fotoshoot: sesong 12 av Bloggerne

I dag har vi vært i Oslo for fotoshoot i forbindelse med den nyeste sesongen av Bloggerne som kommer på nyåret! For en bra gjeng det er  ⭐️ Jeg synes det er skikkelig fint å være en del av den og jeg gleder meg til å se denne sesongen på TV også. Skal innrømme at det å ta dere med på teateret er noe jeg virkelig har et elsk hat-forhold til, for på teatret er jeg en helt annen – det er mitt fristed og en plass hvor jeg tør å tråkke langt utenfor komfortsonen, leke og være barnslig. Å være barnslig er jeg også hver dag med barna mine, men dette blir likevel på en annen måte, så det å ha et kamerateam med samtidig som jeg vet at det skal på TV, det er litt rart. Men det er jo helt topp å utfordre seg selv litt! Og så håper jeg dere synes det kan være gøy eller inspirerende å se på det også. Dere får selvfølgelig se mer enn teater i denne sesongen, men jeg kan jo ikke røpe for mye heller 😉 

Disse bildene av Lars-Kristian og meg tror jeg blir skikkelig fine! Hvor koselig er det ikke å ha slike bilder av oss to sammen? Jeg er heldig! 

Denne gangen hadde vi også et partyskift, gøy å variere litt 🙂 

It’s a wrap 😂 


Jeg hadde et stort ønske om å rekke innom Jul i Vinterland før vi dro hjem, men vi holdt på med fotoshoot helt til kvart på tre, så det får heller bli en annen gang 🙂 Håper jeg i hvert fall! God mandag, dere ✨ I kveld skal jeg pakke inn resten av adventsgavene! 

14 kommentarer

 1. Jeanette

  Gøy at dere er med i enda en sesong!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det synes vi også 🙂

 2. Gleder meg til å følge dere gjennom enda en sesong! Håper dere fortsetter å bli med videre leeenge <3

 3. Gleder meg til ny sesong!
  Gleder meg også til å se hvordan adventskalenderen til jentene ble! Og kanskje får vi vite hva den inneholder?:-))

 4. Såååååååå høye hæler! 😮 Skjønner ikke at du klarer! 🙂

 5. Hvilken foreo er din favoritt? 🙂 Bruker du den hver dag?

 6. Åhhh, gleder meg sååå til å se mere av dere! Eeeelsker det! Stor klem til deg, fine! <3

 7. Hvor er skjørtet fra? 🙂

 8. Så fine antrekk

 9. Hvor er den sorte toppe i fra ? Har du link ? Skjøtte vet jeg er fra Zara . Nydelige antrekk .

 10. hvor er jumpsuiten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjorte fra bikbok og bukse fra zara 🙂

 11. Heihei!! Så fine bilder 🙂 Leter etter litt inspo til det klassiske juleantrekket i disse dager og lurer derfor på hvor den gjennomsiktige toppen er fra? Den du bruker til paljettskjørtet. Usikker på om jeg velger noe a la det eller kjole. God jul til alle☃️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Nelly 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *