freshe treningsklær fra bara sport

reklame: bara sportswear 

Jenter! Nå er det på tide å gjøre plass til en ny favoritt i treningsgarderoben, for har du ikke testet ut treningstøyet til Bara tidligere, bør du gjøre det nå 🙂 Jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet! Nettbutikken er proppfull av kule prints og skikkelig fine farger, men de har også masse fint i nøytrale fager og ikke minst, virkelig gode sportstopper- og bher som jeg allerede elsker. Bare se på denne! 

Jeg er jo ekstra fan av sort og hvitt treningstøy, og både denne bhen og tighsten er faktisk utpekt til nye favoritter. Tighsten har  rett og slett danket ut Reebook Lux Tighsten min fra førsteplass, for denne er bedre.  Stoffet, det høye livet, de kule detaljene på leggen og ikke minst den fine logoen til Bara! Elsker den! Stoffet er så mykt og komfortabelt, lengden på beina er perfekt (dette gjelder alle tighstene deres) og vet du hva? Sømmene på tightsen varer evig! Gjør de ikke det, får du tilsendt en gratis bukse 🙂 

Dette rosa settet er også så fint, og denne genseren er verdens mykeste – dessuten er den virkelig god å trene i 🌸 


Som du skjønner er jeg allerede fan av Bara, og på toppen av alt dette er det i tillegg Norsk merkevare. De sender fra Norge, noe som betyr rask levering og det er aldri feil 🙂 Sjekk ut hele utvalget deres HER – jeg er helt sikker på at du finner noe du kommer til å digge!  

5 kommentarer

 1. Tror det heter «thightsen»? Fine var de uansett. 🙂

 2. Benedicte hynne

  Hei!

  Jeg så at du i 2012 delte ett blogginnlegg med servise fra greengate har du det enda

  Hvitt servise med rød krone, rød skift og rød blondekant

 3. Michelle

  Hei!

  Hvor har dere kjøpt klesskapet til Nelia? Synes det er så fint!!

 4. Caroline

  Fine treningsklær, men hvorfor suger du inn magen? Dette er ikke hate, men noe jeg syns er synd fordi alle vet at du har flat mage, men uansett hvor flat mage man har så går ingens mage innover. Dette er urealistisk og derfor lurer jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg suger den ikke inn :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *