Nelia fyller 6 år

I dag har verdens beste Nelia bursdag! Klokken 09:10 25. november 2013 kom hun til verden og jeg kan ikke forstå at det allerede er 6 år siden. Tiden går så altfor fort, og jeg skulle så veldig gjerne ønske at vi kunne bremse. Bare litt. Det er ikke tull at ordet tid har fått en ny betydning etter at vi fikk barn – kanskje også spesielt etter at Nelia startet på skolen. Før barn gikk ukene fort, etter barn gikk ukene svimlende fort, etter skolebarn er de over på et knips og jeg gjør alt jeg kan for å klamre meg til alle de fine hverdagsøyeblikkene vi deler sammen. 

I går feiret vi henne med hele klassen og venner utover dette, så det var en stor gjeng med barn på besøk – kjempegøy og for et tempo! Temaet var My Little Pony, som dere kanskje vet 🙂 Jeg ønsket å lage det delikat og rolig, med ikke for mange og forskjellige farger. Jeg synes det ble skikkelig fint! Bakveggen skal symbolisere regnbuen, selv om ikke alle fargene er med – jeg måtte begrense meg 😉 

Denne ballongen er kanskje noe av det fineste jeg har sett og den var virkelig populær blant barna i går også. Nå bor den oppå rommet til Nelia 😉 

Popcornet farget jeg med decomelts i lilla, rosa og blått og stødde over strøssel med alle regnbuens farger på. Det var populært! 

Så satt vi halen på ponnien! Jeg hadde kjøpt wallsticker og festet ikke på halen, i stedet lagde jeg krøllete ponnihaler i forskjellige farger til alle barna – 20 stykk! De dannet en lang kø, fikk bånd for øynene, ble snurret rundt to ganger og så var det bare å prøve seg 🙂 Kjempegøy! 


Tilslutt slo vi på pinjataen, den glemte jeg helt å ta bilder av i går, men den har dere jo sett i et tidligere innlegg 🙂 Elsket å fikse denne bursdagen og er så glad for hjelp fra både svigerforeldre og foreldre 🌸Hurra for verdens snilleste, vakreste, mest omsorgsfulle og gode Nelia 💕

109 kommentarer

 1. Er d meg som er gammeldags, eller er d idag ok å kysse barna sine på munnen?? Dette var ikke vanlig da mine barn var små, men allting endrer seg jo,,

  1. Caroline K

   Det er nok delte meninger der. For min del er det uaktuelt, og hadde min mor hatt kyssebilder på munn av meg og henne hadde jeg bedt henne holde de privat. Men igjen, folk er forskjellige – uttrykk for kjærlighet kommer i mange former.

  2. Margrethe

   Det er helt normalt! -og helt normalt å ta bilde av! Nydelig

  3. Jeg ser at flere reagerer på det å kysse barna sine på munnen, men skjønner virkelig ikke hvorfor det ikke skulle være greit. Alle jeg kjenner gjør det, og moren min gjorde det også på meg da jeg var liten (jeg er født på midten av 80-tallet) – da var det også helt vanlig i vår vennekrets. Ser virkelig ikke problemet, og skulle også ønske at folk kunne slutte med å henge seg opp i sånt.

   Ser ut som en fantastisk bursdagsfest! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    L: Både jeg og Lars-Kristian er vokst opp med det 🙂 Ser ikke problemet med det jeg heller .)

  4. Helt nydelig at noen har så lite å fylle dagene sine med at man er nødt til å gidde å kommentere dette?!
   Heia for at alle kan gjøre det de selv vil uten å bli kritisert!

 2. Hva serverte du av mat?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hjemmelagd pizza 🙂

 3. Gratulerer med 6 åring! Ser ut til at hun hadde en fin feiring 🙂
  Lagt merke til at det er flere som kommenterer at du kysser barna dine. Er enig der, man bør ikke kysse egne barn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Hvorfor bør man ikke det? For oss er det verdens mest naturlige ting 🙂

   1. Hvorfor må man ikke kysse barna sine, jeg kysser barna hver evig eneste dag. Godnat kys eller spørg om mamma kan få en kys i løpet af dagen ❤️
    Skjønner ikke problemet jeg ?!

  2. Hva er grunnen til at det ikke er greit??

   1. For noen kan det å kysse andre på munnen oppleves som intimt. For noen kan dette oppleves like intimt som å bli tatt på brystet elle rumpa. Når man kysser barna sine på munnen normalisere man kyssingen, og flytter grensene til barnet uten at barnet selv har valgt dette. Foreldre får selv bestemme hva de ønsker å gjøre, men om man velger å kysse barna sine er det viktig at man også snakker om at hvorfor man velger å gjøre dette, og forklarer hvorfor man ikke kan kysse andre uten samtykke. Slik at barn lærer at alle mennesker har ulike grenser. Barn er de største generalister, det som gjelder meg eller en gjelder alle.

  3. Men hva er egentlig grunnen for det. Mine jenter er nå 19 og 20, jeg har bestandig kysset dem på munnen og de har kysset meg tilbake, ser flere som reagerer men ingen som sier hva som er grunnen. Det hadde vært interessant å vist.

   1. Lisbeth Larsen

    Hjelpes! Dette blir på nivå med å bruke hijab på små jenter for meg. Kanskje ikke rart noen barn syns et kyss kan virke intimt hvis de er vant med fravær av nærkontakt. Vi kysser barna våre, klyper dem i rompa, jeg kan til og med tulle å si jeg skal drikke pupp av datteren min slik lillebror gjør på meg. Så forteller vi selvfølgelig om at noen der ute ikke har gode hensikter, og at man skal være forsiktig, og at vi bestemmer over egen kropp selv om vi er små. Kalles sunn fornuft, Kommunikasjon, kjærlighet og åpenhet dette hjemme hos oss!

    Du er superflink Caroline:)

  4. Jeg er også oppvokst med det, og gjør det også på mine barn på 4 og 6 år. Ser virkelig ikke problemet:)

  5. Cecilie

   Hæ??? Hvorfor i huleste skal man ikke kysse egne barn?????

 4. Gratulerer så mye med 6-åringen❤️ Også så nyydelig langt hår Husker så godt for seks år siden, da det hadde gått en stund siden du hadde oppdagert bloggen, og plutselig la du ut innlegg om at nå hadde hun kommet❤️ Grunnen til at jeg husker det er at jeg selv hadde termin på denne dagen, og verdens fineste gutt kom tre dager senere Var ekstra stas å følge med på bloggen siden vi selv var i samme sitasuasjon Ønsker dere en fin adventstid ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Så koselig! 😀 Håper du får en fin bursdagsfeiring sammen med gutten din <3

   Ønsker dere også en fin adventstid 🙂

 5. Folk ass. At det går ann å bry seg så innmari om hva andre gjør. Ta dere sammen.

 6. Camilla

  Hvis håret vokser like mye frfemover, kan hun komme til å stå på det

 7. Margrethe

  Gratulerer så mye med 6-åring! Nydelig bilder med lekre farger! Har ei jente som er 10 år nå og husker vi også hadde My Little Pony tema for noen år siden. Så gøy med temabursdager 🙂

 8. You are the best in organising wonderful parties, dear Caroline! Happy birthday to Nelia! I neither can believe she is already 6 now!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Fine bilder! 🙂

  Når man har en slik bursdag med så mye pynt og penger langt ned/ eller blitt sponset. Vil man tro at et press for barna og foreledre å invitere tilbake, og speiselt hva man skal gi i gave når det er så mye matrialisk ..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Om det er lagt ned mye penger kommer helt an på hva du sammenligner med, men det hadde vært mye dyrere for oss å arrangere bursdagen på f.eks en trampolinepark eller lekeland.

   1. Det tror jeg nesten ikke – det koster ca 200-250 PR barn med mat inkludert.
    Om du legger sammen alt du har kjøpt inn – ballonger, gassballonger, stoff til regnbue, popcorn med popcornbegre, fancy godte poser med innhold, dusker donuts, pappservice osv så tror jeg ikke dette er mye billigere.
    Men når det er sagt så synes jo jeg det er mye koseligere med barnebursdag hjemme for en 6-åring. Når hun blir litt større er det kanskje mere aktuelt med bursdag ute.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Skal du ha kake og mat, så koster det ca. 250,- pr. barn. Vi var over 20 barn så da hadde det kostet oss 5000,-. Det vi har kjøpt inn her koster ikke i nærheten av 5000,-, og inneholder dessuten langt mer enn hva man får for de 5000,- på et lekeland. De har ikke pinata med godteri, donuts osv. f.eks 🙂

 10. Du bare må fortelle meg hvor den store rosa my little pony ballongen er fra!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Partyking 🙂

 11. Kristine

  Hei, Caroline!
  Du er utrulig dyktig på å lage til barnebursdag Håpa eg vert like flink når eg får ungar sjølv. Kva hadde du oppi posane som ungane fekk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det var godteri i de posene 🙂

 12. Christine

  Hei 🙂 hvorfor man ikke skal kysse barna sine på munnen er fordi leppene våre er en erogen sone og koblet til kjønnsorganet vårt. Når par skal ha sex starter det med kyssing fordi leppene sender ut signaler til underlivet vårt. Det er ok å kysse barn på kinnet og kose masse med dem. Men på munnen blir helt feil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det handler jo om kontekst, Christine 🙂 Å kysse barna sine på munnen har fint lite med sex å gjøre, uavhengig av om munnen er en erogen sone.

   1. Karianne

    Munnen skal man vel strengt tatt spise med først? Og den MÅ ikke sees på som erogen sone! Jeg tenker at så lenge barna synes det er ok, så skal vel folk gi blanke i hva andre gjør ☺️ Veldig fint pyntet, håper Nelia har en super dag!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Helt enig, Karianna 🙂

   3. Men trenger det virkelig å deles med «hele» verden, kan ikke noe holdes privat?
    Jeg synes det hører privatlivet til, både den kyssingen og enkelte andre ting. Og i tillegg vet du jo at du får pes for det, men kanskje synes du det er greit med liv i kommentarfeltet? Eksponering av barn er ikke greit, etter min mening.
    Ellers, gratulerer med overstått dag i huset.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er masse vi holder privat 🙂

    Tusen takk 🙂

  2. Spar meg, det handler om kontekst. Det du sier er bare for dumt; det blir jo som å si at man ikke skal amme barn, for brystvortene er jo også en såkalt erogen sone:P

   1. Helt enig, det handler om kontekst! For min del kan en gi barn kyss på munnen hvis det er naturlig, men jeg setter spørsmål med å legge ut bilder av det på nett. Der kan det nemlig lett bli misbrukt og satt i helt andre kontekster.
    Ellers veldig fin feiring. Tipper bursdagprinsessen var fornøyd. Godt at du viser at det stas å ha hjemmebursdag i disse tider der de mange «kjøper» seg ut av det. stort HURRA for bursdagsbarnet.

  3. Tuller du nå Christine? Det er ditt problem om du klarer å seksualisere noe så uskyldig som å gi barna sine et kyss. Caroline,du ser ut til å være en fantastisk mor ! Ikke bry deg om alle disse damene,som skal leke mammapoliti og skal mene noe om alt du gjør! Stå på,du er fantastisk❤️Det er alltid en glede å lese bloggen din❤️

 13. Herregud, skjerp dere! Selvfølgelig kan man kysse sine egne barn?? Det er da helt greit. Syns det er mer spesielt å ikke gjøre det spør du meg.

 14. Så gøy! Datteren min hadde elsket en sånn bursdag. Vi hadde en hestepinjata i hennes forrige bursdag, og syntes det var en kul idé….helt til det gikk opp for alle sammen at vi måtte slå den for å få godteriet ut Den ble slått et par ganger før vi bestemte oss for å åpne luka istedet, jeg klarte bare ikke se på eller oppmuntre jenta mi til å slå hestepinjataen hardere for å få godteriet ut Heldigvis var det mer stas å leke med den, enn å slå og alle fikk godteri

 15. Wow! Kjempefint 🙂 er det mulig å få vite hvor den store ponni gulv folieballongen er fra? Hilsen mamma til snart fireåring som ønsker samme tema.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Partyking 😀

 16. Er det en lov jeg ikke har fått med meg eller??? Står det sort på hvitt noe sted at man ikke skal kysse barna på munnen??? Altså, gjör hva pokker dere vil sier nå jeg!
  Så ut som en flott bursdag altså! 😀 Klem til deg, Caroline!

 17. Artig at folk har problemer med at barn blir kysset på munn. I Russland er det helt vanlig at menn kysser hverandre på munn når de møtes, som en hilsen. Tror ikke de heller kobler dette mot sex.

 18. Varm_Kakao

  Til lykke på etterskudd med Nelia 🙂
  Som vanlig veldig gjennomført og vakkert dekorert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 19. Dette var rosa og sukkersøtt (positivt!), som det skal være når man har ponni-bursdag!
  Var ikke barna litt for store til å sitte på «småstoler» fra Ikea?
  Ps! Med 20 barn var det ikke mye rot på barnerommet synes jeg 😉
  Husker vår første bursdag i 1. klasse, følte jeg hadde løpt maraton etterpå!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, de begynner å bli litt små for Nelia sine bursdager :/ Men «heldigvis» så sitter de ikke stille så lenge 🙂

 20. Gratulerer med dagen til Nelia 🙂

 21. Så fine bilder, Caroline! 🙂 Og lille Nelia er så nydelig!! 🙂 Utrolig fint hår har hun og! Kommer nok til å bli en hjerteknuser hos guttene om 10 år! 😉
  Ønsker dere en fin og velsignet kveld.
  Klem! <3

 22. Hvor er det fine dukkehuset fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvilket dukkehus mener du? 🙂

   1. Var et i Instagram story. På barnerommet. Med lys i

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å, det ja 🙂 Det er Sylvanianhuset 🙂 Kjøpte det til jul i fjor, på Toys R Us, men som nå er Xtra leker – de har det der fortsatt 🙂

   3. Hvor mange dukkehus trenger egentlig to barn?

 23. Gratulerer så mye til vakreste Nelia med 6 årsdagen <3 du/dere er bare helt rå på å stelle i stand,enten det er bursdag,eller et lekkert bord til selskap, 🙂 har fulgt deg siden før du ble gravid med Nelia,og sier bare: Du er helt klart den aller beste ,vakre Caroline,ønsker deg og familien din en nydelig førjulstid (elsker den tiden) Klemmer<3

 24. Så på Lars-Kristian sin instagram at foreldrene tok med gaver barna ikke brukte og gav til Julenisseprosjektet deres (husker ikke det korrekte navnet i farta). Så bra tiltak!

 25. Så gøy å se bildene fra bursdagen, du er utrolig flink til å stelle i stand bursdager, altså! Flott dekor og oppdekking, og en aldeles skjønn 6-åring

 26. Jeanette

  Ville ikke kysset barna på munnen! Barnepsykologer advarer faktisk mot dette. Bare å google så ser du hvorfor!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg googlet det og fant én psykolog som advarte mot det uten noe som helst annet argument enn at «det var seksuelt». Vedkommende fikk også kritikk for påstanden fra andre fagfolk, så at «barnepsykologer advarer mot det», stemmer ikke slik jeg ser det.

  2. Frederikke

   Jeg er børnepsykolog og har aldrig hørt noget så dumt. Børn forstår ikke verden som vi voksne gør, så de eneste der kan gøre dette til noget negativt eller seksuelt, er voksne.

 27. Gratulerer i huset!
  Jeg tenker at man gjør det som føles naturlig for en selv.
  Vil du kysse barnet ditt på munnen så gjør du det,om ikke lar du være.
  Akkurat som om man vil amme barnet sitt lenge eller ikke.
  Jeg ammet min sønn til han var 3 år.dette synes nok mange er unaturlig.hadde aldri trodd jeg skulle amme så lenge,men av forskjellige grunner ble det til detfantastisk opplevelse

 28. Åå, Caroline<3
  Det lyset godhet og intelligens av deg lang vei, ditt positive vesen er en motivasjon for så mange.
  Du er den beste bloggeren, med innholdsrike innlegg med profesjonelle og flotte bilder. Alt med deg er så gjennomført!

  Jeg håper dog at du får tid til å slappe av og til, husk at du ikke alltid må være på topp og prestere.

  Veldig fin bursdag for Nelia.

  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lena 😀

 29. Gratulerer med dagen til nelia.
  Syntes det er utrolig flott dere holder bursdager, hjemme jeg. Og være på alle de aktivitetene som blir tilbudt ute er for å spare tid, kjøpe seg fri tenker jeg.
  Utrolig heldige batna dine som har så fine foreldre som legger ned så mye hygge i bursdags feiringen sin. Ha en fin kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 🙂

 30. Så utrolig fint. Blir alltid inspirert av deg! Jeg satt faktisk å tenkte for meg selv hvilken løsning dere kom til å gå for når Nelia blir for stor for stolene og bordene. Det blir spennende med en vri da <3 Må bare si at jeg ikke skjønner hvorfor noen skriver at bloggen bare er materialistisk, gir kjøpepress og vinkler en sminket hverdag. Det er virkelig ikke de tingene som jeg tenker på, når jeg tenker på deg. Jeg tenker på hvor godt forbilde du er for å bli en god mor, gripe hverdagsøyeblikkene og bruke tiden med barna mens de er små. Det er mange andre ting også, som å være god mot familien sin, bidra til å fremme byutvikling i Sarpsborg og hjelpe de som sliter om man har mulighet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

 31. Christina

  Fantastiske temabursdager det er artig å se bilder fra, mye inspirasjon! Skriv gjerne hvor du kjøper ballonger, fat, kaker etc etc fra

 32. Tenk at det er 6 år siden lille Nelia ble født! Lille, fine jenta. Du er så flink til å stelle i stand til bursdag, Caroline!
  Ang å kysse barnet sitt på munnen.. Akk, så mye folk legger seg borti! Jeg kysser datteren min på munnen flere ganger om dagen, synes det er så koselig <3 Tror folk tenker det er for intimt, men da er da mye intimt man gjør med barna sine? Bading, dusjing, generelt kosing.. Det er jo sånn det er å ha barn, og det er så fint <3

 33. For en heldig jente! Hvor kjøpte du donutsen fra? Ser at du er glad i å servere dem på bursdager. Hva med makronene? Har du et favoritt sted å kjøpe dem fra? Gratulerer med dagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har kjøpt de på Meny og Extra 😉 Måtte kjøre litt rundt for å finne nok. Det best er jo å kjøpe de i Sverige, mye billigere der 🙂

 34. Camilla H

  Du er så dyktig på å stelle i stand <3 Helt rått! Fin 6 åring, og så stas for henne og vennene 🙂 Støtter du og familien noen organisasjoner? Jeg sitter med hjertet langt oppi halsen etter å ha sett alle annonsene på finn, av familier som trenger hjelp i julen 🙁 Selv har jeg valgt ut en familie i nærmiljøet mitt, som jeg skal hjelpe! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Vi driver en veldedig organisasjon selv i forbindelse med jul 🙂 Du kan lese mer om det her: https://www.omvendtjulenisseostfold.com/

 35. Kristine

  Så koslig. Har fulgt bloggen siden Nelia ble født for da var jeg høygravid med min snart 6 åring som er født i romjula. Driver også å planlegger bursdag til han snart ! Syns du er superflink til dette ! Helt nydelig bursdag . Du legger din sjel i barna dine , og selv om noen syns det er mye , så tenker jeg at alle må få gjøre som man vil. Dere er fantastiske foreldre som tydelig gjør alt for barna deres! Ikke alle har råd til dette , men tanken og innsatsen man gjør betyr mye. Skal også lage hjemmebursdag med mye «stæsj» og fin kake . Men det blir billigere enn lekeland bursdag uansett!. Og foresten , kyss kos og klem så mye du orker nå når de er små! Det skal jeg gjøre! Snart er de så store at de ikke vil «kose» så nyt det mens man kan! Ikke noe galt i å vise kjærlighet!! Blir sprø av at alt skal seksualiseres! Det er det som er galskapen ! Ikke å vise nærhet til barna sine.

 36. For en fin bursdag dere lagde for Nelia, er sikker på at hun og de andre barna koste seg veldig:) Må bare si at jeg elsker bloggen din, og hvor profesjonell den er. Oppdaget bloggen da du var gravid med Naia i 2016, og har vært fast leser siden. God klem<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du følger bloggen, Thea <3

 37. Gratulerer med overstått bursdag og gratulerer så mye med nydelige Nelia og hennes 6 år 🙂 Jeg sier det etter hver bursdag du/ dere arrangerer, helt fantastisk flott 🙂 Rett og slett drømme bursdager dere ordner i stand ✨ Deres barn er heldige som har dere til foreldre ❤️ Massevis av kjærlighet, omsorg og tid til hverandre ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3 😀

 38. Hei!
  For en helt fantastisk bursdag! Hvis jeg var like kreativ som deg, ville jeg også gitt barnet mitt en slik bursdag! Virkelig en magisk dag! God førjuls tid♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 39. Gratulerer med overstått bursdag til Nelia så utrolig flink og kreativ du er,helt fantastisk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 40. Såå fin bursdag. Så flink du er til å rekke å ordne alle små detaljer. Så stas med at dere laget hjemme lages pizza og bakte kake selv! De fleste hadde vel kjøpt når det er hele klassen og mer som er invitert. En kake kan fort koste 2500kr til så mange. Det var en fin måte å spare penger på. Jeg er helt enig i at bursdag koster mye mer når man har det i trampolineparken eller lekeland. De fleste jeg vet om orker ikke ha barnebursdag hjemme pga all ryddingen etter på. For en sprek gjeng dere er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nadia 🙂 Det er litt jobb, ja, men vi har heldigvis besteforeldre som stiller opp <3

 41. Så utrolig delikat og stilig Gratulerer med den nydelige prinsessa, kan se ut som det blir Rapunzel-tema neste år

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 42. Natalie

  Hvor har du kjøpt kakepynten? Kult me navnet på. Samt tallerken og kopper? Har ei som blir 6år i januar. Veldig kult!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det kjøpte jeg / bestilte jeg via etsy 🙂

 43. Først og fremst gratulerer med 6-åringen!! Sååå nydelige bilder og fantastisk laget til!
  Og så til kyssing på munnen:-) Siden jeg er i faget selv og har lest endel om hva fagfolk mener, får jeg lyst å si noe om det. I Norge er det et relativt nytt fenomen å kysse barna på munnen,; vi har ikke en gammel tradisjon for det, for å si det slik. Men en ser at kjendiser legger ut bilder der de kysser egne barn på munnen, og også får oppmerksomhet/ kritikk for det. Mange barnepsykologer mener vel at det er greit å kysse egne barn på munnen når de er små, når man hjelper barna med å forstå hvem det er greit å kysse og hvem en ikke skal bli kysset av. Hadde vært interessant å høre fra dine lesere som virker å ha endel erfaring på dette området om når og hvordan det opphører; kysser man det motsatte kjønn når de er 8-10 år gamle eller stopper man ved skolealder. Er det ok for barnets privatliv å legge ut kyssebilder? Tror dere er bevisste og gode foreldre for jentene deres og tror selvsagt dere vet selv hva som passer for dere. Men for mange i den norske kulturen er dette ikke sett på som vanlig eller ønskelig, men det kan selvsagt endre seg som så mange andre ting. Har tre barn i tenårene, men har aldri sett det hverken i barnehagen eller skolen at barn har kysset foreldre på munnen offentlig. Så kanskje det er blitt vanligere de siste 10 årene eller at det er vanligere i noen miljøer? Eller er det noe man gjør hjemme og ikke viser andre?
  Uansett gleder med sååå mye til å se det julepyntede huset ditt!! Alltid så inspirerende; du har en utrolig fin blogg♥️

 44. Martine

  Kan jeg spørre hvilken krølltang/stav/rettetang du bruker for å få sånne store bøler i håret til Nelia? Nydelig 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker den samme krølltangen som jeg pleier å bruke, men jeg surrer håret rundt og bruker ikke klemmen til å klemme sammen 🙂

 45. Beate, hvorfor i allverden trur du at du har gått glipp av en « nei til å kysse på munnen lov». .? Hvorfor tror du det? ?

 46. Gratulerer så mye med dagen til vakre Nelia, fine 6 åringen! Tipper at alle barna storkoset seg! Må bare gi deg credit for at bloggen din alltid er så gjennomført; det er virkelig inspirerende å se hvor mye innsats du legger i bloggingen, selv etter så mange år. Du er virkelig dyktig i alt du foretar deg, det står det virkelig respekt av!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

 47. Karoline

  Nydelig bursdag. Håper du kysser jentene dine noen ekstra gang etter dette kommentarfeltet! Skal gi mine jenter noen ekstra suss på munnen fra nå av

  Hvordan krøller du hårene til jentene? Siden det blir litt mer bølger enn typ korketrekkere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt gjør jeg det 😀

   Jeg bare surrer håret rundt krølltangen uten å bruke den klemmen til å klemme rundt håret 🙂

 48. Wictoria

  Jeg synes det er ekkelt at voksne mennesker forbinder å kysse sitt barn på munnen som noe seksuelt! Da må dere gå inn i dere selv tenker jeg. Man kysser ikke sitt barn på samme måte som man kysser kjæresten/mannen/konen sin. Hvis mitt barn spør om å få kyss når hun ser jeg kysser pappaen så skal hun så klart få det!! Jeg selv vokst opp med at jeg fikk kysse mamma på munnen, og det gjør jeg selv med mine barn, det ene barnet mitt liker det, det andre ser helst at vi kysser på kinnet, og da respekterer vi det!

  Og Caroline, nydelig bursdag til en nydelig skjønn 6 åring

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Wictoria 🙂

 49. Hei. Omvendt julenisse er et flott tiltak, all ære til dere for det.
  Men skulle ønske at det var nye leker…Trenger ikke være noe dyrt…
  Barna gleder seg vilt til julaften og det snakkes, ikke minst på skole og i barnehage om hva en har fått..
  Jeg er for gjenbruk, for all del men vet at andre organisasjoner har gått ut med at « På julaften ønsker de nye leker»…
  Det er den ene dagen i året ..
  Sikkert veldig mange barn som setter pris på brukte leker også men julaften er nå spesiell da og forventningene høye hos de fleste…Også de som har lite fra før..
  Bare tanker fra meg men igjen, flott at dere gjør dette ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi forsøker så godt vi kan å få til nye leker, og de brukte lekene har vi svært strenge krav til 🙂 De skal så og si være «som nye».

   Helt enig med deg, selv om man har dårlig råd, så ønsker man ikke å pakke opp gamle, slitte ting :/

 50. Ps.
  Hvor kan man levere gaver en ønsker å gi til omvendt julenisse ? Jeg lette litt rundt men fant ikke noe om det, mulig jeg overså noe altså

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Send en mld til 48077772 så avtaler vi 🙂

 51. Mariell

  Gratulerer til Nelia
  Har du forresten lyst til å dele hvor den fine rosa toppen din er fra? Den var lekker

 52. Så fint å se barnebursdag i hjemmet
  men jeg blir så trist over å se alt det som blir brukt av pap, engangs tallerken og plastikk, i disse miljøvennlige tider!,!? hvor vi alle bør bidra med bevisst bæredyktige løsninger…….kunne dere ikke tenkte litt mere på dette fremover? Mange blir innspirert av din blogg og det følger det også et ansvar men, synes jeg. Og ikke minst å lære jentene deres hvordan vi passer på våres felles fremtid, tror godt dere vet at søppel er en allerede en kjempe utfordring nasjonalt og globalt. Håper å se bæredyktige løsninger fremover his dere, som hos oss andre sammen kan vi mere.

 53. Hei! Du har så fine øreringer. Hvor har du kjøpt de?

 54. Cathrine

  Så fint. Kan du fortelle hvor du har handlet alt ? ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *