årets julebord 2019

Fra i går til i dag var vi samlet på Thorskogs Slott i Sverige – dette er virkelig verdens beste tradisjon! Vi fikk en tur hit i julegave av mamma og pappa i 2014 og hadde vårt første opphold her med dem julen 2015 – deretter har vi vært her nesten hvert år siden. Jeg tror ikke det blir ordentlig jul i hjertet mitt uten et opphold på dette nostalgiske og helt nydelige julepyntede slottet! I år var vi her sammen med Siri, Kristoffer, Bård og Katrine og kvelden var så fin – bilder fra kvelden kommer litt senere.

Lars-Kristian og jeg ankom i ganske god tid for en gangs skyld, så vi fikk med oss kaffe og kake i finstuen ved juleetreet fra klokken tre 🎄


Vi sov helt til klokken åtte (!!) har spist en god frokost og sittet med kaffekoppen helt til nå 🙂 Nå skal vi komme oss avgårde for å harryhandle før vi skal hjem til jentene ❤️I kveld blir det pynting av juleetreet – gjett om jeg gleder meg da 🙂 

12 kommentarer

 1. Gleder meg allerede veldig til å se resten av bildene! Jeg er helt enig med deg i at et slikt julepyntet slott er råfint. Antrekket ditt var også råfint forresten, elsker toppen!

 2. Så nydelig plass. Hvor er skjørtet ditt fra?

 3. Vakkert. Gleder meg til flere bilder!

 4. Gleder meg til å se flere bilder. Så fin tradisjon..

 5. Har du link til den hvite oversized skjorten du hadde på deg på story for ikke så alt for lenge siden? Tror du sa Nelly, men finner ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre, den er utsolgt :O De har en tilsvarende, men den heter extra oversized og er dermed mye større igjen :p

 6. Gleder meg til flere bilder! Nesten en tradisjon for oss lesere å se bilder derfra, hehe.. 🙂

 7. Hvor er toppen fra? Så koselig! Hvor får man kjøpt billetter til slottet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du bestiller opphold på hjemmesiden deres, https://www.thorskogsslott.se/home/privatpaket/jul-pa-slottet/ 🙂

 8. Hei! Jeg har lurt å lurt på øyensminken din i blogginnlegget hvor du var på julekonsert med din mor. Du hadde en rølig øyenskygge, så d ut som. Jeg har hengt meg litt opp i den looken og lurer fælt på hvilken skygge du har brukt. Den var nyydelig! Har du blandet for å få til looken? denne vil jeg gjerne prøve!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg har blandet! Det er to forskjellige fra mac bla, kan vise en looken på youtube eller story 🙂

 9. Hei Hvor er den røde toppen din fra? Veldig fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *