varm et barn til jul

reklame: Redd Barna 

Tenk at det allerede er desember og at julen er over oss igjen! Dette året har gått så altfor fort og jeg prøver virkelig så godt jeg kan å ta vare på de fine hverdagsøyeblikkene og tiden sammen med jentene mine. Ett år er jo ingenting lenger! Det er ingen i hele verden som betyr så mye for meg som barna mine, kjærligheten til dem er så sterk at den ikke er mulig å beskrive. 

Julen er uten tvil deres favoritthøytid, og vi er så heldige som kan gi dem masse kjærlighet, tradisjoner, god mat og varme senger. Vi mangler ingenting: er de sultne får de mat og fryser de etter å ha vært ute i vinterkulden, får de varme seg foran peisen. Det er ikke alle barn som er så heldige og dette er jeg veldig klar over – og når vi er klar over det, så kan vi også gjøre noe med det.  Redd Barna jobber hver dag for at alle barn skal overleve, lære og være trygge. Fordi en trygg barndom betyr alt. Denne julen har de som mål å varme 100.000 barn før jul og dette vil jeg så gjerne hjelpe dem med! 


Å varme et barn kan ha mange betydninger. Det kan være barn som har flyktet fra alt, som møter en hard vinter med kun et telt å sove i og sandaler på føttene. Det kan være gatebarn som trenger en trygg og varm seng å sove i, eller premature barn som er født i land med konflikt eller fattigdom. Dersom kuvøser ikke er tilgjengelig, er barnet avhengig av kroppsvarme fra mor eller far for å overleve, og dersom disse ikke er tilstede trenger de vår hjelp. Det finnes mange eksempler på barn som trenger varme, men felles for dem alle akkurat nå, er at de inngår i kampanjen «Varm et barn» 

Om du ønsker å bidra til å hjelpe, kan du gå inn HER og velge en gave du ønsker å gi. Dette er symbolske gaver som du finner i nettbutikken, og kan være en varm seng, skoleplass for ett år, en vinterjakke eller en overlevelsespakke. Du kan også vippse en valgfri sum til 2230 – 200 kroner er nok til å gi ett barn både varme og trygghet. 


I fjor var målet å varme 75.000 barn, men responsen var såpss stor at Redd Barna slo målet allerede før julaften. Til sammen endte de  opp med å varme over 100.000 barn, og i år trenger de vår hjelp til å klare det igjen ❤️

25 kommentarer

 1. Nok et utrolig flott tiltak ❤️ Håper mange bidrar ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg også 🙂

 2. where have you bought the carpet, gold frames for the paintings?

 3. Du imponerer mere og mere,, først Omvendt julenisse, og nå Redd Barna! Syntes tydelig at dere to har endret dere fra en overdreven luksus stil/ liv, til å vise en helt annen side,, dette er noe helt annet ja, en cafe og kaffekopper og luncher,, ( ja ikke at akkurat det er så luksus altså, hehe); Får vi se litt til arbeidet dere gjør med alle prosjekta deres og? Tommel opp for mindre Innlegg om/ av overflod og mere av stort og viktig arbeid med humanitære saker,,bra! ikke har dere innlegg om adventstrapp med 48 små og store adventsgaver heller ser jeg, supert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Vi kommer til å legge ut mer om det nå som vi kommer til å jobbe mer aktivt med det! 🙂

   Det kommer nok et innlegg om pakkekalender 😉 Men vi har ikke dyre gaver der, men fokuserer heller på aktiviteter og småting som dee trenger i hverdagen.

 4. Jeanette

  Kjempeflott at du har fokus på dette! Mye bedre å gi penger til noe fornuftig enn å kjøpe masse unødvendig på black week

 5. Flott tiltak.
  Barn i nød trenger hjelp året rundt så jeg slår et slag for å bli fadder, eks gjennom SOS barnebyer, plan eller UNICEF. Fin julegave til familien. og en fin mulighet for barna i familien å lære om barn i andre land. Blir mere konkret.
  Men det er klart at det blir mere åpenbart i julen hvor vi selv koser oss med overflod av mat, gaver, klær og unødvendige tilbud fra black friday. Så det er og selvsagt en fin tid for å få satt fokus på det.

  Ser forresten at det står reklame på innlegget – betyr det at du får betalt for å skrive det?

  1. Mener reglene fra Forbrukertilsynet er at all reklame skal merkes, selv om det ikke er betalt reklame.

 6. MMI, klart hun ikke tar seg betalt fra Redd Barna! Gjør du vel, Caroline, bare si d som d er, at dette er noe du gjør bare

  1. Ja det samme tror jeg og.
   Men da synes jeg hun skulle slippe å skrive reklame. Om man gjør noe på eget initiativ selv om det omhandler en kjent organisasjon så burde man slippe reklame taggen. Iallefall når man ikke får betalt

   1. Redd Barna har bekreftet at de betalte for reklamen. Til litt redusert pris.

  2. Gjør hun ikke? Ser ikke at hun benekter det selv.

 7. Hvor er klokka di ifra

  1. Caroline Berg Eriksen

   Daniel Wellington 🙂

   1. Marthe

    Skal ikke innlegget merkes med reklame for Daniel Wellington?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke reklame for DW, så nei.

 8. Hvilket merke er genseren din?

 9. Hanne Gro

  Jeg ser at du får tilbakemeldinger på Instagram om at flere mener at du bommer mtp bildevalg og fremstilling på annonsen for Redd Barna.

  Hva tenker du om at såpass mange bare kommenterer bildet av deg og tydligvis ikke leser budskapet? Burde du heller brukt et bilde som henviste mer til selve saken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan hende, men nå er ikke kommentarer på instagram den eneste måten å måle effekten av et budskap 🙂 At de kommenterer bildet av meg betyr heller ikke at de ikke leser budskapet. Det går jo fint an å gjøre begge deler.

   1. Hjernen oppfatter bilder 60 000 ganger raskere enn tekst så det hadde så absolutt vært smart å bruke et bilde som assosieres med RB i denne sammenhengen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg hadde nok brukt t-skjorten om jeg hadde den 🙂

 10. Hvorfor bruker du ikke Redd Barna t-skjorte som de andre influencerne som også reklamerer for Redd Barna gjør? For å sette budskapet mer på organisasjonen enn person og hva personen har på seg (merker meg du har fått mange kommentarer på hvor genseren din er fra..)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fikk faktisk ikke tilsendt t-skjorten :/

 11. Camilla

  Tack för att du engagerar dig!

 12. Ser det er flere som lurer på om Caroline får betalt fra Redd Barna!! Selvsagt er det ingen som tar betalt for noe så viktig <3
  Flott iniativ <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *