Nelia fyller 6 år

I dag har verdens beste Nelia bursdag! Klokken 09:10 25. november 2013 kom hun til verden og jeg kan ikke forstå at det allerede er 6 år siden. Tiden går så altfor fort, og jeg skulle så veldig gjerne ønske at vi kunne bremse. Bare litt. Det er ikke tull at ordet tid har fått en ny betydning etter at vi fikk barn – kanskje også spesielt etter at Nelia startet på skolen. Før barn gikk ukene fort, etter barn gikk ukene svimlende fort, etter skolebarn er de over på et knips og jeg gjør alt jeg kan for å klamre meg til alle de fine hverdagsøyeblikkene vi deler sammen. 

I går feiret vi henne med hele klassen og venner utover dette, så det var en stor gjeng med barn på besøk – kjempegøy og for et tempo! Temaet var My Little Pony, som dere kanskje vet 🙂 Jeg ønsket å lage det delikat og rolig, med ikke for mange og forskjellige farger. Jeg synes det ble skikkelig fint! Bakveggen skal symbolisere regnbuen, selv om ikke alle fargene er med – jeg måtte begrense meg 😉 

Denne ballongen er kanskje noe av det fineste jeg har sett og den var virkelig populær blant barna i går også. Nå bor den oppå rommet til Nelia 😉 

Popcornet farget jeg med decomelts i lilla, rosa og blått og stødde over strøssel med alle regnbuens farger på. Det var populært! 

Så satt vi halen på ponnien! Jeg hadde kjøpt wallsticker og festet ikke på halen, i stedet lagde jeg krøllete ponnihaler i forskjellige farger til alle barna – 20 stykk! De dannet en lang kø, fikk bånd for øynene, ble snurret rundt to ganger og så var det bare å prøve seg 🙂 Kjempegøy! 


Tilslutt slo vi på pinjataen, den glemte jeg helt å ta bilder av i går, men den har dere jo sett i et tidligere innlegg 🙂 Elsket å fikse denne bursdagen og er så glad for hjelp fra både svigerforeldre og foreldre 🌸Hurra for verdens snilleste, vakreste, mest omsorgsfulle og gode Nelia 💕

109 kommentarer

  1. Gratulerer til Nelia
    Har du forresten lyst til å dele hvor den fine rosa toppen din er fra? Den var lekker

  2. Så fint å se barnebursdag i hjemmet
    men jeg blir så trist over å se alt det som blir brukt av pap, engangs tallerken og plastikk, i disse miljøvennlige tider!,!? hvor vi alle bør bidra med bevisst bæredyktige løsninger…….kunne dere ikke tenkte litt mere på dette fremover? Mange blir innspirert av din blogg og det følger det også et ansvar men, synes jeg. Og ikke minst å lære jentene deres hvordan vi passer på våres felles fremtid, tror godt dere vet at søppel er en allerede en kjempe utfordring nasjonalt og globalt. Håper å se bæredyktige løsninger fremover his dere, som hos oss andre sammen kan vi mere.

  3. Hei! Du har så fine øreringer. Hvor har du kjøpt de?

  4. Så fint. Kan du fortelle hvor du har handlet alt ? ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *