vegetarwraps med spinat- og mascarponefyll

Jeg elsker at dere elsker oppskriftene jeg deler! Det er så gøy med nysgjerrige kommentarer på instagram når jeg lager mat, og ikke minst er det så utrolig hyggelig når dere deler bilder og tagger meg i storyene deres! Det gjør meg glad 🙂 I dag skal dere få oppskriften på en helt fantastisk digg vegetarrett som selvfølgelig er veldig enkel å lage. Jentene elsket denne retten de også, så det er bare å hive seg rundt, skrive handleliste og komme seg på butikken 🙂 Her er alt du trenger: 


du trenger 

♥ 400 g. spinat ♥ 2 rødløk ♥ 3 hvitløksdfedd ♥ 500 g. poteter ♥ 50 g. pinjekjerner ♥ 250 gr. mascarpone ♥ revet ost ♥ tortillalefser 


slik gjør du 

Sett ovnen på 200 grader. Hakk opp potetene i små biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Bruk en gaffel til å mose dem. Hakk opp rødløk og hvitløksfedd. Sautér  rødløken i 1-2 minutter og tilsett hvitløk. Sautér videre i 1-2 minutter. Tilsett deretter spinaten gradvis etter hvert som den steker. Når alt er stekt ferdig, blander du alle ingrediensene sammen, og vender inn mascarponeosten – husk at denne må være romtemperert, hvis ikke blir den for hard å jobbe med. Salte og pepre blandingen, smak deg frem 🙂 Fordel fyllet på tortillalefsene, strø over med pinjekjerner og ost, og stek dem i ca. 15 minutter på 200 grader. 


Da er det bare å kose seg! Håper det smaker  🌱

2 kommentarer

  1. Mmmm! De fikk meg til å tenke på disse, som jeg vil anbefale deg i retur
    https://greenkitchenstories.com/rainbow-chard-feta-cheese-borek/

  2. Dette så godt ut! Gleder meg til å prøve. Elsker oppskriften du la ut for mange år siden med laks i ostesaus også

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *