inspirasjon til nyttårsbordet

reklame: hardanger bestikk

Husker dere at jeg i november dekket julebordet med bestikk fra Hardanger Bestikk? Nå har jeg dekket et nyttårsbord, og vil samtidig gi dere en rabattkode som gir 30 prosent avslag på absolutt alt i hele nettbutikken! CAROLINEJUL er gyldig frem til 16. desember. 

I år vil jeg dekke nyttårsbordet i hvitt, sølv og sort, med innslag av grønt 🙂 Jeg er alltid fan av å ta med naturen inn i stuen når jeg skal dekke bord, det gir umiddelbart en varmere følelse – selv når bordet består av kalde toner som det ofte gjør ved nyttårstider. Jeg synes sølv hører nyttår til, det er noe med det gylne og røde som er jul for meg, og til nyttår trekkes jeg derfor mer mot sølv og hvitt – av en eller annen grunn! Dessuten synes jeg sort også er en fin festfarge å bruke til den siste dagen i året!

Jeg har dekket et festbord inspirert av nettopp nyttår, med det nydelige bestikket Renessanse fra Hardanger Bestikk. Jeg elsker de klassiske og rene linjene og synes det passer helt perfekt inn på et festbord. I tillegg er det utrolig slitesterkt, og ettersom det er laget av stål tåler det oppvaskmaskinen. Ekstra pluss for at du slipper å pusse det 🙂 


Rabattkoden CAROLINEJUL gir som sagt 30 prosent rabatt på absolutt hele nettbutikken til Hardanger Bestikk, og dersom du tenker at det skal være en gave til jul, må du bestille før 16 desember 🙂 En helt fantastisk fin julegave som varer og varer ⭐️

22 kommentarer

 1. Nydelig med grønt mot hvitt! 🙂 Og jeg er helt enig, sølvfargene gjør seg veldig godt på nyttårsaften!

 2. Litt lite bestikk til så mange tallerkner..

 3. Supert innlegg! Dette er du virkelig god på!

  Flere slike innlegg og mindre om privatlivet deres 😉

 4. Veldig pent dekket bord, men med tre skåler/tallerken blir det vel feil å bare dekke med ett bestikk?

  Suppeskål fordrer vel en skje? Og så bør det jo være ett bestikk til de to andre rettene det er dekket på til?

  Hardangerbestikk er supert. Vakkert, vedlikeholdsfritt og tidløst.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har du helt rett i! Burde hatt dessertbestikk også, det underste er dekketallerken 🙂 Noterer meg til neste gang 🙂

 5. Nydelig pyntet bord!
  Du er så utrolig flink!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 6. Hvor er fatet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tallerknene kommer fra Wedgewood, Sterling heter det 🙂 Fikk det til bryllupet vårt <3

 7. Lekkert bord, Caroline! Enkelt og klassisk, akkurat slik jeg liker det.
  Bruker du ekte granbar, eller er det plast?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker som regel ekte granbar, men dette er plast 🙂

 8. Nydelige bilder som alltid! Rene julemagasinet, dere er flinke! ! Men hvorfor bruker du ikke di fine spennene dine som du designa for en tid tilbake? Di var jo kjempefine på deg som har langt hår,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 Jeg bruker dem fortsatt, men ikke like ofte 🙂

 9. Jeg skjønner at dette kun er ment som reklame/inspirasjon, men jeg håper at du ikke pleier å la telys være på bord uten å sette dem i en form for lysestake først. Dette ser direkte brannfarlig ut. Ikke bra når man har små barn i huset. Skjønner at dine sikkert var i barnehagen da du gjorde dette klart, men som en påvirker burde du være obs på at ikke alle andre som har små barn nødvendigvis tenker så langt selv. Dette er ikke bra. Skulle for øvrig likt å sett et mer seriøst innlegg på bloggen din om hva dere gjør i familien for å forhindre brann, og om dere har noen felles plan for hva man skal gjøre om uhellet først er ute. Jeg kjenner flere familier med barn som har driller barna sine på å kun ta med det nødvendigste ut hvis det brenner (=tøfler som står ved døra), ringe på hos nabo for å si i fra, ha et fast samlingssted ute etc.

 10. Dear Caroline, the table looks super beautiful and elegant!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 11. Vakkert! Så smart med de små sviblene med sölv-jord! Digg!
  Ref. til innlegget der tv stuen er pyntet: det er heeelt fantastisk at du blander både billigere pynt med litt mer eksklusivt! Det er jo ikke alle som kan handle dyrt, inkl. meg selv! Det går i lavbudsjett hos meg, men jeg klarer å få det veldig fint fordi! Er heldigvis veldig kreativ av meg! Så den kritikken, kjente jeg kokte inni meg!!! Og makan som folk blandet seg inn om hvordan du BURDE pyntet! Ehhhh, NÅR önsket ALLE å pynte LIKT??? Nei, det er uhört! YOU DO YOU! Stor klem til deg inspodronninga! <3

 12. Jeg har lenge ønsket meg et forrettbestikk fra Hardanger. Kanskje du kan foreslå det eller designe ett for dem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hardanger Bestikk har mange forrettbestikk 🙂 Bare å sjekke ut hjemmesiden.

 13. Så nydelig bord❤️ Hvor kjøper du granbaren? Er den ekte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er falsk, kjøpte den på Kremmerhuset 🙂

   1. da må du merke innlegget med reklame for Kremmerhuset og.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det må jeg så klart ikke 😉 Kjøpte det for mine egne penger for mer enn ett år siden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *