tren hele kroppen med 6 enkle øvelser

reklame: NetFit 

Ny tirsdag, ny treningsøkt! Denne gangen skal du få trent hele kroppen med enkle, men effektive øvelser 🙂 Dette er 6 øvelser som du garantert har vært borti før, men sammensetningen er så bra! Det synes i hvert fall jeg 😉 Du jobber 30 sekunder med hver øvelse og gjør tilsammen 5 runder. Sjekk video av økten HER

💪🏼 burpees ⁣

💪🏼 ski jumpers ⁣

💪🏼 alternating lunges ⁣

💪🏼 side to side push up ⁣

💪🏼 scissor kicks ⁣

💪🏼 superman ⁣


Husk å gjøre 5 runder, du styrer dine egne pauser 🙂 God trening! 

25 kommentarer

 1. Tusen takk for bra program som ikke krever utstyr:D gleder meg til å prøve!

 2. Er stor fan av deg, Caroline, og vil gjerne støtte deg i alt hva du gjør. Vil derfor gjerne melde meg opp til NetFit når det blir tilgjengelig. Har et spørsmål hva gjelder NetFit: Vil dette være en typisk økt man kjøper tilgang til? Jeg har ikke samme utdannelse innen trening som deg, men tenker at også jeg, som amatør, kan sette sammen lignende programmer på egenhånd. Setter pris på svar! Du er helt rå! Takk, fra Mira

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Mira 🙂 Så koselig å høre! <3

   Ja, dette er en typisk NetFit økt man vil få tilgang til, i hvert fall fra starten. Som amatør kan man sette sammen alle slags programmer, enten det er med eller uten vekter, spørsmålet er vel hvor bra og varierte de programmene blir 🙂 På sikt vil det også kommer økter med diverse utstyr.

 3. Er du aldri sammen med jentene dine på morgenen, ettersom du alltid legger ut på instastory at du trener? Jeg selv ville jo aldri bytta ut kvalitetstiden med barna, mot trening hver dag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trener før de står opp 🙂

   1. Da må du ha barn som sover veldig lenge? Hvis jeg skulle trent før barna står opp, måtte jeg ha stått opp 0430…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 De sover til ca. 07 🙂

   3. Herlighet, disse passiv agressive kommentarene går meg på nervene..

   4. Så enig med LH. Jeg FATTER IKKE hva folk holder på med i kommentarfeltet. Det er så innmari UFINT. Insinuasjoner og syrlighet. Det sier så utrolig mye om den som slenger ut sånne ting.

   5. Du trener ofte kl 7 og 8… Du har jo sagt tidligere at det er LK som tar jentene.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Lars-Kristian vekker de ca. 7, så kommer jeg opp ca. 07.10 og fikser hår og er sammen med de til de drar ca. 07.40 🙂 Jeg prøver å være på trening ca. 06.00, så får jeg løpt minst 1 time før jeg går opp. Trener jeg styrke i tillegg så tar jeg det etter at jentene har dratt.

  2. Hedda, det ville du jo ikke, så fint for deg. Men du kunne jo f.eks. heller trent i den tia du bruker til å spre gørr på nettet?

   1. Camilla

    Helt enig

  3. Jøss, Hedda, tenk å ha så god kontroll på Carolines timeplan! Høres jo ut som du vet mer om henne enn hun gjør selv 🙂

   Caroline – kanskje du skal arrangere åpen dag i hjemmet, så alle disse boooomers kan sitte å følge med på hva du gjør og når du er med barna? De bryr seg jo VELDIG mye om det.

  4. Hva er det for en kommentar? Jeg blir helt sjokkert av hva enkelte klarer å stille spørsmål om!! Skulle du liksom få henne til å føle seg som en dårlig mor nå eller? Hva ville du oppnå?

 4. Rebekka

  Hei!

  Hva heter skoene du bruker her?
  De ser fantastiske ut, men jeg finner dem ikke noe sted..

 5. Tar du alltid push ups på knærne? (Bare nysgjerrig, ikke ment frekt i det hele tatt : ) Tar som regel på knærne selv men prøver å ta 10-15 stk vanlig også evt gå ned på knærne for å pushe meg selv.

 6. Snøflak

  Har du utdannelse innen trening?

  Det hadde vært spennende å høre mer om siden jeg selv jobber med en master innen idrettsteori med sikte på å få jobb på ev vgs med idrettslinje.

  1. Jeg blir litt satt ut fordi spm som feks dette blir ikke besvart, og det virker som dere vil at NetFit skal være en profesjonell plattform? Istedet ser jeg at du bruker tiden din på å svare på masse sure og frekke kommentarer- hvor er logikken?

   Jeg har selv stilt treningsspørsmål før som ikke engang har blitt godkjent!
   Det er synd fordi jeg oppriktig har vært interessert, men kommunikasjonen er dessverre dårlig.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så rart, jeg skrev og publiserte et svar til denne kommentaren :/

    Men da får jeg gjøre det igjen 🙂

    Jeg har ingen utdannelse, men Lars-Kristian er snart ferdig med PT-utdannelsen. I tillegg har vi Adrian Paul med som da er den med formell kompetanse i teamet.

 7. Juliett

  Tommel opp for gif

 8. Tusen takk for herlig økt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 9. Liker godt de «levende bildene» du leverer.. Er enklere å forstå. Fortsett gjerne med det fine du

 10. Lord… Alle dere som kommer med kritikk og generelt er negative ( Ikke direkte akkurat på dette innlegget,men…) Hvorfor ?? Det er en blogger som « går meg litt på nervene», og da velger jeg å ikke lese det hun legger ut…! Jeg skjønner ikke HVORFOR dere i det hele tatt leser denne bloggen hvis det er så mye feil med Caroline…?! Makan til frekkhet! Kan dere ikke bare la være å kommentere med gulp og dritt?? Farsken, jeg blir så provosert!!! Nå tenker jeg IKKE på konstruktive tilbakemeldinger og reelle spørsmål, men når det blir hån, spott og små stikk…!? At du holder ut, Caroline… <3 Og jeg kan bare forestille meg hvor mye dritt Lars Kristian må sile ut… Ikke rart det er krig i verden…!!! Jeg heier på deg Caroline, og jeg synes du er ei dame som inspirerer , fy søren alt du får til! 🙂 Stor klem fra Linnea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *