new posters on the wall

annonse: Poster Store 

Jeg har virkelig savnet bilder på veggen i denne delen av spisestuen og endelig har jeg funnet to fantastisk fine fotografier som jeg synes passer veldig fint inn! Både rammer og posters er fra Poster Store – utrolig inspirerende nettbutikk med masse nydelig print og rammer til en fin pris. Kunst trenger ikke å koste en formue, og de har virkelig noe for enhver smak 🙂 Ta en titt HER og bruk koden cb30 for å få 30 prosent rabatt 🙂 

Er du usikker på hvordan du skal tilpasse bilder og rammer til hjemmet ditt, eller ikke helt vet hva du er på utkikk etter, finner du masse tips og inspirasjon hos Poster Store. Det er så viktig å omgi seg med kunst på veggene som du finner inspirerende og som påvirker deg i den retningen du selv ønsker når du er hjemme, og hos Poster Store finner du helt garantert noe du liker – utvalget er stort! Kjøkkenet vårt har også fått noen kjempefine plakater med ramme nå – det måtte selvfølgelig handle om kaffe ettersom nettopp det er veldig viktig for oss begge. Synes disse er så fine! 


Ikke glem å bruke koden cb30 for å få 30 prosent på alt hos Poster Store – sjekk utvalget HER

17 kommentarer

 1. For noen stilige postere. Du har så god smak, hva det meste angår. Alt fra interiører, klesstil til matoppskrifter. Du og mannen er er bra team. Bildene er en fryd å se på.

 2. Er det jeg som ser feil, eller har mannen på bildet en røyk i hånden? (Ikke ment som kritikk) Ellers ble det veldig fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Roger Moore har en røyk i hånden, ja 😉

 3. Trousers and blouse?

 4. Hvem er best av disse og de andre plakat-reklamene du har? Desenio eller decenio eller hva de heter.
  Og kommer de frem i god tid før jul hvis man bestiller nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De leverer mye av det samme, så jeg ville anbefalt å sjekke utvalg og pris! Nå har jeg jo en ekstra rabatt på Poster Store, så akkurat nå vil jo det være et smart valg 🙂 Poster Store leverer i løpet av 1-3 dager, så det går fint!

 5. Er det tapet dere har i spisestuen? Hvilken tapet er det i så fall? Veldig fine bilder! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en tapet fra Six Bond Street 🙂 Du kan sikkert kontakte dem og vise til meg så vet de hvilken det er.

 6. Varm_Kakao

  Kult med slike bilder, men hvorfor ikke ha familiebilder på veggen? Hadde vært hyggelig å se noe mer personlig hjemme hos dere. Hos de fleste som har barn, er det også barnetegninger og ting barna har laget til pynt. Er dette helt fraværende hos dere? Kan ikke huske å ha sett det. Blir det bare «stuet» vekk? Det ble noen nysgjerrige spm som ikke er vondt ment. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har masse tegninger fra jentene både på kjøleskapet og på en korktavle 🙂 Så koselig!! I hallen har vi nå bilder som vi selv har tatt 🙂 Viste det frem på instagram her om dagen 🙂

   1. Varm_Kakao

    Det har jeg ikke fått med meg, koselig at dere har det! Gleder meg til å se hvordan hallen er blitt. 🙂

 7. Litt lite troverdig at du driver og henger opp plakater som du liksom har falt for, samme dag som Villa Paprika tapetserer veggen i den bitte lille leiligheten med plakater fra akkurat samme leverandør. Og hvorfor har dere ikke samme rabattkode? Hvordan har hun fått en bedre deal enn deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke fra samme leverandør?

 8. Unnskyld at jeg sier det, men når ble postere kunst? Nei nei nei, du som har et så herskapelig og fint hus, personlig syns jeg ordentlig kunst hadde passet seg bedre til huset ditt.
  Og dette er er kompliment! Fordi huset ditt er altfor fint til å ha postere hengende rundt. De ser altfor billige ut spør du meg, men smaken er vel som baken.

 9. Monica M. B.

  Det er fint med gamle svart-hvitt bilder. Jeg syntes at folk hadde en annen skjønnhet i gamle dager enn nå i dag. Men det er kanskje bare meg og noe jeg syntes. :o)

 10. What sizes pictures?

  1. Caroline Berg Eriksen

   50 x 75 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *