❤️ Å feste stjernen på juletreet er kanskje det vanskeligste av alt og i år ville Naia prøve seg… det gikk ikke helt som planlagt 😉 

Jentene har hver sin julekule som de henger på hvert år, nesten som en litt høytidelig tradisjon 🙈  Nelia har Prinsesse Sofia, for det var hennes absolutte favorittkarakter den gangen hun fikk den. Til Naia den gangen kjøpte jeg en skikkelig nostalgisk Disney-julekule, med flere av figurene på – de holder hender og går liksom runde julekulen. Så fin! Den har en tag på hvor det står «Naias første jul – 2016» Bestilte dem hos Disney Store om noen skulle lure 🙂 

Se hva jeg fant da vi var i Sverige! Dessverre hadde de ikke så mange igjen, så jeg kjøpte med meg de som var der og håper de vil se fine ut på treet. Jeg har ikke fått hengt dem opp ennå, men skal prøve senere i dag – kan jo bli litt mye også 😉 Eller kan det?! Haha 🎄

Grøt til folket! Risensgrynsgrøt stod faktisk på menyen forrige søndag også, men gjør meg ingenting, det smaker liksom ekstra godt i desember ⭐️ 

Etterpå spiste vi blåmuggost og pepperkaker – seriøst den beste snacksen jeg kan få i desember! Har du enda ikke smakt dette MÅ du bare prøve! Mmm! 


I kveld skal vi på julekonsert med Ulrikke Brandstorp og vi gleder oss så masse! Jentene blir også med – billettene lå i dagens kalenderluke 🙂 Apropos: bilder av årets adventskalender (i trappen) kommer om noen timer 🙂 Håper dere har en superfin mandag ✨ 

40 kommentarer

 1. Så flotte bilder!!! Er ekstra gøy å følge bloggen din i desember. Så mye fin pynt, vakkert julehjem. Hos oss pyntes ikke treet før lillejulaften, frem til det er det bare adventsstake og lys i vinduene. Fint med forskjellige tradisjoner 🙂 Gleder meg til å se årets kalender! Kos dere på konsert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Vi skal kose oss masse!

 2. Hva skjedde når stjerna skulle på?

 3. Utrolig flott juletre !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet! Lette lenge etter et så flott 🙂

 4. Åhhh, så nydelige billder! Og nydelig tre, stemning og…. alt! 😀
  Kjör på med slöyfene! Jeg syns det skal MYE til at det for mye pynt på treet! Men det er bare min tanke da selfölgelig! 😉 Haha! Ha en flott kveld! Nyt! Konsert skaper så god julestemning! Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, vi skal kose oss masse 🙂

 5. Hvilken butikk kjøpte du sløyfene? Krysser fingrene for at det var på Nordby i en eller annen butikk

  Kjempe fint juletre som alltid

  1. Caroline Berg Eriksen

   ICA på Torp 🙂

 6. Så koselig 🙂 Husker da du viste det juletoget første gang og jeg bare kjente at DET måtte jeg ha. Også var det utsolgt her i byen og ei venninne av meg fant det i nabobyen og sendte til meg. Hehe. Hører med til historien at jeg ikke er glad i jula pga dårlig oppvekst, så det å finne en juleting jeg liker var (og er) stort! Det ble liksom min første GODE juleting.

 7. For en herlig julestemning, treet ser helt amazing ut. De røde sløyfene er ikke for mye synes jeg. Har forsøkt å få tak i slike selv. Dere fortsetter å levere en super blogg med de fineste bildene og herligste atmosfæren. Du er så bra Caroline, du og din fine familie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

 8. Så nydelig pyntet! Får skikkelig julestemning av bildene 🙂 Jeg lurer på om du har en spilleliste du hører på når du trener, som du vil dele?<3 Trenger litt inspo!

 9. Synnøve Hersvik

  Hva har du på blåmuggosten? Er det syltetøy?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 10. Godtar dere ikke følgeforespørsler på netfit lengre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, godtatt nå 😀

 11. Så vakker stemning hos dere. Nydelig juletre, lyst å dele navn på treet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det 😀 Vet du hva, det husker jeg dessverre ikke 🙁 Det er fra Hageland, og er ca. 240 cm høyt.

 12. For noen stemningsfulle bilder 🙂 JeG sier kjør på med sløyfer og pynt! Jeg elsker julen og har julepyntet hus til 1 søndag i advent, treet kom opp i går 🙂 jeg er blitt så «glad i» pynten min så vil gjerne ha den fremme så lenge som mulig 🙂 Det er alltid en fryd å klikke seg inn her! 😀 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig! Vil gjerne ha den fremme så lenge som mulig <3 Tusen takk for så fine ord, Tone! Klem <3

 13. Kjære Caroline. Jeg følte bare for å fortelle deg, at jeg synes bloggen din bare blir bedre og bedre! Det er altså såå koselig og inspirerende å klikke seg inn her på bloggen, at nå måtte jeg bare måtte gi deg en liten tilbakemelding. Noen ganger føles den som et mykt, deilig pledd som svøper deg inn i gode følelser, varme, vakre inntrykk og kreativitet. Takk for en herlig blogg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, Line! Om du bare visste hvor glad jeg ble nå! Tusen, tusen takk for at du leser <3

 14. Wow! Ein ting er sikkert- du og LK skal vere ufatteleg stolte av alt de leverer her på bloggen. Ein ser kor mykje arbeid de legg i det- og det står det stor respekt av!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eirin <3

 15. Såå fint og julete hos dere! Kan jeg spørre hvor juletrefoten er fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er fra hf home, men er sprayet med gullspray 🙂

   1. Kan jeg spørre hvilken spray du har brukt? Alle gullsprayene jeg har forsøkt blir liksom mer brune enn gull, men dette var jo veldig fint!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kjøp fra Biltema! Den er fin 🙂

 16. Hei!

  Hvor er det toget rundt juletreet fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Jula 🙂

   1. Takk for svar! Synes det er så kjekt å lese alle interiør innleggene dine. Blir så inspirert! Dere har det veldig koselig 🙂

 17. Så stemningsfulle bilder 🙂

 18. Wenche Døhli

  Hei Caroline, hvor har du kjøpt gull ringen du har dekket juletre foten med? Mvh. Wenche

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er i sølv, har bare sprayet den med gull-lakk 🙂

 19. Det blir aldri det samme med et kunstig juletre, uansett hvor pent man pynter. Jeg håper aldri forfengeligheten tar meg så lagt at et ekte tre ikke er godt nok❤️

  1. MARTE. Er man forfengelig når en har kunstig tre ? Her i huset har vi det pga allergi, hadde aldri funket med ekte tre. Men flott at alle kan gjøre som de selv ønsker og syntes er pent. Veldig praktisk med plast , spesielt med tanke på du slipper ha barnåler i hus frem til mai måned 🙂

 20. Tips: sett på stjernen før pynten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Smart!!

 21. decorations christmas in the tree? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *