jul på slottet

Jul på slottet altså – det er helt magisk! Det er så koselig at dere også får julestemning av dette, jeg koser meg nemlig gløgg bare av å se på bildene 🙂 Bordet på bildet over er stappet med hjemmelaget snop som karameller, cookies, julekaker og vingummi, det lukter røkelse i hele slottet og så har de laget verdens fineste miniatyr-pepperkakeslott av Thorskog 🙂 Her kommer noen flere bilder fra kvelden vår 🎄 

Vi møttes til hvitvinsgløgg i seks-tiden før middag og det er noe av det beste med hele oppholdet! Jeg kunne jo drukket gløgg året rundt, men da hadde nok magien forsvunnet bare bittelitt 😉 For kvelden hadde jeg på meg en kjole fra By Malina, det er mange som har spurt meg om den 🙂 Jeg bestilte den via Nelly, men vet at Boozt også har (eller har hatt) den i nettbutikken 🙂 Den er så fin og jeg synes den passet perfekt inn på slottet ✨ 

Mine fine venninner ⭐️ 

Middagen er et kapittel for seg selv altså, helt fantastisk 5-retter og så julete stemning overalt at jeg nesten må klype meg i armen – haha! Da vi var her første gang i 2015 ble vi overrasket av helt nydelig julesang fra et damekor som gikk fra bord til bord og fremførte for oss. Jeg la ut et klipp på instagram den gangen, da fikk vi servert Carol Of The Bells og jeg glemte det aldri. Hvert eneste år siden har vi liksom ventet og håpet på at det skal skje igjen, men de kom aldri tilbake… helt til fredag! Jeg ble så glad da de plutselig stod inne i restauranten og fremførte den ene nostalgiske julesangen etter den andre! Hallo frysninger! 

Misteltein jo 💋 


Resten av kvelden var rolig og fin, og i går spiste vi lang felles frokost før hjemreise. I går kveld ble adventskalenderen til jentene hundre prosent ferdig (bilder av den fine trappen kommer snart) og så begynte vi med juletreet. Det skal vi gjøre ferdig i dag, og hvis regnet gir seg skal vi på julemarked 🙂 Håper dere har en fin 2. søndag i advent ⭐️ 

31 kommentarer

 1. For ett fantastisk sted altså! Elsket kjolen din,så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 2. For noen nydelig bilder! Dere er vakre! 🙂 Ser helt fantastisk ut der! Tror jeg må prøve å få til en tur dit neste jul 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! <3

 3. Nydelige bilder og fin advent tradisjon! Og fint å gjøre dette sammen med venner. Jeg bare lurer på om dere ikke har single venner/ familie. Ønsker dere kanskje bare å være par? Det er sårbart å stå alene og det er viktig å inkludere alle typer livssituasjoner, synes jeg. God adventstid!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har single venninner, men de har ingen interesse av å være sammen med flere par på et slikt sted 🙂 Om det haddee vært tilfellet, hadde de vært hjertelig velkommen 🙂

 4. Vet du hvor den fine slipsnålen til Lars-Kristian er fra? Tenkte litt på julegave til min kjære der 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tror den kommer fra Match 🙂

 5. Ser helt magisk ut på slottet
  Vi reiser dit med gode venner til lørdagGleder oss veldig❤
  Vi har aldri vært der før.
  Men da vi så bildene fra en tidligere tur dere har hatt der, så ble vi så inspirert til å reise dit⭐❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre! Håper dere får et magisk opphold 🙂 Jeg møtte en som feiret 60-årsdagen til pappaen sin der med familien, og hun dro også fordi hun hadde lest om det her, så det gjør meg skikkelig glad 🙂

 6. For noen fantastiske bilder, av en flott gjeng. Jeg fikk faktisk frysninger bare av å lese din beskrivelse av korsangene! Takk for all juleglede du sprer via bloggen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig å høre Hanne! Tusen takk <3 Good jul <3

 7. Lipstick?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I don’t remember the names etc right now, but I will do a post on instastory 🙂

 8. Ser aldeles nydelig ut, deilig julestemning 🙂
  Kan jeg spørre om kamerainnstillingene på første bildet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Det er tatt på stativ og er 5 bilder som er lagt sammen til et HDR-bilde 🙂

 9. Hei, julestemning!

 10. Herlighet, nå er julestemningen på maks for min del! 😀 Nydelige bilder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det gjør meg glad <3

 11. Fineste Caroline, hvor er den nydelige kjolen fra? Den bare må jeg kjöpe om den fortsatt selges:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra By Malina! Sjekk Boozt, Nelly eller bymalina.com 🙂

 12. Så at svaret var der allerede….Ha en fin dag fine du

 13. Nydelig,så vakkert :). Rålekker kjole,hvor fra?. eller lignende. God klem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mariann! Den kommer fra By Malina 🙂

   Klem!

 14. Hei:) Hvor er kjolen i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   By Malina 🙂

 15. Så nyyydelig! <3 Jeg må få si at du VIRKELIG kan dette med å gi oss julestemning altså! Hohoho! 😉 Du er best på det syns jeg! 😀
  Klem til deg vakre, gode! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel god! Tusen takk, Beate <3

 16. Giftet meg der i 2010. Fantastisk flott slott og ikke minst personale. Magisk

 17. Fantastisk fine er dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *