playing the piano

Hei fine lesere! Jeg har vært i Oslo i hele dag og kom nesten akkurat hjem 🙂 Jeg vet det er kjedelig å høre at «jeg har spennende planer på gang» og så videre, men det har jeg virkelig og jeg tror 2020 kommer til å bli så bra! To gode møter hadde jeg i dag, og nå gleder jeg meg til veien videre – men først må resten av 2019 avsluttes og det er utrolig mye fint som gjenstår av dette året også. Jeg gleder meg til bursdagsfeiring på søndag og etter det – da er det JUL for fullt her hjemme! 

Nå har jeg endelig tatt opp igjen pianospillingen min og jeg må huske å ringe en pianostemmer first thing i morgen. Det har ikke blitt stemt siden den gangen jeg spilte fast! Hvis du vil høre, så kan du ta en titt på instagram, jeg la ut noen noe av det tidligere i dag 🙂 Det kommer til å bli så fint når lydene blir rene! Dessuten er det noe spesielt magisk med å spille på akkurat dette pianoet, det har vært i familien i årevis og jeg vet at både mimmi og mamma spilte på det før meg ✨ 

Med tatt opp igjen, så mener jeg bare at jeg leser noter igjen og prøver å spille sanger jeg kunne før jeg sluttet å spille. Jeg var vel 14-15 år da jeg sa takk og farvel til pianoet, men jeg husker så godt at blant annet «Glade jul med variasjoner» var en stor favoritt og den vil jeg gjerne lære meg igjen før jul! Jeg rekker ikke mer enn 10-15 minutter noen kvelder i uken, men det er en start 😉 Dessuten elsker jeg Ave Maria og den spiller jeg til noter uten problemer nå ✨ 


Håper dere får en fin kveld! Jeg skal starte så smått med bursdagsforberedelser, og håper å få til en treningsøkt også 🙂 

97 kommentarer

 1. Haha, akkurat sånn ser jeg også ut når jeg spiller piano . Men flotte bilder!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. For noen FANTASTISKE bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

 3. Er det Evergoodreklamen du etterligner?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg etterligner ingenting 🙂 Hvilken reklame er det?

 4. Ser ut som en Evergood-reklame med den gullkoppen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Den har jeg ikke sett? 🙂

   1. De reklamene er jo legendariske, fra Terence Alexander til Morgan Freeman. Du har helt sikkert sett noen av dem. Det er mange reklamefilmer, og felles er den lille gullkoppen.

    Bildene deres er kjempefine, men jeg reagerer litt på settingen, hvis det er lov å si. Det blir litt malplassert mellom dukkehus og matoppskrifter, kanskje 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har selvsagt sett noen av de og kjenner godt til den gullkoppen, jeg trodde bare at det var noe mer som var likt enn bare den 🙂 Det er jo ikke akkurat første gangen jeg bruker den koppen.

    Jeg ser ikke helt hva som er malplassert med det, jeg har mange ulike kategorier på bloggen, og det er ikke sånn at alle sammen må «passe sammen».

   3. Men… ble kommentaren min slettet? Var den ufin på noen måte så beklager jeg det!

    Nå ble jeg litt satt ut, faktisk. Jeg mener å ha lest at du har åpent kommentarfelt for å kommunisere med leserene – men er det bare hvis det er 100 % skryt?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet faktisk ikke hva som skjedde :O Jeg hadde skrevet et svar og så plutselig var den borte :/ Det var jo ikke noe ufint med den 🙁

 5. For noen fantastiske bilder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Charlotte

  Vakre bilder av deg! Har du på noe glødgivende produkt på kroppen?

 7. Varm_Kakao

  Vakre bilder <3 Må slenge meg på kommentarene over, at det ligner på en Evergood reklame, haha.
  Har dere midstilt pianoet under bildene på veggen nå? Det var mye finere og mer passende. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ja, nå er det midtstilt! 🙂

 8. Har du funne en bra pianostemmer nå da? Håper det går bra, det blir helt sikkert fint!

 9. Du spiller piano i undertøyet. Hvorfor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor ikke? Det hender jeg går i undertøy og kimono etter at jeg har stått opp. Pianoet står hjemme i stuen, så spiller vel ingen rolle hva jeg har på meg, eller finnes det spesialtilpassede pianoklær som må brukes? 😉

   1. Sover du i blondebody?? Det hørtes ubehagelig ut

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det skrev jeg ikke 🙂

  2. For å se snasen ut på bildene, selvsagt :))

   1. Caroline Berg Eriksen

    Har man ikke lov til å se snasen ut? 😉

 10. camilla

  Vackra foton, som ur en film…

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. Så nydelige bilder av deg, Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. Utrulig fine bilder da! Men det er ikke reklame for noe, er det vel? Er det vansklig å få tak i pianostemmer i våre dager,,?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Reklame for hva da? Jeg aner egentlig ikke, har ikke sjekket så nøye om det er vanskelig å få tak i.

 13. Så gøy.. Har egentlig ikke fått med meg du spiller piano.

 14. Synes du ser drit lekker ut jeg;) Ikke hør på hva de andre sier til deg, de er bare sjalue for at de ikke ser like bra ut selv!! Digger at du byr på deg selv! YO GO GIRL!! Klem Anni

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Takk <3

 15. Vakre Caroline med helt sykt fine bein ❤️ Og ære til Lars Kristian som blir bedre og bedre bak kamera!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 16. Første tanke: wow for noen lekre bilder! Og for noen bein du har!
  Andre tanke: ta turen inn i kommentarfeltet, noen må ha poengtert (med negative undertoner) at hun sitter i bare undertøyet.
  Ble ikke skuffet nei. Det er nesten trist å si det, men kommentarfeltet ditt er en leseropplevelse i seg selv.
  Selvsagt kunne du sittet der i treningstøy eller kosedress, men du leverer et produkt, en blogg. Bildene er så lekre, og stilfulle. Om du går slik til vanlig eller ikke er jo egentlig irrelevant. Bildene er tatt for å bli brukt i jobben din, og de er tusen ganger mer stilfull og sexy i de lekre blondene enn de ville vært med rosa treningstights fra Bara..

  Gir opp. Når skal den norske befolkningen (jada, jeg generaliserer) skjønne at bloggere viser deler av livet sitt, primært for inspirasjon og at du gjør det med glans. Du/dere er i en egen klasse hva angår bildekvalitet!

  Sånn, heh, lang kommentar, men sånn går det når man aldri kommenterer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre <3

   Haha 😀 Ja, da skulle du sett noen av de som har havnet i søpla :p

  2. Som om jeg skulle skrevet det selv! Helt enig med deg Malins.

 17. Kristine Eliassen

  For noen flotte bilder, spesiellt det siste <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk <3

 18. At du spiller piano er kjekt, men hva en intensjonen med de bildene. Du spiller alt for mye på kropp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er utrolig koselig 😀

   Ingen intensjon, annet enn fine bilder.

 19. Trur sannelig jeg hadde spilt litt på kropp jeg også hadde jeg hatt den kroppen Caroline har
  Er lov å være stolt og vise seg frem litt… janteloven lenge leve! Kan vi ikke heie hverandre frem? Verden blir ett bedre sted hvis man er litt positiv

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk, Maren <3

 20. Fantastiske bilder,og de beina.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 21. Kimono brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s an old one from Gina Tricot 🙂

 22. Stilfullt, elegant og stemningsfullt..Jeg hører nesten at det knitrer i peisen 🙂 Flotte bilder ! Janteloven er en lei greie, en skulle tro at det hadde vært bedre om folk kunne fokusere på å være litt unorske og positive 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Live 😀

 23. Fantastisk nydelige bilder. Det er jo sånne vi vil se:) din blogg er en fryd; ryddig gjennomført med fine bilder og masse arbeid som ligger bak. Hadde ikke vært det samme å se deg sitte der i treningstøyet nei.. ha en strålende helg og bursdagsfeiring;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg synes det er utrolig morsomt når vi legger litt ekstra i bildene, og da er det hyggelig at dere liker det 🙂

   Ha en fin helg du også <3

 24. Enig – hvis jeg hadde sett slik ut, hadde jeg også spilt piano i undertøy. Skjønner ikke behovet for å lete etter noe negativt å si. Undrer meg at folk bruker tiden sin på å være så kvass og slenge dritt? Forhåpentligvis må de få noe ut av det…

  Du ser i alle fall kjempeflott ut, stilige bilder, med eller uten gullkoppen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ellen <3

 25. Rudolfline

  Det som er trist er at folk kommenterer «hadde jeg sett sånn ut, hadde jeg også spilt piano i undertøyet». Syng med den stemmen du har og spill piano i undertøyet med den kroppen du har:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det har du faktisk helt rett i! 🙂

  2. Er så enig med deg, Rudolfline!!! Nok en gang kommer fokus på kropp og utseende ut! En med fyldigere former ser minst like flott ut sminket, stæsjet, i sånn type «antrekk » og farger som er lagt på beina!

  3. Halleluja til denne kommentaren. <3

 26. Elisabeth h

  Det siste bildet der….såååååå stilig! Undrer meg over at mange ikke forstår, eller VIL forstå, at med slike bilder ønsker dere å vise en stemning, en stil, en liten historie….jeg får assosiasjoner til en romantisk-sexy film, dritstilig og lekkert, helt til å drømme seg bort i! Og: du KAN faktisk spille piano, det hørte jeg godt på IG, så pianoet er ikke med bare som rekvisitt. Du ser helt flott ut, og LK er flink til å bruke lyssetting osv til å få frem that magic touch!

  Elsker denne bloggen, fordi den byr på alt fra pepperkakebaking, trening, hagerydding, matinspo, familieliv, interiørtips, stylingideer….osv osv….hele pakka! Heia heia!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 🙂 Du har helt rett, og de fleste forstår heldigvis det du skriver her <3

   Ha en fin helg, søte deg <3

 27. Hei!
  For noen fantastisk vakre bilder! Det første som slår meg er lyset i bildene, dybden og fokuset, det er magisk vakkert! All ære til fotografen! Jeg får ordentlig lun julestemning av disse, og du ser helt nydelig ut, Caroline.
  Jeg sluker bildene i bloggen din rått, hver dag. De er en fryd for øyet og jeg er imponert over bredden og bildekvaliteten som leveres, hver dag. Godt jobba!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda <3 Lars-Kristian er superdyktig på lyssetting! 😀

 28. Jeg oxo synes det er utrolig vakkre BILDER☆ å venter spent på om du skal bytte profilbilde du har snart…kanskje et av disse ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje det 😀

 29. Haha, må le av at folk tydeligvis tror du legger ut bilder for å høre hva DE syns om bildet Når man leser et magasin sender man vel ikke inn leserbrev for å kritisere det og det bildet Blir egentlig ganske flau på andres vegne over hvor viktige de tror de er
  Stå på Caroline✌️ Du er flink

  1. Det er det jo faktisk endel som gjør. Hvis bildene er overretusjerte eller på annen måte fremmer usunne kroppsidealer. Ganske vanlig at slikt skaper reaksjoner, faktisk…

 30. RÅÅÅE bilder! Du ser fab ut, som alltid! Det er ditt hjem, du får selvfölgelig gå i det du vil! Jeg har faktisk spilt fiolin i sexy underklär, jeg! I mitt eget hjem! Hadde jeg hatt blogg, kanskje det faktisk kunne blitt lagt ut noen bilde av det? Who knows? Syns det er vakkert jeg! Love you, Caro! <3 Klem til deg!
  Haha, må le av de som kritiserer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate 😀 <3

 31. Hva folk får seg til å skrive når man ikke legger igjen navnet sitt! Jeg lurer virkelig på om dere som kommenterer så mye dritt, hadde gjort det samme med fullt navn Jeg synes bildene er flotte, og jeg synes det er flott at man viser at man er stolt av seg selv og kroppen sin <3 <3

 32. Altså – for noen utrolige flotte bilder! Helt magisk! Blir skikkelig imponert 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 33. Må jo si det er snodig at uansett hva man skriver så finner folk det negative i kommentaren mente ikke at de som ikke ser ut som Caroline ikke kan vise seg frem,eller at jeg ønsker selv å se ut som henne. Var ment som ett kompliment!❤ Noe vi nordmenn er dårlige til å gi, fordi janteloven lever i beste velgående her i Norge!!!

 34. Utrolig flott kvalitet på bildene, og du er vakker og flott sminket. Jeg blir litt sånn delt her jeg, synes på den ene siden det er litt malplassert å sitte i utfordrende positurer ved pianoet, og gjøre en fotoshoot ut av å spille piano i et sexy antrekk. På den andre siden er det jo underholdning, og fine bilder.

 35. Wow, for noen bilder!!! Lekre!!! Alt stemmer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 36. Jeanette

  Disse bildene er bare helt nydelig! Skjønner ikke hvilken evergood reklame folk sikter til med disse bildene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 37. Hot mama

 38. Du ser veldig bra ut, men det jeg virkelig liker med deg er at du byr på deg selv og at du inspirerer! Du gir litt F i hva andre sier og tenker… Herlig Vi jenter bør bli flinkere til å stå sammen, heie på hverandre samt å tørre å by på oss selv- uten å få dritt!! Jeg liker å ha det pent å ryddig rundt meg. Jeg liker og å ta vare på meg selv. Har ikke tellingen på hvor ofte jeg har fått hørt at jeg har « støv på hjernen» og sure smil når jeg møter opp på en tilstelning og er pent kledd… Poenget mitt… : Det er LOV å være fornøyd med seg selv, jenter! Caroline : Du inspirerer og viser oss jenter at det er faktisk helt ok å være pen… Sikkert mange som blir småhysterisk og hiver seg rundt på KG nå… LOL
  Ønsker deg ei fin helg, Caroline! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Linnea 😀 Tusen takk <3

   Ha en fin helg du også <3

 39. Kjempe flotte bilder! All ære til fotografen
  Jeg synes likevel ikke noe om at personer beskylder dem som kommer med kritikk for å være tykke, stygge, utrente og sjalu. Tror du hadde fått mange tomler opp for å si litt imot dem som henger ut andre lesere i eget kommentarfelt
  Sender masse julehygge deres vei, og gleder meg til å se det ferdigpyntede juletreet ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie 😀

   Jeg har ikke sett noen som har gjort det, men det er jo selvsagt ikke greit :/

 40. Å fytti for noen flotte bilder, å du er jo bare rålekker, you go girl!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 41. Piano er fint.

  Men jeg er nødt til å uttale meg om bloggen din. Noe jeg har tenkt på lenge:
  Er alle dager solskinnshistorier? Det virker sånn. Liksom at du er flinkiss i alt: flink i teater, flink i piano, tynn, holde overdådige bursdagsfester (som få har råd til), flotteste huset …
  Vær så snill å tenk på innflytelsen du har på vår ungdom!
  Du portretter et liv som ikke er realistisk. Skjønner at du vil inspirere. Men hadde du delt mer av ditt virkelige liv, hadde jeg kanskje trodd på noe… så velkommen sliten småbarnsmor, tårer og frustrasjon. Det vil jeg også høre om! Eller så blir lite troverdig desverre…

  1. Fordi det er produktet Caroline leverer. Hun leverer et produkt, ikke en dagbok.
   Skjønner godt at hun ikke deler det mest private. Har jeg en dårlig dag og livet er kjipt på hjemmebane så forteller jeg det ikke nødvendigvis på jobb. Har jeg en hel haug med gladnyheter og solskinn så forteller jeg gjerne..
   Mtp hvor kjent familien er, og hvor mange som leser og kommenterer så er det fullt forståelig at hun ikke ønsker å dele de gangene hun kanskje må irettesette jentene, krangle/diskutere med LK, drive oppdragelse, eller holder på å fly på veggen i frustrasjon.
   Bare se på bloggere som deler slike ting, en enkel setning og de blir anmeldt til barnevernet..

 42. Kjære deg. Må du legge ut slike bilder? Du er flott- alle vet det! Men det trengs ikke undertøys bilder fra en piano-session vi alle vet ikke fant sted. Jeg elsker vanligvis bloggen din, så lenge den ikke inneholder bilder som er så jævli staget. Hva vil du oppnå med disse bildene? Det ser ut som en reklame for et aller annet, og passer seg ikke på din blogg! (Men du er sykt kul og flink vanligvis, så klem likevel)❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du følger meg på Instagram så ville du sett at det hele faktisk fant sted 🙂

   1. men det pianoet var så sinnsykt ustemt at du må nesten tilgi folk for å tenke at du ikke egentlig spilte på det annet enn for bildenes og den lille filmsnuttens skyld!!! Jeg er ikke spesielt musikalsk, så jeg er ikke så veldig nøye på det, men det var ille altså. For meg fremstår det helt usannsynlig at du har orket å spille på det mer enn noen få minutter. Det er ikke så rart at folk lurer.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Det er helt utrolig ustemt, men jeg/vi spiller på det fordet.

 43. Råååå stilige bilder! Hot mama! God helg og lykke til med 6 års bursdag på søndag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk <3

   God helg til deg også 🙂

 44. Har lest gjennom kommentarene og sier ja takk begge deler. Selvfølgelig er bildene fine og Caroline er flott. Men jeg får en bismak da jeg opplever at bare positive kommentarer er ok. Hvor mange ganger skal leserne si at du er så flott? Og når de setter et spørsmålstegn ved oppmerksomheten slike bilder gir, så er det feil. Men forstår at dette er jobben din. Men jeg tenker også på hvilke signaler dette sender ut til sårbare mennesker som strever med å nå opp til idealene i samfunnet. Verden blir et vanskelig sted når utseende, materielle goder, familie og fornøyelser er det viktigste for å ha et godt liv. Hvor er nyansene. Men for all del, du er dyktig!

 45. Vakre bilder av en vakker kvinne. Håper du ikke bryr deg om de negative kommentarene. Det vil alltid være noen som er usikre på seg selv, og skenger ut ufine kommentarer. Føler de seg støtt av bildene,, må det vel være sunnere å holde seg unna Bruk heller energien på noe positivt.

 46. Monica M. B.

  Fine bilder. :o) Alltid vært glad i kunst, kultur og klassisk musikk(i tillegg til den vanlige he he ;o) ).

 47. Karianne

  Lurer på hvor du har kjøpt bildene over pianoet. Forøvrig nydelige blider av deg. Dere er rå på å fotografere. Kanskje ikke så vanskelig når motivet er så fint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 De er fra Six Bond Street 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *