snart jul i hele huset

Nå begynner det å nærme seg juleklart i huset! Skal si det tar sin tid å pynte et hus på denne størrelsen, vi startet før helgen og har brukt noen kvelder på dette, men så har jeg samtidig jobbet med adventskalenderen til jentene (som snart, snart, snart er helt ferdig med sløyfebånd og alt i trappen) og alt tar jo tid, så ja – snart! Snart er det jul og til helgen skal vi pynte treet også! Det gleder jeg meg til 🙂 

Det blir glitter på treet i år også, vi må jo ha det! Jeg hadde en avstemming på instagram og flertallet sa det samme 🙂 Dette glitteret er så stort og fluffy også, og da ble det mer magisk og klassisk med en gang, synes jeg. 

Den magiske karusellen som spiller julemusikk 🙂 Jentenes favoritt ✨ 


Gleder meg til å vise dere et ferdigpyntet hus 🙂 Jeg skal snart avgårde til Oslo (igjen) men denne gangen er det pleasure og ikke business. Jeg skal på julebord med Christoffer og Ulrikke og gleder meg så masse til det! Kunne gjerne vært litt heldigere med været- (i går var det skikkelig julemagisk med minusgrader og snø, men nå er det skikkelig glatt og slapsete. Ja, ja! Vi skal ha det gøy likevel – har ikke tenkt til å være så mye ute uansett 😉 Håper dere har en fin tirsdag! 

19 kommentarer

 1. Så flink du er!ser ut som du legger sjelen din i dette!⭐️Tenkte pynte treet til helgen vi også. noen synes det er tidlig. Men jeg tenker det må få stå en stund når det først er tatt frem og pyntet så fint!det er jo bare koselig!⭐️⭐️⭐️

 2. Hørte nettopp på podden deres at du skulle dit i kveld! Haha! De gledet seg veldig! Kos dere masse! Klem! ❤️

 3. Hvor finner jeg så fluffy glitter a? Vi vurdere å dra til med glitter til tross for gamle minner om tynnslitt glitter på treet. Det der var jo fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clas Ohlson 🙂

 4. Kor er juletoget i fra ?

 5. har fulgt med dere på bloggerne i alle sesongene dere har vært med, men kom plutselig på noe jeg lurte på, får dere noe betalt for å være med på bloggerne, isåfall er det snakk om mye? <3

 6. Hvor er de fine nøtteknekkerene fra?

  1. Det lurer jeg også på

   1. Caroline Berg Eriksen

    Luxury design 🙂

 7. Inspirert

  Jeg kommenterer sjelden på blogger, og må si at lenge tenkte jeg at denne bloggen skaper et jag etter perfeksjonisme. Det overdådige og en streben etter materialisme. Dette var altså helt til jeg så dere på bloggene, der fikk vi se en helt annen side som viser en helhet. Så feil inntrykk man kan få av mennesker uten å se helheten. Håper du forstår hva jeg mener, men må bare si at du skaper så stemning med alt du gjør, og er en fantastisk inspirasjon i mitt kaotiske tobarnsmor/masterskriver/sykepleier liv=)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

 8. Hvor har du kjøpt glitteret til juletreet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clas Ohlson 🙂

 9. Blir tidlig med juletre her også. Syntes ikke det har noe med januar å gjøre. Så vill heller ha det lenger i desember.Gleder meg til å se huset deres ferdig pyntet. Ha en fin onsdag.

 10. Anna Tomine

  Elsker julepynten dere har!!!! Det er så innmari fint! Men, hvor er det du kjøper pynten? Nøtteknekkerne og stilen dere har til jul, gir meg julestemning rett gjennom maccen 😀
  Du vil ikke lage en liste over hvor du kjøper ting? Er så inspirert!

 11. Fine nøtteknekker! Det er noe jeg alltid har lurt på når jeg ser slike bilder av deg, og det er mange. Forteller LK en vits i det han fotograferer, ler du av noe i hodet ditt eller later du bare som om du ler? Må være vanskelig å le på kommando 😉

 12. Hvor er glitteret fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clas Ohlson 🙂

 13. Ingeborg

  Så mye fin pynt Hvor kjøper du pynten fra?Gleder meg til å se alt ferdig pyntet❄️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *