omvendt julenisse

Nå har vi funnet lokale, fått låne en kjempefin nissebil og mottatt en del ting fra flere som ønsker å bidra, så i går var det på tide med neste steg i prosjekt Omvendt Julenisse: sortere 🙂 Med oss på laget hadde vi mamma og hennes venninne Heidi (min fadder ❤️) og så var det Lars-Kristian og meg. Vi holdt på i noen timer, og fikk skikkelig system i alt sammen, så nå gleder jeg meg til veien videre! Neste steg ut blir å kjøpe inn det vi mangler av gaver og mat, pakke inn, pakke ned og levere. Sistnevnte er kanskje det jeg gleder meg aller mest til – å levere! Bare det å vite at vi er med på å gjøre en forskjell, gjør meg så glad! 

Jeg vet at julen er en ekstra travel tid, og derfor er jeg så takknemlig for alle som vil bidra og hjelpe oss med dette. Uten all denne hjelpen med donasjoner, lån av lokale, lån av bil, at vi har kunnet plassere flere handlevogner i butikkene, får bruke et kjølerom til alle matvarene og ikke minst: hjelpen vi trenger nå fremover med å få alt i system (mamma og Heidi ❤️) – uten alt dette ville ikke de barna vi faktisk skal hjelpe, få en skikkelig julefeiring. Men dette, akkurat de timene vi bruker nå og frem til jul, de kommer til å utgjøre en forskjell for noen andre, og det gjør meg så glad! Jeg husker så godt hvor rørt jeg ble den gangen vi først ble kjent med prosjektet i Skien i 2013, og jeg er så glad for at vi nå har kunnet starte med det samme her. Gjengen i Skien har vært til stor hjelp, uten tvil!  

Vi er opptatt av at gavene vi gir bort skal være i god stand, de skal være så nye og ubrukt som mulig og aller helst ønsker vi å oppfylle ønskene til barna vi skal hjelpe. Vi har derfor bedt dem om å sende så detaljerte juleønsker som mulig, for å virkelig kunne gi dem det de ønsker seg. I tillegg til gaver er det flere familier som trenger mat i julen, det vil si skikkelig, tradisjonell julemiddag og gjerne noe ekstra så de har utover i romjulen også. Vi blir derfor veldig glad for flere bidrag, så dersom du ønsker å bidra med mat, kan du gjerne ta en tur innom en av butikkene hvor vi har satt ut handlevogner – spør om du lurer på hvor de står 🙂 Du kan også vipse et beløp til vipsnummer 583151. 


Det er flere som har spørsmål om prosjektet, så dersom det er noe spesifikt du lurer på rundt dette, kan du ta en titt på hjemmesiden vår HER ❤️

33 kommentarer

 1. Du er fantastisk. Julen er en vakker tid

 2. camilla

  Fantastiskt… må ert engagemang, omsorg o generositet sprida sig!!!

 3. Kan ikke bli bedre, tommel opp

 4. Nydelig tiltak! 🙂 Har sett det stå handlevogner her på Notodden også, det varmer hjertet å se hvordan de fylles opp. <3

 5. Dette gjør meg så glad og rørt!! Jeg har selv vært en av de som ikke har hatt penger til mat og julegaver, og med to små var det veldig tungt og hjerteskjærende. Et gavekort på den lokale dagligvaren fra en frivillighetssentral var min redning den gang Jeg plukker derfor alltid med meg noe ekstra til handlevognene i butikkene og donerer det jeg kan i førjulstiden! Julen er til for å vise kjærlighet og hjelpe de som ikke har så mye. Dere gjør en fantastisk jobb

 6. Dere er bare helt fantastiske❤️ For en forskjell dere gjør for så mange denne julen! Dette sier så uendelig mye om dere som mennesker og hvor utrolig godhjerta dere er❤️

 7. Jeg blir så glad av dette! Moren min var med på å starte opp noe liknende få år før hun døde. Det er langt mer nød i Norge enn mange vet om.. Takk for at dere bruker plattformen dere har bygget opp til et slikt formål!

 8. Dear Caroline, this project is really laudable!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Jeanette

  Åh,dette er så fint tiltak! ♡♡

 10. For en fantastisk jobb dere gjør <3 Tenk så mange som får glede av dette og hvor mange familier dere hjelper. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 11. Nydelig initiativ til hjelp for store og små.
  Men hva er det omvendte her, egentlig..? Gjør denne/ disse julenissene det motsatte av andre julenisser – som tar inn ønsker og fordeler gaver…? Eller skal jeg lese ‘omvendt’ som om nissen har fått en åpenbaring eller blitt frelst..?
  Egentlig håper jeg at ingen av de to forslaga mine stemmer 😉 og at du forklarer det bedre.
  Uansett: Lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror de hadde valgt et litt annet navn om de kunne velge igjen, men det de tenkte med navnet var vel at de i første omgang samler inn gavene i stedet for dele dem utt 🙂

 12. Og jeg som akkurat har leveret 2 poser til fretex containeren.
  Tenkte ikke jeg kunne kjøre til sarpsborg med det. :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det viktigste er at det ender opp hos noen som trenger det 🙂

 13. Utrolig bra iniativ av dere!stå på!
  Lykke til!❤️⭐️⭐️

 14. Kristine

  Fantastisk tiltak <3

 15. Nydelig tiltak og innsats❤️

 16. Fantastisk!❤️ Dere er virkelig flinke! ❤️ Og godhjertet!❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 17. Hvor mye går i din lomme hvis man bidrar ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ingenting som går til oss 🙂 Alt går direkte til hjelpearbeidet.

 18. Dere er helt FANTASTISKE ❤️❤️ Rørende flott engasjement og tiltak ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 19. Skikkelig bra!! Idag er frivillighetens dag, så gratulerer med dagen til dere som arbeider frivillig med dette, og bruker tiden deres på andre 🙂 Blir ikke bedre enn det!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 20. Spør igjen…hva med gdpr, når dere innhenter personopplysninger? Dvs hvis dere innhenter det?

 21. Fantastisk ❤️Du er god…Dette gleder mange ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk<3

 22. Varm_Kakao

  Positivt at dere er med på dette tiltaket, det står det respekt av!

 23. Elisabet

  Fantastisk ❤️❤️

 24. Fantastisk, så flinke dere er!! Jeg har vipset:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det kommer virkelig godt med 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *