da kan julen starte

God søndag fine folk! Nå har julen kommet til byen vår, for i går var det julegateåpning i sentrum og stemningen var til å ta og føle på – til tross for duskregn og grått vær. Villekulla barne- og ungdsomteateret sang og danset så fint, og alle sammen telte ned i kor da juletreet på torget skulle tennes. Med andre ord – skikkelig bygdestemning, og så utrolig koselig! Her kommer noen bilder ⭐️ 

Vi gikk like gjerne ut og spiste etterpå, ettersom vi var i byen – mamma, pappa, svigerforeldrene mine og vi 🙂 En kjempefin lørdag! Da vi kom hjem var det selvfølgelig bare å sette seg i sving med bursdagsforberedelser igjen, klokken var allerede blitt ni før jeg fikk startet på kakebaking vol. II, så jeg fikk ikke lagt meg før halv tre (!!) i natt! Men det er helt greit, vi vil jo at Nelia skal få verdens beste 6-årsdag, så nå gleder vi oss masse til å feire henne alle sammen 🌸 


Ha en fin søndag, så sees vi senere 💕

27 kommentarer

 1. Herlighet,tenk att hun alt er 6 år.Er ikke lenge siden hun var baby jo.Håper dere får en kjempefin feiring♡

 2. Er ikke ofte jeg kommenterer på bloggen din… Men nei nei nei! Man skal IKKE kysse sine egne barn på munnen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klart man skal kysse sine egne barn på munnen <3

   1. Man kan jo snu på det…Hvorfor ønsker du å kysse ditt barn på munnen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kjærlighet og nærhet 🙂 Lars-Kristian gjør det samme! 🙂

  2. S.Helene

   WTF?!?? Mia- Dette er absolutt det dummeste jeg noensinne har hørt! Har 3 barn selv og kysser dem til stadighet. Mind your own business… Herregud, e det mulig..

   1. Det er noe av det dummeste jeg har lest i det kommentarfeltet her noen gang! Selvfølgelig er det greit! Det er faktisk ganske fint!

  3. Jøss, å hva er så grunnen for det? Har no bestandig kyssa mine jenter på munnen når de var små og oppover, og de er nå 20 og 19 år. Har aldri hørt at det ikke var mulig.

  4. Hvorfor i alle verden skal man ikke det? Det gjør jeg hver eneste dag med mitt barn..

  5. Hvorfor i all verden skal man ikke gi barna sine en liten nuss på leppene? Er jo ikke akkurat snakk om klining…! Moren min kysset/nusset meg på munnen hele tiden da jeg var barn. Husker jeg syntes det var kjempestas og koselig!

  6. Seriøst, Mia?? Hva sier det om DEG, at du greier å gjøre noe galt av dette? Det får da være grenser.

 3. Gleder meg til den nesten måneden på bloggen din, får alltid så veldig julestemning av juleinnleggene dine! <3

 4. Jeanette

  Jeg er så imponert over alt du får til Caroline!
  PS! Jeg elsker parketten deres nå – den er så freeesh!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! <3

 5. Merethe

  Du la ut film på Instagram av at koret sang. Hva heter julesangen? ⭐️ Syntes den var så koselig

 6. Så utrolig koselig dag for både store og små og få være i sammen alle sammen ❤️ Håper bursdagen i dag gikk fint og det ble en 6 åring feiring verdig, tipper det ble det ❤️

 7. Jeg tror du må være verdens dårligste planlegger 😉

  Du bruker jo natten til hjelp hver gang dere har bursdagsfest?

  Litt bedre planlegging så trenger man ikke slite seg ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det handler vel heller om at det er på kveldstid / nattestid jeg har TID 🙂 Tiden strekker ikke til ellers, døgnet er for kort! Sliter meg lett ut for jentene mine to ganger i året altså <3 Det er SÅ verdt det!!

   1. For noe tull, beklager altså!

    Du har to barn, mann og besteforeldre som bidrar. Å planlegge dagen så dårlig at man ikke kan forberede fest i vettug tid kommer ikke av tidsklemma, altså 🙂 den må du lenger ut på landet med 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja vi kunne selvsagt begynt noen kvelder før, men vi valgte å heller å gjøre det fredag og lørdag kveld, siden vi ikke har noe å rekke om morgenen i helgen 🙂

 8. Enig med Ingrid ovenfor her! Gleder meg masse til å følge med på juleforberedelsene dine og la meg inspirere 🙂
  Det så forresten ut som en kjempefin og vellykket bursdagsfeiring!

  1. camilla

   Vad är det för fel på folk!! Du gör en blogg som levererar så hög kvalite att det inte finns någon liknande i Sverige, och så klagas det på att du pussar jentene på munnen och att du planerar så dåligt… Tycker att du borde sluta att försvara dig och bara besvara seriösa och vettiga inlägg. Kram och värme till dig!

 9. Enig med Mia her

  1. Men hva er grunnen? At du ikke gjør det vil jo ikke være ensbetydende at vi andre ikke kan gjøre det.

  2. Kommenterer aldri, og syns kommentarfeltet (kanskje dessverre) er veldig underholdende. Men nå kjente jeg at jeg kokte i topplokket. Hvorfor i h…. skal man ikke kunne nusse sine egne barn på munnen? Dere som kommenterer slikt er enten barnløse el veldig unge får jeg håpe. Dummeste jeg har hørt! Av og til så tenker jeg at kommentarfelter på blogger og medier burde vært lukket for å verne folk mot seg selv og omverden! Fortsett å nusse på de fine barna deres, det gjør jeg og min mann på vår datter også.

 10. Sikke et dejligt billede. God fødselsdags fejring. Jeg ville ønske nogen havde fejret mig sådan, spektakulært og med alt kærlighed. Det er god inspiration med pigernes fødselsdage, og jeres juleborde for mig, til min familie.
  Kan desværre se, at de kedelige kommentarer er ens i både DK og NO.

 11. Jeg bruker aldri å kommentere, og leser ikke blogger heller, men leste denne siden det var om jul og jeg er litt over gjennomsnittet gla i jula.., Men når jeg lese hva voksne folk får seg til å kommentere så begynner jeg virkelig å lure på hva som feiler folk? Noe så negativt og surt! Plutselig er det ikke lov å musse på barnet sitt lengere og andre kommenterer frekt på at du er dårlig planlegger?! Du er ikke den eneste som tar natta til hjelp for å ordne til bursdag og det e vel ingenting galt med det?! Mener folk virkelig at du måtte forsvare deg for det? Nå må folk virkelig gå inni seg selv og kanskje feie for sin egen dør før dere hakker på andre! Dere eier ikke folkeskikk og burde skjemmes! Håper ikke dere har barn og har dere det så håpe jeg virkelig ikke de følger deres oppførsel!!!
  Syns det var et koselig innlegg om jul og fortsett gjerne med flere Caroline ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *