jul i tv-stuen

reklame: kremmerhuset 

Nå har de så mye fint på Kremmerhuset og jeg er så heldig som har fått style TV-stuen akkurat slik jeg ønsker med produkter fra dem. Sofaen har fått rødt og sort innslag med de nydelige putetrekkene i velur og bordet har jeg pyntet med adventstake og telysholdere. Adventstaken har fått julekuler for å ta igjen det røde i sofaen og ikke minst – for julen generelt. Jeg elsker en rød og gyllen jul og synes disse er så vakre! 

Jeg ønsket å beholde bartrallen som vi fikk i høst, for den har vi blitt så glad i, og ettersom vi har en del grå innslag i TV-stuen, ble jeg så glad da jeg oppdaget juletrærne i sement! Se så fine! Sammen med lyslyktene i messing ble det julete og veldig koselig ⭐️

Denne sorte vasen er fortsatt en stor favoritt, så den ville jeg ikke ta bort for å få plass til noe annet. I stedet pyntet jeg den med granbar, og det ble så fint synes jeg! 

Og så disse nydelige stjerene i vinduet da! Grønnfargen på dem er virkelig helt nydelig! 


Alle mine favoritter fra Kremmerhuset for julen kan du finne HER 🎄 De har utrolig mye fint og også mange gode gavefunn om du trenger inspirasjon til det. De har sjokoladehjerter, fantastisk godt sjokoladepulver og små marshmallows og ikke minst masse produkter fra Nicholas Vahe! I tillegg til fine vinterkopper, nydelig bestikk og servise, fjøler og skjærebrett – ja! Det er rett og slett veldig enkelt å få gode gaveideer her 🙂 

72 kommentarer

 1. Herlighet så mye fint!!

 2. To, to. To, to. To dråper vann☃️☃️⭐️⭐️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her er det både 1, 2 og 3 av hver ting 🙂

   1. Hun mener du pynter i partall. Man skal ha 1,3 5 osv

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det skjønte jeg 😉 Og poenget mitt var at jeg pynter både i partall og oddetall. Det er like mange ting i oddetall, som i partall, om ikke flere.

   3. Syns det er mye 2 og 4, hvertfall av de største tinga.

  2. Må vel ikke pynte i en eller tre ingen regler på det.

  3. Kan ikke Caroline få lov til å pynte slik hun vil? Det er vel ingen regel på dette?

  4. Ikke for at det betyr noe for meg, men de eneste pyntetingene som er oddetall er de som det er en av, som jeg ser av disse bildene?

   Du liker nok symmetri, og det er ofte fint, men når du legger ut rene interiørbilder må det være ok å kommentere på det også (dette er til dem som mener at alle som ikke bare skryter er slemme).

   Man får litt showroom følelse av bildene, og ikke et direkte lunt hjem. Men smaken er som baken og man innreder som man selv liker.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er 3 julestjerner 🙂

   2. Ok, det kommer ikke frem fra bildene. Men da henger det kanskje en stjerne i hvert vindu? Altså mer symmetri.

    Det er ikke udelt negativt, og det fremstår som litt rart at du ikke bare sier at jo, jeg liker det slik, i stede for å diskutere på noe man likevel ser?

 3. Åh, sedertre og grønne stjerner!!! <3

  1. Dette kommentarfeltet er bevis på akkurat hvor godt vi har det i Norge. Når folk har energi til å orke være negative til hvordan folk pynter hjemme HOS SEG SELV!
   Greit det er en form for reklame, men sender dere inn mail ang tv reklamer også tro.

 4. Så var det meg og gardiner igjen….
  Med så vakre vinduer trenger man virkelig ikke det. Har alltid sverget til hvite stjerner, men disse passet veldig godt i stuen din.

 5. Åhhh! Så fantastisk nydelig! Skikkelig flott! Jeg fikk virkelig julestemning! Takk for det, fine deg! Så göy å få titte inn i deres julehus! Yeeei! 😀 Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Bare hyggelig!

   Klem <3

 6. Varm_Kakao

  Dere har flere fine møbler og ting og tang, men savner en varme og personlighet i (bl.a) dette rommet. For dere virker som veldig varme og gode personer selv! Heldigvis er det hver sin smak, og dere trives sikkert veldig godt. Lurer på de øverste hyllene, skal det være dører (eller ting) der eller er den delen ferdig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hele den reolen er et skap, så litt usikker på hva skal ha i de øverste hyllene 🙂

 7. Dere som tar så mye bilder, hvorfor velger dere upersonlige og masseproduserte plakater isteden?

 8. Fint med grønne stjerner!
  Det er forresten ikke granbar i den svarte vasen. Det er furu

 9. Og så har jeg «alltid» stusset over at ei fra Sarpsborg skriver ord som stuen og sort. Det er så fjernt fra dialekt/talemål i Sarpsborg.

  1. Mye rart man skal henge seg opp i, haha! Hvem bryr seg om det er granbar eller furu? Og VIRKELIG, hvem bryr seg om det står stuen eller stua? Caroline har forøvrig bodd noen år i Oslo, og da endrer man gjerne litt dialekt og talemåte på enkelte ord.

   1. Jeg tenker generelt man bør være så korrekt som mulig. Er det gran, sier man gran. Er det furu, sier man furu. Ganske vesentlig egentlig.
    Og når det gjelder dialekt; hvorfor legge om til noe annet når man bor der man er vokst opp?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri hatt noen utpreget sarpe-dialekt 🙂 Så har egentlig ikke lagt om noe.

 10. Your TV room is perfectly decorated, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3

 11. Så koselig det ble! Liker de grønne stjernene. Ja takk til flere bilder fra julepyntet hus, jeg blir så inspirert til å pynte og ordne selv! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kommer neste uke 😀

 12. Omg dette ser som en juledrøm

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 😀 <3

 13. Du som sier du er så glad i å lese bøker..hvorfor har dere ikke flere bøker i bokhyllen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg elsker bøker, men jeg lytter, jeg leser ikke 🙂

   1. Hva slags bøker er det du har i hylla ved vinduet? Ser ut som en serie

   2. Caroline Berg Eriksen

    Leksikon 🙂

 14. Dere har det så fint❣️stemningsfulle og stilige bilder som alltid☺️Har følgt deg i mange år her på bloggen,-tenkte det var på tide å legge igjen en liten tilbakemeldingSynes dere gjør en helt fantastisk jobbAlltid variert og noe for enhver smak.Hadde vært artig å sett dere i en julevideo,-eller en julehousetour (hvis dere for tiden til å strekke til)Ha en strålende fredag,og god helg❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig å høre 😀 😀

   Vi skal lage en julevideo, enten på IG-story eller på youtube 🙂

 15. Lekkert, virkelig! Flotte bilder og inspirerende innlegg, som alltid! Takk for titten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 16. Takk for nydelig innlegg♥️ Du er så flink å skape fin atmosfære; dine Interiørinnlegg er helt topp!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 17. lillemaiken

  Nydelig! Akkurat passe miks av stramt og mykt i mine øyne <3 Hvor er de gull-lyktene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 18. Det er fine reklamebilder, men jeg stiller meg spørsmål om hvorfor dere ikke satser på mer varige og eksklusive møbler, pynteting og ikke minst kunst på veggene når dere bor i en så staselig villa?

  Nips og naps fra Nille passer liksom ikke helt inn blant gamle tregulv, brystpanel og kakkelovn?

  Det ser heller ikke ut som dere har noen slags pynt som rett og slett må stå fremme pga affeksjonsverdien? Alt er nytt og av siste mote?

  Det er ikke meningen å være negativ, stuene er pene, men litt upersonlige, kanskje.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvilke møbler er det du sikter til som ikke har varighet? Slettvoll sine produkter er vel kjent for å være bra.

   1. Jeg tenker vel mer på alle småmøblene, puffer og traller. Jeg er enig i at Slettevold er kvalitet, og jeg håper at møblene får et langt liv i villaen.

    Og i hovedsak alt ‘dillet’ som stadig skiftes ut. Satser man mer på en varig og klassisk stil er man også med på å minske forbruket og dermed spare miljøet og kloden. Samtidig som det passer mer inn i husets sjel.

   2. Vet du, Caroline, jeg syns det er veldig bra at du også kan bruke rimelige ting til å pynte med♥️ Slettvoll har jo fantastiske møbler, og om dere bruker noen rimeligere så syns jeg det er fint også- ikke alt behøver være så dyrt for å passe i et herskapelig hus syns jeg. Vi har nettopp bygd hus i gammel, herskapelig stil og jeg har funnet mye inspirasjons hos deg. Siden det er blitt dyrt, er det begrenset hvor mange dyre møbler vi kan kjøpe. Så glad for at du kommer med tips/inspirasjon som alle kan bruke!!

  2. Ida Marie

   Enig med deg Hanne. Dere har en helt nydelig villa, men det virker som det meste av interiør er fra kremmerhuset og liknende og alt av kunst er posters? Her tenker jeg kvalitet fremfor kvantitet. Dere har en vakker gammel villa med mye historie, ønsker dere ikke interiør med litt mer historie også? Eksempelvis tenker jeg et ordentlig kunstverk istedet for 5 postere. Ja, det koster mer og du får det ikke sponset, men personlig så syns jeg det passer så mye bedre inn.

   Vi bor selv i et gammelt hus og holder for øyeblikket på å spare til litt kunst, jeg nekter å henge opp bilder som du finne på Internett og som er allemannseie, da venter jeg heller til vi har nok penger til å kjøpe ordentlig kunst. Dette er selvfølgelig min mening, men hadde vært interessant å høre hva dere tenker siden dere også eier et gammelt hus?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi har en del småinteriør fra Kremmerhuset, men ellers er det en god blanding 🙂

  3. Sara Katrin

   Dette forstår jeg ikke, Hanne.
   Bare fordi hun bor i en stor villa, så er det forpliktet å bare skulle ha dyre ting i huset?? I en gammel villa er det bare fint å bruke litt gamle ting eller ha noe som kan se gammel ut.. Litt antikk, mener jeg.

   Syns Caroline har en gjennomført stil i huset sitt, jeg. Og nips fra Nille er overhodet ikke feil i det hele tatt. Det er bare fint å kunne tipse om rimeligere alternativer når man har så stor påvirkningskraft på så mange mennesker som Caroline har. Tenker det er mange der ute som kunne ha bodd hos Caroline. Det kunne hvertfall jeg.

  4. Veronica

   Helt greit å stille spørsmål, men det er nokså stusselig å henge seg oppi hvordan andre mennesker velger å pynte sitt eget hjem 🙂

   1. Jeg kunne ikke drømt om å kommentere hjemmet til privatpersoner, men her er det en profesjonell blogg som bl.a viser frem og reklamerer for interiør og da er det vel greit, og kanskje også ønskelig, med tilbakemeldinger?

 19. Så flott! Kan du si hvor du har fått tak i det avlastningsbordet? Har lenge vært på utkikk etter et slikt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Kremmerhuset 🙂

 20. Så fint og julete!! Lurer på hvem det er bilde av på fotografiene på veggen?

  1. Sophia Loren, James Dean & Roger Moore ツ

 21. Elsker de lyktene, vasen, kvistene og treet fra Kremmerhuset. Jeg ville bare gardiner og noe i vunduskarmen, hadde lunet rommet. Er det mulighet til å fjerne bokhyllen? Hvis den ikke trengs likevel. Blir litt nakent i de hyllene over vinduet. Selv om det er en bokhylle kan man fint bruke det til å sette andre ting der også. Noe som gjør det koseligere enn de leksikonene som ligger der nå. Litt grønt f.eks og bilder dere har tatt selv. Tror jeg hadde blitt innmari koselig. Dere tar jo så mange fine bilder i ulike landskap
  De må jo fram.

 22. Elisabet

  Vil gjerne dele min mening 🙂 Synes det er hjemmekoselig med mindre pynt i partall. Og mindre nytt, nytt og nytt. Mye mer inspirerende og hjemmekoselig å se julepyntet hus med julepynt man har samlet på gjennom årene, men gjerne noe nytt, en ting eller tre. Det er først da det personlige preget oppstår. Jeg pynter huset vårt tilogmed med julepynt fra pikerommet mitt, den første leiligheten min osv. Da snakker man personlig preg, ting med minner og slår ett slag for gjenbruk ❤️ Barna ELSKER den gamle julepynten, og pynten de selv har laget ❤️

 23. Skikkelig lekkert, men kan jeg komme med et forslag? Synes stjernene i vinduet er fine i størrelse og fasong, men de forsvinner litt i de flotte vinduene du har. Ville gått for røde julestjerner, det hadde virkelig blitt smashings ♥️I tillegg ville det blitt mer harmonisk med annenhver røde og grønne puter i den sofaenHva synes du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Røde hadde sikkert vært fint 🙂 Jeg pleier å mikse litt med putene, så kan godt hende jeg ender opp med det 😀

  2. Nydelig julehjem, Caroline ❤️ alltid så kjekt å titte inn her… får alltid julestemning… og ja det hadde vært veldig fint med røde julestjerner i vinduet – de grønne var fine men de forsvant litt… Ønsker dere alle en fortsatt fin førjulstid ❤️

 24. L E K K E R T <3 L E K K E R T <3 L E K K E R T
  Jeg har fått kjøpt denne engledansen med reinsdyr, som du la ut for noen dager siden og nå ser det jammen ut til at jeg må en tur til, haha. Jeg kommer nok alltid til å tenke på deg, når jeg tenner den på julaften. Den er så fin!

 25. Sementjuletrærne er bare såå fine!
  Elsker sånt design. Jeg har eple i sement også. Litt spesielt kanskje men veldig fint.

 26. What size wall paintings?

 27. Syntes der er bra at du går for Nille , Kremmerhuset og andre billigbutikker,, da er det noe for alle,,, men kommer det snart noen fine bilder fra Slottet? Er det oppholdet også sponsa, ? Bare for dere to?

 28. Dere tar så fantastiske flotte bilder selv, hvorfor velge postere?

 29. Veldig fint, synes jeg. Får sånn julestemning av alle de fine bildene her på bloggen 🙂 Det jeg ikke forstår, er alle som skal kritisere interiørstil, komme med meninger om hvordan Caroline BURDE innrede og forlange forklaring på hvorfor hun og mannen innreder som de gjør. Nei, det er ikke alle valg de tar som jeg ville ha tatt. Ikke alt her inne er min smak. Men jeg kan da vel ikke kritisere andre for at de har en annen smak enn meg? Caroline skal da vel ikke være nødt til å forklare OG forsvare sin smak? Det blir jo bare for dumt. Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om de som kritiserer, også bruker å gjøre det samme ansikt til ansikt til andre mennesker? Kommer dere på besøk til familie og venner og rakker ned på interiør og møbler, og forlanger forklaringer på de valg de har gjort? Svært fascinerende å observere den type oppførsel her i kommentarfeltet. Det handler jo heller ikke om at alle bare skal skryte av bloggverdenen, men man trenger jo ikke gå helt av skaftet og miste enhver kontakt med normal folkeskikk.

 30. Så utrolig fint det ble <3 ønsker deg og hele familien en kjempe fin førjulstid, kos dere masse 😀

 31. Du er utrolig flink til å fikse huset, og jeg elsker stilen din.
  Flott at du mikser dyrt og billig. Bra dere viser at andre viktigere ting står i fokus enn bare å kjøpe dyre ting, feks ved å hjelpe andre.
  Ser at noen andre her kommenterer at dere bør ha dyrere kunst(!), helt sprøtt å lese hvilke kommentarer du får.
  Synes det er ekstra fint at du pynter som du vil! Ikke la andre påvirke deg.

 32. Dette funket ikke helt for meg 🙂 for mye nips og preg av «billig» og «nytt».

 33. Så utrolig nydelig! Takk for inspirasjon 🙂 Hvor er bartrallen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er fra Kremmerhuset.

 34. Seline Pettersen

  Hei! Hvor er adventstaken fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *