hjemmemøte og omvendt julenisse

I går kom Oslomøtet mitt hit til meg og det var helt fantastisk hyggelig 🙂 Ikke minst var det godt å slippe den reiseveien enda en gang denne uken! Det ble pepperkaker, kaffe, vann og frukt og masse kreativt som jeg gleder meg skikkelig til å dele med dere! 


Noe helt annet enn møter og planer for 2020, er det som skjer akkurat her og nå. Vi er i gang med Omvendt Julenisse for fullt og jeg synes det er så fantastisk fint å se at folk engasjerer seg! Vi har fått lov til å sette ut handlevogner i flere butikker nå, som kan fylles med mat og som selvfølgelig går videre til familiene vi skal hjelpe, og i tillegg har vi mottatt veldig mye fint som kan gis videre som gaver til julaften. Det har også kommet flere donasjoner fra lokale bedreifter, men likevel ser vi at vi er avhengig av mer hjelp for å få kjøpt nok gaver og kanskje også resten av matkassene vi skal gi bort før jul. Dersom du har lyst til å hjelpe oss å hjelpe, har vi opprettet en vippskonto som det er mulig å donere penger til – 583151. Det hadde gjort meg så innmari glad i hjertet, men det betyr så enormt mye for flere enn meg! De e-postene vi mottar fra familiene som strekker ut en hånd til oss er så hjerteskjærende og rørende at jeg skulle ønske vi hadde mulighet til å hjelpe absolutt alle sammen ❤️ 

27 kommentarer

 1. Hei! Likte så godt den gullskålen formet som fjær og kaffekanna på bildene. Hvor er de fra?
  Ha en fin helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kaffekanne fra Clas Ohlson og skålen er fra HM Home 🙂

 2. Flott tiltak det dere gjør nå .har prøvd og vipse men får beskjed at det mangler 2 sifre? riktig god helg,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   Nummeret er 583151 🙂

  2. Elisabeth h

   Du må gå inn på vipps og velge undermeny «kjøp og betal», ikonboble nr 3 fra venstre,ikke vipps som til et mobilnummer. Der legges det inn 6-sifret tall, i motsetning til 8-sifret som i mobilnummer. Dette brukes når man betaler/vippser til et firma eller forening, ikke til privatperson.

  3. Anne: Du må vippse til bedrift. Velg «kjøp og betal» i vipps og søk etter nummeret.

 3. Kjempeflott tiltak dere gjør 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig du synes det <3

 4. Til Anne:
  Du må sikkert trykke «betal», fremfor «vipps en venn»

 5. Veldig bra at dere hjelper, spesielt barn i lavinntekts familier. En økende gruppe i verdens rikeste land. Ca 100 000 barn er i denne gruppen.

  Mulig avsporing, det skrives mye i et forum at du har uttalt at 2 glass rødvin forbrennes på to timer. Har ikke fulgt med i alle dine kanaler. Har vanskelig for å tro at du har påstått dette. Noe som er fullstendig feil.

  I Norge er promillegrensen 0,2. Tester viser at det er veldig individuelt fra person til person når man når denne grense. I følge organisasjonen «Av-og-til» har en sjåfør med lav promille (0,2-0,5) dobbel så høy risiko for å skade seg selv og andre, som en edru sjåfør.

  Desember er høyrisiko måneden. Igjen, jeg har vanskelig for å tro at du har skrevet at ok. å kjøre to timer etter to glass rødvin. Om så er, må du, men en gang lese deg opp på reaksjonstiden selv på 0,1 i promille, det er skremmende lesning. Kom med en beklagelse og anbefale 0 glass og 0 promille om du skal kjøre. Husk du er en influencer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Bien!

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   Ja, jeg skrev det i forbindelse med en kommentar som påstod at det tok 44 timer før alkohol var ute av blodet. Jeg har nå endret kommentaren min til «noen timer» i stedet for «et par timer». Kommentaren ble ikke skrevet i forbindelse med bilkjøring, så jeg ser ikke helt hvorfor jeg skal beklage. Jeg har aldri sagt eller skrevet noe som antyder at jeg mener det er greit å kjøre med promille.

 6. Hei. Fin beige neglelakk. Hvilken er det.?

 7. I Larvik henger de opp nummererte lapper med ønsker de har fått inn fra barn i lavinntektsfamilier. Lappene henges på juletreet på torget. Man tar en lapp, kjøper en eller flere av tingene på listen, pakker inn gaven, fester på lappen med ønske og nummer og leverer til slutt inn gaven hos utvalgte butikker. Røde kors, som er de som organiserer, sitter med lister over hvem de ulike lappene hører til. På denne måten gir man faktisk noe barnet ønsker seg. Lappene blir revet bort hvert år, og det henges stadig opp nye.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjenner til konseptet, og vi har noe lignende her i byen 🙂 Men jeg synes ikke at det å pakke inn gaver to ganger er spesielt lurt :/ Alt som kommer inn må jo pakkes opp før det sendes ut igjen.

   1. Hmm. Det gjør man ikke her. Har aldri hørt om at noen bare har pakket inn tull.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi kunne ikke tatt sjansen på det, man vet aldri hva andre mennesker finner på :/ Konseptet er jo kjempefint, men risikoen for at noen ødelegger blir for stor. Jeg vet at det er noen som har pakket inn ting de ikke burde her i byen, så de må faktisk pakke opp alt og så pakke det inn igjen :/

   3. Elisabeth h

    Ida, dessverre har andre organisasjoner, som deler ut gaver til barn (Fattighuset, Frelsesarmeen etc) opplevd at folk har pakket inn skitne, ødelagte klær og leker, og også rett og slett søppel. Tenk deg skuffelsen hos et barn julaften hvis gaven inneholder noe sånt! Derfor er det hvertfall her gitt beskjed om at gaver leveres inn uinnpakket.

 8. Dette er så bra gjort av dere!!! Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det <3

 9. Camilla

  Fantastiskt fint att ni gör detta!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Så hyggelig at du synes det <3

 10. Dette er så flott et tiltak! Tenk på alle de som får glede av engasjementet ditt!
  Det er viktig.
  Ang. vindiskusjon, den er lite viktig, men at du som menneske med integritet satte grense på tull, det er også viktig!

 11. Dette er et helt fantastisk tiltak! Så gode dere er! <3 Jeg jobber selv som frivillig i en organisasjon som heter "Hjelp oss å hjelpe Vestfold" som gjør mye av det samme, det føles godt å kunne hjelpe til med noe så meningfullt! 🙂

 12. Christine

  Så fint at dere har tatt med dere den fine tradisjonen fra Grenland til Sarpsborg Ble veldig glad for at dere gjør dette, da jeg leste om det første gang. Flott at dere bruker posisjonene deres til dette.

 13. Kristine Eliassen

  Utrolig fint tiltak Caroline <3 unner dere suksessen dere har, fordi dere nettopp er så gode på i gi tilbake til mennesker som trenger en ekstra støtte :)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

 14. table brand and size?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *