playing the piano

Hei fine lesere! Jeg har vært i Oslo i hele dag og kom nesten akkurat hjem 🙂 Jeg vet det er kjedelig å høre at «jeg har spennende planer på gang» og så videre, men det har jeg virkelig og jeg tror 2020 kommer til å bli så bra! To gode møter hadde jeg i dag, og nå gleder jeg meg til veien videre – men først må resten av 2019 avsluttes og det er utrolig mye fint som gjenstår av dette året også. Jeg gleder meg til bursdagsfeiring på søndag og etter det – da er det JUL for fullt her hjemme! 

Nå har jeg endelig tatt opp igjen pianospillingen min og jeg må huske å ringe en pianostemmer first thing i morgen. Det har ikke blitt stemt siden den gangen jeg spilte fast! Hvis du vil høre, så kan du ta en titt på instagram, jeg la ut noen noe av det tidligere i dag 🙂 Det kommer til å bli så fint når lydene blir rene! Dessuten er det noe spesielt magisk med å spille på akkurat dette pianoet, det har vært i familien i årevis og jeg vet at både mimmi og mamma spilte på det før meg ✨ 

Med tatt opp igjen, så mener jeg bare at jeg leser noter igjen og prøver å spille sanger jeg kunne før jeg sluttet å spille. Jeg var vel 14-15 år da jeg sa takk og farvel til pianoet, men jeg husker så godt at blant annet «Glade jul med variasjoner» var en stor favoritt og den vil jeg gjerne lære meg igjen før jul! Jeg rekker ikke mer enn 10-15 minutter noen kvelder i uken, men det er en start 😉 Dessuten elsker jeg Ave Maria og den spiller jeg til noter uten problemer nå ✨ 


Håper dere får en fin kveld! Jeg skal starte så smått med bursdagsforberedelser, og håper å få til en treningsøkt også 🙂 

97 kommentarer

 1. Haha, akkurat sÄnn ser jeg ogsÄ ut nÄr jeg spiller piano . Men flotte bilder!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. For noen FANTASTISKE bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, sĂ„ koselig at du synes det 🙂

 3. Er det Evergoodreklamen du etterligner?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg etterligner ingenting 🙂 Hvilken reklame er det?

 4. Ser ut som en Evergood-reklame med den gullkoppen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Den har jeg ikke sett? 🙂

   1. De reklamene er jo legendariske, fra Terence Alexander til Morgan Freeman. Du har helt sikkert sett noen av dem. Det er mange reklamefilmer, og felles er den lille gullkoppen.

    Bildene deres er kjempefine, men jeg reagerer litt pĂ„ settingen, hvis det er lov Ă„ si. Det blir litt malplassert mellom dukkehus og matoppskrifter, kanskje 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har selvsagt sett noen av de og kjenner godt til den gullkoppen, jeg trodde bare at det var noe mer som var likt enn bare den 🙂 Det er jo ikke akkurat fþrste gangen jeg bruker den koppen.

    Jeg ser ikke helt hva som er malplassert med det, jeg har mange ulike kategorier pĂ„ bloggen, og det er ikke sĂ„nn at alle sammen mĂ„ «passe sammen».

   3. Men… ble kommentaren min slettet? Var den ufin pĂ„ noen mĂ„te sĂ„ beklager jeg det!

    NĂ„ ble jeg litt satt ut, faktisk. Jeg mener Ă„ ha lest at du har Ă„pent kommentarfelt for Ă„ kommunisere med leserene – men er det bare hvis det er 100 % skryt?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet faktisk ikke hva som skjedde :O Jeg hadde skrevet et svar og sĂ„ plutselig var den borte :/ Det var jo ikke noe ufint med den 🙁

 5. For noen fantastiske bilder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Vakre bilder av deg! Har du pÄ noe glÞdgivende produkt pÄ kroppen?

 7. Vakre bilder <3 MÄ slenge meg pÄ kommentarene over, at det ligner pÄ en Evergood reklame, haha.
  Har dere midstilt pianoet under bildene pĂ„ veggen nĂ„? Det var mye finere og mer passende. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ja, nĂ„ er det midtstilt! 🙂

 8. Har du funne en bra pianostemmer nÄ da? HÄper det gÄr bra, det blir helt sikkert fint!

 9. Du spiller piano i undertĂžyet. Hvorfor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor ikke? Det hender jeg gĂ„r i undertĂžy og kimono etter at jeg har stĂ„tt opp. Pianoet stĂ„r hjemme i stuen, sĂ„ spiller vel ingen rolle hva jeg har pĂ„ meg, eller finnes det spesialtilpassede pianoklĂŠr som mĂ„ brukes? 😉

   1. Sover du i blondebody?? Det hĂžrtes ubehagelig ut

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det skrev jeg ikke 🙂

  2. For Ä se snasen ut pÄ bildene, selvsagt :))

   1. Caroline Berg Eriksen

    Har man ikke lov til Ă„ se snasen ut? 😉

 10. Vackra foton, som ur en film…

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. SĂ„ nydelige bilder av deg, Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. Utrulig fine bilder da! Men det er ikke reklame for noe, er det vel? Er det vansklig Ä fÄ tak i pianostemmer i vÄre dager,,?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Reklame for hva da? Jeg aner egentlig ikke, har ikke sjekket sÄ nÞye om det er vanskelig Ä fÄ tak i.

 13. SÄ gÞy.. Har egentlig ikke fÄtt med meg du spiller piano.

 14. Synes du ser drit lekker ut jeg;) Ikke hÞr pÄ hva de andre sier til deg, de er bare sjalue for at de ikke ser like bra ut selv!! Digger at du byr pÄ deg selv! YO GO GIRL!! Klem Anni

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Takk <3

 15. Vakre Caroline med helt sykt fine bein ❀ Og ĂŠre til Lars Kristian som blir bedre og bedre bak kamera!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 16. FĂžrste tanke: wow for noen lekre bilder! Og for noen bein du har!
  Andre tanke: ta turen inn i kommentarfeltet, noen mÄ ha poengtert (med negative undertoner) at hun sitter i bare undertÞyet.
  Ble ikke skuffet nei. Det er nesten trist Ă„ si det, men kommentarfeltet ditt er en leseropplevelse i seg selv.
  Selvsagt kunne du sittet der i treningstÞy eller kosedress, men du leverer et produkt, en blogg. Bildene er sÄ lekre, og stilfulle. Om du gÄr slik til vanlig eller ikke er jo egentlig irrelevant. Bildene er tatt for Ä bli brukt i jobben din, og de er tusen ganger mer stilfull og sexy i de lekre blondene enn de ville vÊrt med rosa treningstights fra Bara..

  Gir opp. NÄr skal den norske befolkningen (jada, jeg generaliserer) skjÞnne at bloggere viser deler av livet sitt, primÊrt for inspirasjon og at du gjÞr det med glans. Du/dere er i en egen klasse hva angÄr bildekvalitet!

  SÄnn, heh, lang kommentar, men sÄnn gÄr det nÄr man aldri kommenterer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 SĂ„ koselig Ă„ hĂžre <3

   Haha 😀 Ja, da skulle du sett noen av de som har havnet i sþpla :p

  2. Som om jeg skulle skrevet det selv! Helt enig med deg Malins.

 17. Kristine Eliassen

  For noen flotte bilder, spesiellt det siste <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk <3

 18. At du spiller piano er kjekt, men hva en intensjonen med de bildene. Du spiller alt for mye pÄ kropp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er utrolig koselig 😀

   Ingen intensjon, annet enn fine bilder.

 19. Trur sannelig jeg hadde spilt litt pÄ kropp jeg ogsÄ hadde jeg hatt den kroppen Caroline har
  Er lov Ă„ vĂŠre stolt og vise seg frem litt… janteloven lenge leve! Kan vi ikke heie hverandre frem? Verden blir ett bedre sted hvis man er litt positiv

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk, Maren <3

 20. Fantastiske bilder,og de beina.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 21. Kimono brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s an old one from Gina Tricot 🙂

 22. Stilfullt, elegant og stemningsfullt..Jeg hĂžrer nesten at det knitrer i peisen 🙂 Flotte bilder ! Janteloven er en lei greie, en skulle tro at det hadde vĂŠrt bedre om folk kunne fokusere pĂ„ Ă„ vĂŠre litt unorske og positive 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Live 😀

 23. Fantastisk nydelige bilder. Det er jo sÄnne vi vil se:) din blogg er en fryd; ryddig gjennomfÞrt med fine bilder og masse arbeid som ligger bak. Hadde ikke vÊrt det samme Ä se deg sitte der i treningstÞyet nei.. ha en strÄlende helg og bursdagsfeiring;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg synes det er utrolig morsomt nĂ„r vi legger litt ekstra i bildene, og da er det hyggelig at dere liker det 🙂

   Ha en fin helg du ogsÄ <3

 24. Enig – hvis jeg hadde sett slik ut, hadde jeg ogsĂ„ spilt piano i undertĂžy. SkjĂžnner ikke behovet for Ă„ lete etter noe negativt Ă„ si. Undrer meg at folk bruker tiden sin pĂ„ Ă„ vĂŠre sĂ„ kvass og slenge dritt? ForhĂ„pentligvis mĂ„ de fĂ„ noe ut av det…

  Du ser i alle fall kjempeflott ut, stilige bilder, med eller uten gullkoppen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ellen <3

 25. Det som er trist er at folk kommenterer «hadde jeg sett sĂ„nn ut, hadde jeg ogsĂ„ spilt piano i undertĂžyet». Syng med den stemmen du har og spill piano i undertĂžyet med den kroppen du har:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det har du faktisk helt rett i! 🙂

  2. Er sĂ„ enig med deg, Rudolfline!!! Nok en gang kommer fokus pĂ„ kropp og utseende ut! En med fyldigere former ser minst like flott ut sminket, stĂŠsjet, i sĂ„nn type «antrekk » og farger som er lagt pĂ„ beina!

  3. Halleluja til denne kommentaren. <3

 26. Det siste bildet der….sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ stilig! Undrer meg over at mange ikke forstĂ„r, eller VIL forstĂ„, at med slike bilder Ăžnsker dere Ă„ vise en stemning, en stil, en liten historie….jeg fĂ„r assosiasjoner til en romantisk-sexy film, dritstilig og lekkert, helt til Ă„ drĂžmme seg bort i! Og: du KAN faktisk spille piano, det hĂžrte jeg godt pĂ„ IG, sĂ„ pianoet er ikke med bare som rekvisitt. Du ser helt flott ut, og LK er flink til Ă„ bruke lyssetting osv til Ă„ fĂ„ frem that magic touch!

  Elsker denne bloggen, fordi den byr pĂ„ alt fra pepperkakebaking, trening, hagerydding, matinspo, familieliv, interiĂžrtips, stylingideer….osv osv….hele pakka! Heia heia!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 🙂 Du har helt rett, og de fleste forstĂ„r heldigvis det du skriver her <3

   Ha en fin helg, sĂžte deg <3

 27. Hei!
  For noen fantastisk vakre bilder! Det fÞrste som slÄr meg er lyset i bildene, dybden og fokuset, det er magisk vakkert! All Êre til fotografen! Jeg fÄr ordentlig lun julestemning av disse, og du ser helt nydelig ut, Caroline.
  Jeg sluker bildene i bloggen din rÄtt, hver dag. De er en fryd for Þyet og jeg er imponert over bredden og bildekvaliteten som leveres, hver dag. Godt jobba!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda <3 Lars-Kristian er superdyktig pĂ„ lyssetting! 😀

 28. Jeg oxo synes det er utrolig vakkre BILDER☆ Ă„ venter spent pĂ„ om du skal bytte profilbilde du har snart…kanskje et av disse ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje det 😀

 29. Haha, mÄ le av at folk tydeligvis tror du legger ut bilder for Ä hÞre hva DE syns om bildet NÄr man leser et magasin sender man vel ikke inn leserbrev for Ä kritisere det og det bildet Blir egentlig ganske flau pÄ andres vegne over hvor viktige de tror de er
  StĂ„ pĂ„ Caroline✌ Du er flink

  1. Det er det jo faktisk endel som gjĂžr. Hvis bildene er overretusjerte eller pĂ„ annen mĂ„te fremmer usunne kroppsidealer. Ganske vanlig at slikt skaper reaksjoner, faktisk…

 30. RÅÅÅE bilder! Du ser fab ut, som alltid! Det er ditt hjem, du fĂ„r selvfölgelig gĂ„ i det du vil! Jeg har faktisk spilt fiolin i sexy underklĂ€r, jeg! I mitt eget hjem! Hadde jeg hatt blogg, kanskje det faktisk kunne blitt lagt ut noen bilde av det? Who knows? Syns det er vakkert jeg! Love you, Caro! <3 Klem til deg!
  Haha, mÄ le av de som kritiserer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate 😀 <3

 31. Hva folk fÄr seg til Ä skrive nÄr man ikke legger igjen navnet sitt! Jeg lurer virkelig pÄ om dere som kommenterer sÄ mye dritt, hadde gjort det samme med fullt navn Jeg synes bildene er flotte, og jeg synes det er flott at man viser at man er stolt av seg selv og kroppen sin <3 <3

 32. AltsĂ„ – for noen utrolige flotte bilder! Helt magisk! Blir skikkelig imponert 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 33. MĂ„ jo si det er snodig at uansett hva man skriver sĂ„ finner folk det negative i kommentaren mente ikke at de som ikke ser ut som Caroline ikke kan vise seg frem,eller at jeg Ăžnsker selv Ă„ se ut som henne. Var ment som ett kompliment!❀ Noe vi nordmenn er dĂ„rlige til Ă„ gi, fordi janteloven lever i beste velgĂ„ende her i Norge!!!

 34. Utrolig flott kvalitet pÄ bildene, og du er vakker og flott sminket. Jeg blir litt sÄnn delt her jeg, synes pÄ den ene siden det er litt malplassert Ä sitte i utfordrende positurer ved pianoet, og gjÞre en fotoshoot ut av Ä spille piano i et sexy antrekk. PÄ den andre siden er det jo underholdning, og fine bilder.

 35. Wow, for noen bilder!!! Lekre!!! Alt stemmer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 36. Disse bildene er bare helt nydelig! SkjĂžnner ikke hvilken evergood reklame folk sikter til med disse bildene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 37. Hot mama

 38. Du ser veldig bra ut, men det jeg virkelig liker med deg er at du byr pĂ„ deg selv og at du inspirerer! Du gir litt F i hva andre sier og tenker… Herlig Vi jenter bĂžr bli flinkere til Ă„ stĂ„ sammen, heie pĂ„ hverandre samt Ă„ tĂžrre Ă„ by pĂ„ oss selv- uten Ă„ fĂ„ dritt!! Jeg liker Ă„ ha det pent Ă„ ryddig rundt meg. Jeg liker og Ă„ ta vare pĂ„ meg selv. Har ikke tellingen pĂ„ hvor ofte jeg har fĂ„tt hĂžrt at jeg har « stĂžv pĂ„ hjernen» og sure smil nĂ„r jeg mĂžter opp pĂ„ en tilstelning og er pent kledd… Poenget mitt… : Det er LOV Ă„ vĂŠre fornĂžyd med seg selv, jenter! Caroline : Du inspirerer og viser oss jenter at det er faktisk helt ok Ă„ vĂŠre pen… Sikkert mange som blir smĂ„hysterisk og hiver seg rundt pĂ„ KG nĂ„… LOL
  Ønsker deg ei fin helg, Caroline! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Linnea 😀 Tusen takk <3

   Ha en fin helg du ogsÄ <3

 39. Kjempe flotte bilder! All ĂŠre til fotografen
  Jeg synes likevel ikke noe om at personer beskylder dem som kommer med kritikk for Ä vÊre tykke, stygge, utrente og sjalu. Tror du hadde fÄtt mange tomler opp for Ä si litt imot dem som henger ut andre lesere i eget kommentarfelt
  Sender masse julehygge deres vei, og gleder meg til Ă„ se det ferdigpyntede juletreet ❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie 😀

   Jeg har ikke sett noen som har gjort det, men det er jo selvsagt ikke greit :/

 40. Å fytti for noen flotte bilder, Ă„ du er jo bare rĂ„lekker, you go girl!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 41. Piano er fint.

  Men jeg er nÞdt til Ä uttale meg om bloggen din. Noe jeg har tenkt pÄ lenge:
  Er alle dager solskinnshistorier? Det virker sĂ„nn. Liksom at du er flinkiss i alt: flink i teater, flink i piano, tynn, holde overdĂ„dige bursdagsfester (som fĂ„ har rĂ„d til), flotteste huset …
  VÊr sÄ snill Ä tenk pÄ innflytelsen du har pÄ vÄr ungdom!
  Du portretter et liv som ikke er realistisk. SkjĂžnner at du vil inspirere. Men hadde du delt mer av ditt virkelige liv, hadde jeg kanskje trodd pĂ„ noe… sĂ„ velkommen sliten smĂ„barnsmor, tĂ„rer og frustrasjon. Det vil jeg ogsĂ„ hĂžre om! Eller sĂ„ blir lite troverdig desverre…

  1. Fordi det er produktet Caroline leverer. Hun leverer et produkt, ikke en dagbok.
   SkjÞnner godt at hun ikke deler det mest private. Har jeg en dÄrlig dag og livet er kjipt pÄ hjemmebane sÄ forteller jeg det ikke nÞdvendigvis pÄ jobb. Har jeg en hel haug med gladnyheter og solskinn sÄ forteller jeg gjerne..
   Mtp hvor kjent familien er, og hvor mange som leser og kommenterer sÄ er det fullt forstÄelig at hun ikke Þnsker Ä dele de gangene hun kanskje mÄ irettesette jentene, krangle/diskutere med LK, drive oppdragelse, eller holder pÄ Ä fly pÄ veggen i frustrasjon.
   Bare se pÄ bloggere som deler slike ting, en enkel setning og de blir anmeldt til barnevernet..

 42. KjĂŠre deg. MĂ„ du legge ut slike bilder? Du er flott- alle vet det! Men det trengs ikke undertĂžys bilder fra en piano-session vi alle vet ikke fant sted. Jeg elsker vanligvis bloggen din, sĂ„ lenge den ikke inneholder bilder som er sĂ„ jĂŠvli staget. Hva vil du oppnĂ„ med disse bildene? Det ser ut som en reklame for et aller annet, og passer seg ikke pĂ„ din blogg! (Men du er sykt kul og flink vanligvis, sĂ„ klem likevel)❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du fĂžlger meg pĂ„ Instagram sĂ„ ville du sett at det hele faktisk fant sted 🙂

   1. men det pianoet var sÄ sinnsykt ustemt at du mÄ nesten tilgi folk for Ä tenke at du ikke egentlig spilte pÄ det annet enn for bildenes og den lille filmsnuttens skyld!!! Jeg er ikke spesielt musikalsk, sÄ jeg er ikke sÄ veldig nÞye pÄ det, men det var ille altsÄ. For meg fremstÄr det helt usannsynlig at du har orket Ä spille pÄ det mer enn noen fÄ minutter. Det er ikke sÄ rart at folk lurer.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Det er helt utrolig ustemt, men jeg/vi spiller pĂ„ det fordet.

 43. RĂ„Ă„Ă„Ă„ stilige bilder! Hot mama! God helg og lykke til med 6 Ă„rs bursdag pĂ„ sĂžndag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk <3

   God helg til deg ogsĂ„ 🙂

 44. Har lest gjennom kommentarene og sier ja takk begge deler. SelvfÞlgelig er bildene fine og Caroline er flott. Men jeg fÄr en bismak da jeg opplever at bare positive kommentarer er ok. Hvor mange ganger skal leserne si at du er sÄ flott? Og nÄr de setter et spÞrsmÄlstegn ved oppmerksomheten slike bilder gir, sÄ er det feil. Men forstÄr at dette er jobben din. Men jeg tenker ogsÄ pÄ hvilke signaler dette sender ut til sÄrbare mennesker som strever med Ä nÄ opp til idealene i samfunnet. Verden blir et vanskelig sted nÄr utseende, materielle goder, familie og fornÞyelser er det viktigste for Ä ha et godt liv. Hvor er nyansene. Men for all del, du er dyktig!

 45. Vakre bilder av en vakker kvinne. HÄper du ikke bryr deg om de negative kommentarene. Det vil alltid vÊre noen som er usikre pÄ seg selv, og skenger ut ufine kommentarer. FÞler de seg stÞtt av bildene,, mÄ det vel vÊre sunnere Ä holde seg unna Bruk heller energien pÄ noe positivt.

 46. Fine bilder. :o) Alltid vĂŠrt glad i kunst, kultur og klassisk musikk(i tillegg til den vanlige he he ;o) ).

 47. Lurer pĂ„ hvor du har kjĂžpt bildene over pianoet. ForĂžvrig nydelige blider av deg. Dere er rĂ„ pĂ„ Ă„ fotografere. Kanskje ikke sĂ„ vanskelig nĂ„r motivet er sĂ„ fint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 De er fra Six Bond Street 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *